Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, poate ma inseala memoria, dar eu aveam impresia ca problema asta cu nedormitul la Rebe e mult dinaintea diversificarii . Ce spune Sovi (si nu numai pt sasha e valabil) dovedeste ca nu e neaparat o problema a copiilor alaptati exclusiv si care stau mult la san si in brate, in general. Trebuie, trebuie sa fie ALTCEVA care o supara pe ea. Acuma, cat lapte mai ai tu...eu stiu ca se huleste proba suptului dar nu omori pe nimeni daca i-o faci odata, de curiozitate. Daca incerci sa o intarci cu forta ai putea avea mari probleme cu copila, ti-am mai povestit eu de nasa mea...Daca tu totusi ai senzatia ca treaba asta e de cand cu diversificarea, mai ales ca in ultimele zile papa si mai prost, ia o pauza si da-i numai lapte. Nu trebuie sa ne grabim si mai ales sa ii grabim pe micuti. au o viata inainte sa manance tot felul de mancaruri.
Kya, exact asa am patit-o si eu cu soacra sapt trecuta cand am fost cu Iulia pe la ea. Fata mancase si i se facuse somn. Eu am rugat-o sa o puna pe un pat sau in carucior si ea o tot zgaltaia in brate. Iulia incepea sa maraie tot mai tare, miortaitul acela de oboseala mare...Si ea cica: "Ce e, scumpa mica, mami nu-ti face niciodata nani-nani, asa-i? Saracuta de tine!". I-am zis ca NU, nu adoarme in brate si mai ales leganata pt ca nu a fost obisnuita asa si nu-i place. Uimita, cica: "dar cum o adormi? "-"Pai o pun in pat si adoarme" i-am raspuns pe un ton, recunosc, usor ostentativ. S-a uitat la mine ca la o descreierata, continuand sa o legene pe Iulia pana cand fata a inceput sa urle de-a dreptul si a priceput si ea sa o lase. Am pus-o in carut si am plecat si din lift pana jos a adormit...Ce sa-i faci...ele le stiu pe toate, intr-adevar...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sovi multumim de urari! asa e, nu duce lipsa de sfinti copilu' ! imi pare rau ca nu pot ajuta "bubuita" lui sash mai mult decat am zis ! am cotrobait prin cartoaiele astea, prin atlasu' de dermato, da nimic concludent! in schimb - asta asa, ca cine cauta....mai bine nu mai cauta - uitanadu-ma eu dupa bubite de bebe dau cu ochii de recoltarea de urina. si cum maine dimineata tre' sa "operez", ma uit sa vad ce scrie. si....surpise!!! cica: " colectarea urinei in pungi sterile de plastic, aplicate dupa prealabila dezinfectie locala, este o metoda cu coeficient descurajant de eroare si este de evitat" ...
ei, evident ca exact asa voi proceda maine, ca asa face toata lumea...da' de ce tre sa fie la noi toate ca in bancurile cu...bula????
rox ai avut dreptate. dupa ce teo a urlat de azi dimineata de nu o calmez cu nimic, s-a trezit si din somn urland, am sunat iar la Medlife sa ii fac programare la eco, si am intrebat a patra oara daca sambata se primesc probe de urina (dupa ce de 3 ori primisem raspun ca nu)! Baaang!!!! Da, se primesc intre ora 8 si 12!
ce pot sa mai zic! asa ca stela you are not alone (ca tot e ziua lui michael jackson azi ); si eu tot o zi de kko am avut; sa vedem cum se incheie si ce mai urmeaza. si nu fi suparici cu plimbarea ; cum zice si sovi, nu s-a terminat anul! noi am fost intr-o sambata pana duminica , de ziua mea, la sinaia. in rest.....acasa am stat si noi. poate trageti o fuguta la munte sau mare un sfarsit de saptamana si mai schimbi un pic peisajul
aaa, si ca tot am vorbit mai sus de stupizenii romanesti, ia auziti voi ce au mai scornit astia(am auzit la stiri azi): aratau la politie unde se fac carti de identitate, peste tot puse afise cum ca nu ai voie la poza cu umerii goi!!!!! s-au gandit ei ca nu e prea decent sa apari in cartea de identitate intr-o bluza fara maneci, lungi scurte, maneci sa fie! ca ce zic aia din afara tarii cand vad asa poze? aaaaaaaa!!!!! tara de nebuni!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

