Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami
Chiar voiam sa va intreb,stiti cum se rupe turta la fetite? se poate face inainte de a implini un an (noi ne-am gandit sa fie cu o luna inainte,daca nu exista "contraindicatii"...)

Nu exista nici o contraindicatie. Poate doar sa aiba nasa grija cum rupe turta sa nu-i faca prea multe firimituri in cap.
Ruptul turtei si taiatul motului tin de traditii nicidecum de biserica sau de un ritual anume.Se pot face si mai devreme si mai tarziu,cand poti si cand vrei.
Lui Robert i-am taiat motul la 1 an jumate,ca atunci a putut nana-su sa vina.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
si eu sunt la fel,am baut un pahar de sampanie (astazi fac 5 ani de la casatorie).

Multi ani fericiti impreuna!

LA MULTI ANI VICTO!

LA MULTI ANI SORINA!

Multa sanatate si numai bine!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lixa
Azi fac cinste, dau tort,

Imi dai si mie o bucatica mica mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata!!!

Si pentru ca am uitat ieri: La Multi Ani! Cami, sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna! SI vreau si eu sampanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!!!
Bai fetelor, il urasc pe barbate-meu . Mi-a stricat toata cura de slabire. aseara a facut placinta cu branza sarata. ma pot abtine de la absolut orice, mai putin de la produsele cu branza sarata, gen merdenele, placinte. Eu ocolesc patiseriile cand sunt la cura.
Offf.... imi vine sa-l bat cu poftele lui si ...cu poftele mele .

Daca nu v-ati trezit inca, dau eu o mare , aromata si gustoasa, gustoasa.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Dau si eu o

Roxxy, da-o-n colo de cura si dieta, bine ca ai un barbat asa dragut si-ti face bunataturi! Stii tu, enjoy your life! [puup]
Si... da si mie niste placinta din aia, ca n-am mancat de ani de zile! Poate-l intrebi de reteta?

Mergi la inceput

Pai reteta a luat-o chiar de pe forum - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=67955;

Problema e ca din cauza lui m-am cam ingrasat . Gateste chestii f bune dar pline de calorii. Si cat sa mai enjoy life? Ca tot timpul I enjoy life si uite ca am ajuns cam grasuta.

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza fetelor!
Fata mea e la a 3a zi cu febra, are o viroza nenorocita...a avut vineri 40.7, de imi tremurau picioarele de frica...pana acum ea nu a mai fost bolnava, nu va intelegeam de ce va plangeti atat...acum inteleg! E groaznic sa ai puiul bolnav!
Am vazut ca mai sunt si alti copilasi bolnavi, va pup sa va faceti bine!
Cu forumul am tot incercat sa recuperez ce n-am citit cat am fost plecati si nu am reusit...acum am zis sa mai scriu si eu ceva ca ma uitati altfel!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Aralia,imi pare tare rau,insanatosire grabnica!
Miha,stiu,stiu ca nu este ceva religios! este insa o traditie/un obicei,oocazie de distractie si sarbatoare.Si daca tot o tin,o tin cand si cum se spune- sa nu fiu eu Gigi-contra; daca sunt persoane care se bucura,de ce sa nu le fericesc .Lui Sebastian i-am taiat motul la 1 an si un pic,stiu ca soacra-mea mi-a spus ca se poate oriand dupa 1 an (si la 2 ani,si la 3 dar nu inainte de 1).
La fete stiam ca este putin altfel,mai permisiv,de asta am si intrebat.Si acest obicei este continuat cand se marita fata si i se rupe turta dupa ce pleaca de acasa (nu mai stiu ce inseamna,dar au parca aceeasi insemnatate...)

Roxxy,si sotul meu este topit dupa produse de patiserie cu branza sarata.Eu nu ma omor, singurele care imi plac si la care rezist mai greu sunt strudelele cu mere .Sotul tau gateste din pasiune ?
Adina,multumesc!daca vrei iti ofer una pt. copii,fara alcool- nu de alta,dar vine Floris sa ma alerge..
aseara m-am uitat la pozele de la inceputul casatoriei,de la nunta pana acum,la al doilea copil.Este emotionant sa vezi cum se face o familie
...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Da, cami. sotul meu este f f pasionat sa gateasca. In general gateste retete italiene (e innebunit dupa tot ce tine de Italia). Visul lui este sa castige la 6 din 49 si sa-si deschida un restaurant, iar el sa stea si sa coordoneze tot in bucatarie . regreta ca nu are prea mult timp pt bucatatreala ca este plecat prin delegatii.

Citat:

Aralia,imi pare tare rau,insanatosire grabnica!
Miha,stiu,stiu ca nu este ceva religios! este insa o traditie/un obicei,oocazie de distractie si sarbatoare.Si daca tot o tin,o tin cand si cum se spune- sa nu fiu eu Gigi-contra; daca sunt persoane care se bucura,de ce sa nu le fericesc .Lui Sebastian i-am taiat motul la 1 an si un pic,stiu ca soacra-mea mi-a spus ca se poate oriand dupa 1 an (si la 2 ani,si la 3 dar nu inainte de 1).
La fete stiam ca este putin altfel,mai permisiv,de asta am si intrebat.Si acest obicei este continuat cand se marita fata si i se rupe turta dupa ce pleaca de acasa (nu mai stiu ce inseamna,dar au parca aceeasi insemnatate...)

Roxxy,si sotul meu este topit dupa produse de patiserie cu branza sarata.Eu nu ma omor, singurele care imi plac si la care rezist mai greu sunt strudelele cu mere .Sotul tau gateste din pasiune ?
Adina,multumesc!daca vrei iti ofer una pt. copii,fara alcool- nu de alta,dar vine Floris sa ma alerge..
aseara m-am uitat la pozele de la inceputul casatoriei,de la nunta pana acum,la al doilea copil.Este emotionant sa vezi cum se face o familie
...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Matei la mare

Mergi la inceput