Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
Buna!
Am pus poze noi de la intalnirea din Herastrau. Si deja ma abonez la pozele din Timisoara! Abia astept sa le vad! :))
Adina, ce frumos ca aveti wok, pe mine ma fascineaza, imi pare rau ca nu am ajuns sa-mi cumpar. Stiu ca nu se spala cu apa, se sterg bine cu un prosop uscat (cel putin cele originale). Asa faceti?
Sper ca ziua de maine sa va gaseasca mai bine.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
Oki Lixa ... pe 18 mai mult ca sigur voi fi oras...ne vedem noi cumva... sa speram ca ajunge si pusic cu tustele....Macar sa le vedem in masina pe frumusici
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
lixa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Lixa eu chiar sper sa ne intalnim... Chiar am sa fac un efort mare sa imi car carutul si burtoiul pana la locul de intalneala |

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
pussi spune:
m-am linistit, pana in 17-18 recuperam caruciorul
, ne trec si bolile
....
lixa pt. tine ce inseamna zona centrala din capitala?![]()
![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
lixa spune:
| citat din mesajul lui Ank83 eu cred ca Lixa si-a facut o lista cu mmicile de nov-dec sa ne cunoasca... si se deplaseaza ea la noi.. si vb aia a inceput din Viena ![]() ![]() |
Pai daca voi nu veniti in Bucuresti...

Filmulete
pussi spune:
si ca am rezolvat problema caruciorul..sa stabiliti locul de intalneala undeva unde sa gasesc 3 locuri de parcare unul langa altul![]()
![]()
ca sa deschid portierele si pe o parte si pe alta sa-mi scot gradinita din masina in siguranta![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
Lixa acum am revazut in pozele puse de Alina cat esti de slaba ...oare sa ma mai intalnesc cu tine
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lixa
Pai daca voi nu veniti in Bucuresti... ![]() Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
Imi pare rau anul asta nu sunt chiar atat de mobila
.... dar si cand scap de burdihan... feriti-va Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Ma bucur Pusic ca se rezolva problemele de transport
... gasim noi si loc de parcare... si acum te mai ajutam si noi cu gradinita... chiar daca si eu mai am un pui in marsupiu pe langa grasanul din carut ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
lixa spune:
| citat din mesajul lui pussi m-am linistit, pana in 17-18 recuperam caruciorul lixa pt. tine ce inseamna zona centrala din capitala? |

Eu zicem de zona centrala din Timisoara... Stai ca ma uit acum pe rezervare: str. Ofcea
Filmulete