Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici
Azi e "Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul", sarbatoare cu cruce rosie. Eu incerc sa le tzin, cat de cat: nu spal, nu dau cu aspiratorul si nu-i fac baie Theei. Adica nu-i fac in mod oficial, dar la chiuveta o mai "aranjez" Aaa si iesim sa papam in oras, ptc nici tati nu lucreaza in zilele cu cruce rosie
Puiutilor sarbatoriti azi: LUCA GABRIEL, RAZVAN GABRIEL, TUDOR GABRIEL, DARIA MARIA, ANTONIA IZABELA Sa cresteti mari, sanatosi si veseli! (toti baieteii nascuti azi au si numele Gabriel)
mamicilor Miki si Mary
Angi am citit si eu mesajul tau pt Pupi si mi-au dat lacrimile! Exact asta simt si eu, de fapt cred ca asa simt toate mamele pt puii lor Sa-ti traiasca!

Felicitari pt dintoc, Stancuta (al Sofiei) Mai ieri erai ingrijorata si fata v-a facut surpriza

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna si de la noi

Trotilul meu a adormit acum. Va imaginati ca si atunci cand suge face exercitii de ridicat in genunchi?? Nu puteti sa va inchipuiti cum aratam si face flotari in genunchi si suge si asa a adormit acum, puiul meu.

Jelimoni, sa stapanesti rochia sanatoasa.

Pentru ca intrebai: Un FIV (fertilizare in vitro) ajunge pana la 5-6 mii de euro si foarte rar iese din prima. Trebuie sa incerci din nou si din nou. In alte tari statul suporta din asigurarea de sanatate pana la 5 inseminari artificiale si FIV-uri, si nici nu va imaginati ce avantaj este pt cuplurile care nu au alta solutie. SUnteti niste norocoase daca nu stiti ce inseamna infertilitatea, sperante spulberate luna de luna, analize, controale, tratamente. eu cand am ramas insarcinata cu Pupicu eram programata sa fac laparoscopie cu dr Tutunaru si apoi inseminare artificiala. A fost o minune de la Dumnezeu.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Buna si de la noi

Trotilul meu a adormit acum. Va imaginati ca si atunci cand suge face exercitii de ridicat in genunchi?? Nu puteti sa va inchipuiti cum aratam si face flotari in genunchi si suge si asa a adormit acum, puiul meu.

Jelimoni, sa stapanesti rochia sanatoasa.

Pentru ca intrebai: Un FIV (fertilizare in vitro) ajunge pana la 5-6 mii de euro si foarte rar iese din prima. Trebuie sa incerci din nou si din nou. In alte tari statul suporta din asigurarea de sanatate pana la 5 inseminari artificiale si FIV-uri, si nici nu va imaginati ce avantaj este pt cuplurile care nu au alta solutie. SUnteti niste norocoase daca nu stiti ce inseamna infertilitatea, sperante spulberate luna de luna, analize, controale, tratamente. eu cand am ramas insarcinata cu Pupicu eram programata sa fac laparoscopie cu dr Tutunaru si apoi inseminare artificiala. A fost o minune de la Dumnezeu.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Offff, ba eu stiu , ca am facut si noi un singur FIV in Germania si ne-a costat aproape 7000 . Din care am vazut inapoi vreo 4 , fiindca nu pricepeau cei de la compania de asigurari de ce ne-am dus in Germania !? Simplu : in Olanda , lista de asteptare pentru un FIV este de minim 7-8 luni ...

Clmea , si eu am vrut sa vin la laparo la Bucuresti cu o luna inainte sa raman insarcinata , dar mi-am bagat picioarele si m-am dus in schimb la o nunta la Galati !

Fetelor , stiu ca s-a dezbatut foarte aprins subiectul dar la vremea aceea nu eram interesata : alocatia . Deci : am lucrat in RO acum sase ani , cinci ani si jumatate neintrerupt , ce drepturi are Caz intr-o asemenea situatie ?

Multam foarte fain !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Miki_baby SA FII FERICITA SI IUBITA, MULTA SANATATE!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Multumesc mult!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

bebelutzilor nascutzi pe 29!!!
pentru mami Miky!!! si pentru mami Mary!
Azi Dudu al meu implineste 7 lunitze. In ultima saptamana a facut progrese: merge de-a busilea, paseste mult mai sigur tinut de manutze, zice clar mama si meme (pt mama mea) - cu adresa precisa, a acceptat cu brio branzica si carnitza (aaa!!! sotul nu stie de carnitza dar va afla maine...vine si el la BV). Inca nu se ridica singur din fundulet, nu sta in funduletz extrem de bine nesustinut, nu-l atrag prea mult jucariile, nu prea zambeste bebelutzilor ci doar mamicilor lor...Eu zic ca-i ok!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Multumesc!

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Va servesc virtual cu un pahar cu sampanie si capsuni!
Va imbratisez cu drag!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI MIKI SI MARY!!!!

Sa fiti fericite si sanatoase alaturi de puiutii vostri!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ne-am intors si noi din parc , parca a fost mai respirabil azi
Acum a terminat piti de papat legumele cu orez si vitel si cred ca va merge la nani in jumatate de ora ca se trage de bucle
azi a avut si o premiera : l-am dat in leagan si a fost incantat
In plus ne-am intalnit cu o mamica de la bulgarasi de decembrie si fetita ei tot incerca sa il faca pe Andrei sa o remarce, sa o bage in seama si asta nimic frate , se dadea cocos

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna zuzici! Intram si noi sa spunem o faza funny! Acum 2 seri ii fac baita lui David. De obicei il las 5 min sa se joace inainte sa il spal. EU stau cuminte pe capacul de la wc, pe wc sa il supraveghez! Are ratuste pt baie, din alea de cauciuc de care am avut si noi cand eram mici. 3 mici si una mare. Il vad pe baiatul meu ca duce mana la gura si nu mai zice nimik. Se uita la mine, avea gura intredeschisa. Cand colo, ce sa vezi: isi bagase una din ratele mici in gura!!! Am ras de n-am mai putut! Deci d-aia era baiatul meu asa cuminte! Am chemat-o si pe mama si pe Andrei! Acum ratustele mici nu mai fac baie cu David, iar expresia "si l-am prins cu rata-n gura are alta semnificatie!!!!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput