Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

HELLO!!
Am venit din vizite si acum facem papa,defapt fac,bibi doarme.Am fenit foarte fericita din vizita,am fost la o prietena care are un baietel de 11 luni si nu stiu ce a fost cu bibi s-o fi indemnat cu el sau nu stiu da a stat foarte mult in fundulet nesustinuta...
REFERITOR LA ALOCATIE NU STIU NICI EU,DAR BANUIESC ca ar trebui sa aiba cetatenie romana copilu si cred ca ar beneficia de cei 200 RON.REPET CRED!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am revenit, nu doarme inca mnicutu asta, si de ce? Pt ca de 2 zile a descoperit cum sa se ridice in picioare in patutz, asa ca am coborat si noi patutzu.Se ridica intai in fund (doar in patutz si in carucior reuseste treaba asta), apoi se prinde de bare si se ridica in genunchi si in final in picioare si ii atata de madru de el ca imi trage un zambet larg desi vede ca is nervoasa pe el ca nu doarme si are chef de joaca.Noroc ca sta in patuz si isi face treburile lui si ma lasa in pace si pot sa fac orice.

Anandrei amuzanta patania, da eu poate ca m-as fi panicat un pic pana sa imi dau seama ca nu are cum sa ii mearga pe gat.

edit:na ca pana am terminat de scris mesajul a adormit.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ana, iute de mana David, desi cred ca, pe moment, ti-a stat inima - si eu am prins-o pe Adela cu o ratusca in gura; nu toata, doar capul era turtit.

Ramo, cred ca e dulce foc, cum rade la tine, mandru de ce-a realizat ("sor'sa" nu sta in picioare nici sustinuta; de ridicat singura nici vorba )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Am semnat si eu petitia.

Acuma, asa off topic pt fetele cu laptop:cum folositi laptopu, cu el in priza tot timpul? sau il incarcati si il folositi asa? Va intreb ca mi-a zis cineva ca e mai convenabil sa il folosesc la priza si cu bateria scoasa, ca altfel se strica bateria repede.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Apropo de chestii de bagat in gura, eu i-am gasit ieri la razvan in gura, spuma de la geamurile termopan, ca inca nu le-am tencuit.Si ieri a venit dupa maine pe balcon, taras, si s-a oprit la spuma aia.Cine s-a gandit ca o sa rupa o bucata de acolo.Eu intindeam hainele.Dupa aceea m-am dus sa il schimb de pampers si cum nu-i place si incepe sa urle, am vazut ca are ceva pe ceru gurii, galben.Ma zic, ce are acolo, ca doar nu i-am dat pufuleti (i se mai lipesc aia de ceruu gurii).Si bag degetu repede si scot.Avea o bucata destul de maricica, m-a si trecut un fior pe sira spinari.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

M-am uitat la poze noi cu Razvanici (nu stiu dak-ai anuntat - probabil ca da, da' eu ma uitam in spatele calculatorului - dar ma mai uit, cand am un moment liber, la poze).
Asta imi place cel mai mult; e asa de dulce!

Si e copia ta, fidela, Ramo.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Apropo de chestii de bagat in gura, eu i-am gasit ieri la razvan in gura, spuma de la geamurile termopan, ca inca nu le-am tencuit.Si ieri a venit dupa maine pe balcon, taras, si s-a oprit la spuma aia.Cine s-a gandit ca o sa rupa o bucata de acolo.Eu intindeam hainele.Dupa aceea m-am dus sa il schimb de pampers si cum nu-i place si incepe sa urle, am vazut ca are ceva pe ceru gurii, galben.Ma zic, ce are acolo, ca doar nu i-am dat pufuleti (i se mai lipesc aia de ceruu gurii).Si bag degetu repede si scot.Avea o bucata destul de maricica, m-a si trecut un fior pe sira spinari.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Valeeeeeu !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

M-am uitat la poze noi cu Razvanici (nu stiu dak-ai anuntat - probabil ca da, da' eu ma uitam in spatele calculatorului - dar ma mai uit, cand am un moment liber, la poze).
Asta imi place cel mai mult; e asa de dulce!

Si e copia ta, fidela, Ramo.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

nu n-am anuntat pozele am pus doar la semnatura, ca is noi.Ms ca te-ai uitat. De semanat unii zic ca seamana cu mine, altii ca cu tata-sau.Da cei mai muti zic ca cu mine .

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgo

Citat:

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Valeeeeeu !

Mami de Matei Cazimir

Exact asa am zis si eu valeeeu!

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:

Am semnat si eu petitia.

Acuma, asa off topic pt fetele cu laptop:cum folositi laptopu, cu el in priza tot timpul? sau il incarcati si il folositi asa? Va intreb ca mi-a zis cineva ca e mai convenabil sa il folosesc la priza si cu bateria scoasa, ca altfel se strica bateria repede.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Ramo, eu il folosesc conectat la priza, dar cu bateria incorporata. Ii scot cablul si folosesc bateria numai cand il folosesc altundeva decat pe canapea. Este al doilea laptop pe care il am si la fel am facut si cu celalalt. Daca era vreo problema..ma avertiza Timozaurul, doar nu degeaba e calculatorist:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput