Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
Helau! 
Cami,chiar nu stiu ce sa-ti spun mai mult despre turta/mot.Pentru noi a fost inca un motiv de adunare si distractie.
N-am tinut cont de...babisme. 
Roxxy,multumesc de cafea. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aralia Fata mea e la a 3a zi cu febra, are o viroza nenorocita...a avut vineri 40.7, de imi tremurau picioarele de frica...pana acum ea nu a mai fost bolnava, nu va intelegeam de ce va plangeti atat...acum inteleg! |
Sanatate multa la pui mic!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Ii dati prietenei noastre Paxela un vot la concursul Danonino? Multumim!
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3 pax1
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu exista nici o contraindicatie. Poate doar sa aiba nasa grija cum rupe turta sa nu-i faca prea multe firimituri in cap. Ruptul turtei si taiatul motului tin de traditii nicidecum de biserica sau de un ritual anume.Se pot face si mai devreme si mai tarziu,cand poti si cand vrei. Lui Robert i-am taiat motul la 1 an jumate,ca atunci a putut nana-su sa vina. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
la noi nu se rupe turta... doar se taie motul.Am fost la o nunta in dobrogea si am vazut ca acolo si la nunta se rupe o turta deasupra miresei si se arunca in 3 sau 4 parti.. nu mai stiu
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Aralia Neatza fetelor! Fata mea e la a 3a zi cu febra, are o viroza nenorocita...a avut vineri 40.7, de imi tremurau picioarele de frica...pana acum ea nu a mai fost bolnava, nu va intelegeam de ce va plangeti atat...acum inteleg! Am vazut ca mai sunt si alti copilasi bolnavi, va pup sa va faceti bine! ![]() Cu forumul am tot incercat sa recuperez ce n-am citit cat am fost plecati si nu am reusit...acum am zis sa mai scriu si eu ceva ca ma uitati altfel! Aralia de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007 POZE www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu! Copacul De Hartie Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel! MUAHAHAAAHAA ![]() |
Imi pare rau pt Piu ... si stai linistita ca lumea tzacanita nu e uitata asa usor

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Am fost dimineata la cumparaturi sa imi refac stocul de cosmetice
...nu de alta , dar curand vom fi 2 doamne in the house si trebuie sa avem cremuri si vopsele pe stoc
.
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Nici eu nu stiu prea multe chestii de traditie ..si daca ar fi sa le pun pe toate ...avand in vedere ca eu ma trag din Bucovina, sotul din Ardeal ... stam in Banat si nasa se trage din Maramures 
..nu stiu ce ar iesi 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Mai Miha... ai latit pagina ![]() |
Iooo?