Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

plecam duminica seara...eu mereu am un stress sa nu uit ceva, acum nu ptr noi, ci ptr bebeloi..d-aia azi vreau sa termin de bagat in troler majoritatea hainelor ptr toti 3, iar maine sa ma ocup de detalii...ca eu asa fac, mai stau, imi mai amintesc de cate ceva...am si lista, dar sigur nu e completa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Multumesc mult fetelor pentru incurajari, mi-au prins bine, m-am mai linistit!!!

Acuma vom vedea ce si cum luni.

Naty,, merci mult pentru explicatii!!!

Sunt rupta de oboseala, nici nu vad bine monitorul, azi am avut o zi infernala la servici, si cum e sfarsit de luna , tre sa merg si maine,offffffffffffffff, da de luni intru in concediu de odihna,abia astept.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Concediu placut fetelor care pleaca la munte si la mare, sa va distrati si sa aveti bebei exemplari!!!!

Ce m-as face fara voi, merci inca o data mult de tot!!!!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

http://www.dailymotion.com/video/x6g5p3_balci-de-balci_news
poate dati si pe la targ daca tot plecati din Buc

http://uk.youtube.com/watch?v=0HeUixe_Lpg

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mama greu e sa tina pasul omul cu voi!
Stela nu eu ti-am zis de mixer, eu am robot cu mixer dar vreau sa-mi cumpar si eu unul exact ca cel din poza, are sora mea la fel si e foarte bun. Si nu mai fi trista ca nici eu nu am plecat nicaieri vara asta si acum de cand cu Lucian cu serviciul pana o sa ne revenim cred ca mai trece un an
In rest urez distractie placuta fetelor care pleaca la mare/bulgari/greci si faceti o cura de soare si apa si pt amaratele care raman aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Bebelusii care sint in a doua luna diversificarii trebuie sa pape in functie de greutate si nr de calorii necesar pe zi, nu de cite luni au .

In prima si a doua luna a diversifcarii doar o singura masa pe zi si gramajul de papica nu trebuie sa depaseasca 20-25 de grame. combinatia trebuie facut daor din doua si , nu in fiecare zi pireu de legume , si de fructe.
De ex;
Azi ;

15 de orez pasat+1/10 mar ras.
Maine;
cartof 10 grame care se dilueaza cu cu doua linguri de supa de zarzavar si deasupra o lingurita de rosie( zeama)
Poimaine;
Cartof dulce20 de grame fiert pasat si amestecat cu doua linguri de suc de portocala fara pulpa.

Inca citeva
spanac 10 grame amesteat cu supa de zarzavat sau pentru bebelusii care refuza , amestecat cu peirsica 5g.

banana 25 de grame+iaurt o lingura jumate sau doua.

morcov 10 grame diluat cu o lingura, sau una jumate de supa de zarzavat + 5g branza.

Amestecarea mai multtor legume poate provoca irascibilitate sau refuzarea alimentului, la unii bebei.
V-am dat din sutele de retete pe care le-am primit de la pediatrie si cartile pe care le-am cumparat, diversificare si retete pina la un an deocamdata.Imi pare rau ca Romania nu a avansat din punctul asta de vedere.
Legumele de la borcanase/instante sunt diferite de ceea ce preparam noi acasa,si este extras cam ceea ce ar putea provoca indigestie /orice altceva bebelusului. A, au si adaos de gust.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

A, un link interesant.

http://www.timpultau.ro/liber/ABC-ul-combinarii-alimentelor*id_1301-articol.html

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

No, s-o suparat randunoiul ca ma bag unde nu-mi fierbe oala . O zis ca ne crestem copiii asa cum am fost si noi crescuti.
Cica;
Zi-le si celor din africa de retetele astea si gramaj ca te scuipa.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mihutza, mi-am amintit ca ai intrebat de detergenti. Eu acum spal cu Tide si vad ca ies toate petele, dar noi nu am inceput fructe si legume, deci nu stiu daca va face fata la petele de morcov, de ex. Cand ajungem acolo, iti spun cu ce le scot (daca reusesc).
Oricum, sunt impacata cu ideea ca multe vor ramane patate :)))

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vio uite vezi, de aia dezbrac eu copilul inainte sa-i dau de mancare Si cu bavetele, si cu carpe, si cu servetele, tot se pateaza. Asa e doar in scutec, si pe urma direct la baie ne oprim. Si cred ca ii place si ei mai mult asa - se cam enerva cand o stergeam la gura de fiecare data...

P.S M-am intors de la dentist, si sunt terminata... Azi a fost mai dureros ca ieri Inca aud in creier sunetul de freza... Dar partea buna este ca am terminat cu toti dintii!

Randunoiul e plecat afara cu Sanziana si eu stau sa-mi scriu la lucrare. Tuchi cum iti merge?

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput