Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

nu n-am anuntat pozele am pus doar la semnatura, ca is noi.Ms ca te-ai uitat. De semanat unii zic ca seamana cu mine, altii ca cu tata-sau.Da cei mai muti zic ca cu mine .

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

ce dulce poate sa fie aici, iti vine sa il smotocesti
http://good-times.webshots.com/photo/2575763160102497651jTvUQG

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

nu n-am anuntat pozele am pus doar la semnatura, ca is noi.Ms ca te-ai uitat. De semanat unii zic ca seamana cu mine, altii ca cu tata-sau.Da cei mai muti zic ca cu mine .

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

ce dulce poate sa fie aici, iti vine sa il smotocesti
http://good-times.webshots.com/photo/2575763160102497651jTvUQG

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Sa vezi ce-l mai smotocesc eu,ca imi vine pur si simplu sa il mananc.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu stau mult, n-am citit, vreau doar sa va salut si sa va spun ca nu mai e mult si terminam si noi cu santieru'. Ma duc sa ii dau de mancare Mariucai, va !

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Ajutooooooooooor ! Copilul meu ma musca ! De fataaaaaaaaa ! Cica asa imi da el mie pupici ...

Spune "ma-ma-ma" cand apar in camera sau cand e obosit si vrea la culcare .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

virgo, nu are legatura daca tu ai lucrat vreodata sau nu, Caz are dreptul la aia 200ron lunari. Asta daca nu mai incaseaza vreo alocatie din Olanda. Si ai dreptul si tu la prima de nastere care e tot vreo 200ron.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Azi e ultima mea zi (lucratoare, ca mai e we) de CIC. De luni la munca, tovarasi!

Am primit rezultatul de la copro. I-au iesit E-coli nepatogen, sensibil doar la Furazolidon si Tetraciclina. El Furazolidon a luat 7 zile, asa ca dr. a zis sa nu-i dau nimic in plus deocamdata, sa-l mai las pana luni.
Aaa, am uitat sa zic, aseara a facut un kk tare (plastilina, asa cum facea el inainte). Imi venea sa-l mananc de fericire
Azi-dimineata iar un kk tare/normal. Iar peste 1 h iar o pleasca moale si cu ceva mucus. Ah, mi s-au spulberat iar toate sperantele. Zici ca fericirea/nefericirea si buna mea dispozitie si cheful de viata sunt dictate de produsele fecale ale lui fiu-miu Si pe bune, chiar asa e!

Pt. linistea mea psihica i-am luat 2 pungute din alea sterile pt. recoltat urina, luni dimineata o sa-i duc si urina pt. o urocultura, sa lamurim si chestia asta. Numai un E-coli in urina de mai lipseste, ca chiar ma stric de cap, acuma cand incep si munca. Doamne da sa nu fie.

In alta ordine de idei, premergatorul nostru a bagat zazania in casa. Adica Mathias merge cu el la Markus si ataca tot ce-i pe masuta lui Markus de lucru (desene, creioane colorate, pixuri, caiet, foi etc.) Si asta mare se enerveaza si-i face cate un vant la premergator, de nu mai apuca Mathias nici sa puna picioarele jos Asa ca 'polizei' scrie pe mine die ganze tag!

Last, but not least, Miki_baby si Mary-mary! Tot ce va doriti si pupici dulci puiutilor vostri! Si puiutilor nascuti in 29!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Aha. Roza-scleroza ma numesc, vorba unei prietene
Am uitat sa intreb fetele care s-au reintors deja la munca ce trebuie sa contina dosarul ala pt. stimulent ca te intorci la munca inainte sa implineasca copilul 2 ani.Eu ma reintorc la 1 sept. Trebuie facut inainte de data asta si depus, sau e ok si dupa?? Mersic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.
Uitati ce am gasit.......http://pregnancy-blog.parentingweekly.com/2008/08/egyptian-woman-gives-birth-to.html

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera las ca asa se prinde fratello cel mare ca s-a gatat cu linistea lui si ca de acum totul e la comun si mai are si o codita permanenta
Bogdan la un moment dat desi ii da toate alea si nu cracneste in front a oftat " bine ca incepe scoala, macar acolo nu vi dupa mine '' Andrei nici la baie nu il lasa, unde merge Boda, hop si el .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

LA MULTI ANI cu sanatate mamicilor :
MARY_MARY si MIKYI_BABY

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni