Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 13
lixa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anacami celor ce poarta numele ALEXANDRA, ALEXANDRU sau derivate ale acestora |
Multumesc de urari!

Azi fac cinste, dau tort,
si niste laptic si apa plata pentru puiutiAlexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
pussi spune:
Doamne ce de puisori bolnaviori...
bianca, jasmina, ellis va dorim multa sanatate!!!
jasmina cu mancarea... si noi am facut ceva asemanator dar si cu diaree pe anga vomitat si am inceput sa papam abia dupa doua sapt. de la debutul bolii!
ankule mersi de invitatie... sa-mi pregatesc fetele de chef

?
eu va las ca ne pregatim de baita si cantarit....mie mi-e groaza de cantar deja...

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
lixa spune:
| citat din mesajul lui adinag Mai, dar voi va intalniti, nu gluma :)) Dar am descoperit ca si Lixa si-a schimbat "look"-ul, asa-i? Si tie iti sta tare fain, parca si alta culoare? Si chiar, mi se pare ca ai slabit inca si mai mult, opreste-te, fie-ti mila de noi "celelalte", te rog! De bb-i ca sa zic, niste scumpei cu totii! Dar cine era bb cea micuta? Cu taticul ala taaaare mandru? |
Asa-i, m-am tuns de curand, in aceeasi zi cu Alina
). Pai vreau sa va arat ca se poate slabi si fara cure drastice Bebelusa mica e Denisa, fetita de o luna unor prieteni de-ai mei... Nu-i asa ca-i mica taaare?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
lixa spune:
jasmin, bianca, ellis,
bebeii si sa se faca bine repede.
jasmin, dupa ce se insanatoseste Lucas, nu va tenteaza o intalnire? 
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui lixa jasmin, dupa ce se insanatoseste Lucas, nu va tenteaza o intalnire? ![]() Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
ba da, ba da...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adinag spune:
Wow, chiar ca sunt minunate pozele Cristinei!!! Si vad ca au papat toti cot la cot orez expandat, baut iaurt, ce mai... chef in toata regula! Si Maria sta deja foarte mult singurica in picioare, asa-i?
Lixa, pai si eu am slabit de dupa nastere pana acum ca. -13kg
Dar am avut alte kg la start... Oricum, opreste-te, ca asa slaba eu nu voi mai fi in veci! Dar cred ca, asa cum zice si Cami, se schimba oricum si proportiile cu varsta. Lasa ca vezi tu cand ajungi la batranetile mele 
Jasmin, Ellis si Bianca, insanatosire grabnica! saracutii vostri pui, sper sa isi revina cat mai curand!
Si eu am o runda de intalneala fixa, sambata dimineata, dar curand nu voi mai lua parte, pentru ca ne mutam la sfarsitul lui septembrie si voi fi prea departe :-(( Dar asa e, ca sa faci loc la ceva nou, trebuie sa te desparti de ceva vechi 
A propos de intalniri, mi s-a parut mie sau era iarba uscata-uscata in poze? La Herastrau ma refer..
anacami spune:
Alexandra (Lixa);felicitari! te pomenesti ca ai si 1.80 m (imi pari inalta)
Adina,bafta,sa fie cum doriti!cu scoala Yasminei ati rezolvat?tot in Austria va mutati,nu?
Eu sunt convinsa ca aratam altfel la acelasi nr. de kg,dar varste diferite.Pana pe la 28 ani la 54 kg (1.64) imi parea ca sunt grasa,cu aripioare.Dupa ce l-am nascut pe Sebastian la 55 mi se parea ca sunt chiar slaba.Acum si la 57 cred ca as fi ok ![]()
In plus,dau din ce in ce mai greu jos! imediat dupa ce l-am nascut pe Sebastian aveam 68 kg,mi se parea enormmm.Pe la vreo 9 luni ajunsesem si eu la 55!acum am mai multe decat imediat dupa ce am nascut prima data,desi deja am slabit si eu TOT 13 kg
fata de greutatea pe care o aveam imediat dupa nasterea Stefaniei! le-oi birui eu incet-incet si pe astea,pana nu ajung la ceva cu 5x (macar 58-59) in fata nu ma las..
Lala,a aparut www.coccodrillo.pl/catalog2.php" target="_blank">noua colectie Coccodrillo (pentru vizualizare,click pe coltul de jos al fiecarei pagini)!sunt chiar frumusele (vezi pe la pag. 100 si ceva..),imi place ca au culori mai vesele si pt. baieti (mult rosu,portocaliu,verde) decat colectia din vara aceasta (care mi s-a parut cea mai urata-saraca de pana acum-cel putin fata de vara trecuta,cand a fost tare simpatica) .
Pfiu,de abia astept BabyExpo, desi parca vad ca nu au decat o singura marime pt. fiecare model.Trebuie sa-mi conving sotul sa imi lase un buget mai consistent,ca ia salariu doar o data pe luna,la inceputul ei(iar expozitia asta este tooocmai dupa jumatatea lui septembrie...).Daca nu,ma duc in Unirii la mag. lor, desi la BabyExpo cica au ceva promotii (-30%)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Alina,multumesc! cred ca se face pilot de ceva (masini,avioane,..),este innebunita dupa masinute,biciclete- orece vehicule.A plans cand am dat-o jos de acolo...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
adinag spune:
LA MULTI ANI!!!
Alesia si Stefan pentru 10 lunite (wow!!!)
Florian Serban si Robert Gabriel pentru 9 lunite
si desigur mamicilor noastre Victo, iti doresc sa treaca repede despartirea si sa fii fericita impreuna cu familia ta! si Sorina, sper ca sunteti bine, mai zi si tu ceva[ Iti doresc si tie un nou an de viata fericit si plin de impliniri!
Ce mai face Sanduta?
Cami, asa e, si vad ca si tu tii condica kg cam ca mine, cateodata chiar am impresia ca sunt deja obsedata 
Abia astept sa plecam in concediu, si sper sa nu uitam nimic important acasa si sa ne incadram in kg permise ![]()
Ah, da, tot in Austria ne mutam, schimbam doar localitatea (in provincie, cum ar zice bucurestenii
)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Roxxy, felicitari! Eu nu mi-as face asa mari griji pentru o bucatica de paine. Eu i-am dat ieri inghetata |
Asa zic si eu...prea mari probleme pentru o bucata de paine.
...cat pentru a invata sa tina mancarea in mana,sa muste,sa mestece...Ihiiii...si a mancat si din inghetata mea...dar ei i-a placut...probabil pentru ca era rece...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...