naty se pare ca nici tu nu esti ferita de sfaturi si "aprecieri"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Liana, multam ca cotrobait si tu ceasloavele. mai bine te uitai doar pt mine, nu si pt tine, ca uite ce morcov ti-ai bagat :)
Cu pipilica eu gandesc asa: intr-o prima faza, colectat cum fac toti. In cel mai rau caz, daca iese vo lighioana, faci repetir, dar de data aia in ceva steril. Nu prea as crede ca o lighioana reala din pipi ar fi camuflata de ne-sterilitatea pungii de maine. Na, ca acum vorbesc eu chinezeste.
si cu CI, eu zic sa mergem si cu batic, ca sa ne asiguram ca nu ne trimit aia acasa pe motiv ca nu suntem echipate complet si decent. Si cu demachiantul la noi.
Sa stii ca si eu sper sa mai bifam multe realizari marete pana la finele anului.

Stela, daca nici de struguri nu vrei, vezi ca mai e una cu trufe, tot napo. Si-apoi daca nici nirvana nu o merge, eu zic sa iti iei fata si sa mergi intr-o zi pana la mare, ca e grav!

Clau, daca chiar mai e valabila legea compensatiei, apai sa stai la panda, ca va navaleste binele!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Voi nu radeti, ca o prietena de-a mea s-a dus la buletin, era vara si canicula, intr-o rochita cu bretele si n-au vrut sa-i faca poza!
Noroc ca in sectia respectiva adjunctul e sotul unei alte prietene, a pus-o sa-si ridice rochia cumva pana in gat si a rezolvat-o! are saraca o poza...
Clau, si eu parca imi amintesc ca problemele cu trezitul erau mai de demult, probabil ca s-au accentuat acum!
Iar noaptea, daca o fi sa-i mai dai da-i si tu mai rar, ca dupa un bibe cu lapte praf n-are cum sa-i fie foame mai devreme de 4 ore! sau daca te tin nervii, cand urla incearc tot cu bibe- daca ii e foame il bea, daca nu, nu si inseamna ca e doar alint!
Greu de tine, usor de dat sfaturi, greu de pus in practica....

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nuuuu, exact dupa 4 luni a inceput sa aiba probleme cu somnul, dupa ce am inceput s-o diversific. Stiu clar caci am intrat atunci la zuze sa le intreb si pe ele si unele mi-au spus ca s-ar putea sa fie de vina diversificarea, ca simte ca n-o sa mai aiba parte numai de san si compenseaza noaptea!

Si azi a mancat prost legumele, trebuia la 14.30 , nu a vrut deloc, s-a culcat apoi si am incercat din nou cu ele la 16, a mancat jumatate de castronel si apoi completare, san.

Sovi, dar o mai fi valabila legea aia?? Nu cred...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Da, mai Sovi, chiar asa, uite incepe sa apara legea aia si la noi: randunoiu' se joaca cu Rebecca si eu stau pe forum!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Heiiii, unde ati plecat??? Ati iesit deja afara?

Noi mai stam pana la 6...

Weekend placut si vreme frumoasa pentru randunicile care au plecat la munte, la mare sau in alta parte.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu nu ies afara azi, ma ocup de bagaje si astept prietena in vizita, sa-i arat ce si cum cu pisicile si casa cat vom fi plecati !..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, spor la bagaje, e tare placut cand le faci la plecare, mai nasol e la intoarcere. Cand plecati?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput