Puiuti de Randunici 2008!! (88)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Tuchi, o sa incerc sa fac asa. Dar cu adormitul la loc, nici gand sa se ocupe randunoiul, n-a facut asta niciodata si nici nu-l vad s-o faca!
Si dupa bibebe de seara, nu-i mai dau deloc in cursul noptii? Nici macar o data?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
Multzam de sugestii in leg cu mixerul.Ma voi decide la fata locului cand voi ajunge..
Eu am o stare de kko tare de-mi vine sa bat pe cineva rau.

Mimo,ete ca pleci pan la urma.Sa va fie de bine si sa aveti zile placute.
Moamm,cand va aud ca plecati,intru si mai tare in butoi.
Cred ca sunt singura care nu a vazut anul asta nici marea nici muntele si nici nu va vedea
..Plec in amarul meu.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
sovietica spune:
Liana, LMA Teodorei, sa fie ocrotita de toti sfintii, vad ca nu duce lipsa de ocrotitori, dupa nume judecand 
Tuchi, pentru ureaplasma n-am luat remediu homeo. Eu am sunat homeopatul, la fel, ingrozita ca trebuia sa iau antibiotic tot la 10 sapt de sarcina! El m-a intrebat daca ma supara ceva fizic, despre miros/culoare secretii, si cum totul era normal din pdv lui, m-a asigurat ca bb nu e in nici un pericol. Nu stiu de unde atata siguranta pe el; oricum, s-a crucit ca mi-au zis sa iau antib in trim.1 de sarcina. Daca vrea remediu, sa mearga la un homepat, ca cel putin pt asta nu cred in nimic luat dupa ureche.
Gecko, multumesc mult ca te-ai uitat in ceasloave si pt mine! 
. Deocamdata azi pare mai mica treaba si urmaresc in continuare. Mai vad ce mai zice si pediatra luni (sper sa ajunga odata si la mine!). Oricum, ce ai zis/aratat tu, am pus la mare pastrare,e pretios! Pana si homeopatul caruia aseara i-am trimis poza, cica: pt mine astea nu prezinta interes! 
Ariel, ma bucur ca te-a pus doctorul sa dormi
Iti doresc ca macar in vacanta sa reusesti sa te hodinesti si sa te refaci.
M-am amuzat de teo ca sufla in bibe. Sasha face asa cu suzeta, se uita crucis la ea cum ii sta pe varful buzelor si sufla pe langa ea
-asta in rarele cazuri cand accepta atingerea suzei.
Pucca, am notat si eu info cu scaunul, multumim!
Hai ca ma duc sa comand cerealele de la milupa si o cutioaica de Aptamil, sa nu se creada laptele meu de neinlocuit, sa ma santajeze cumva :)
daca cumva faceti sondaj cu bebei prea dornici de tzitzi noaptea, sash n-are nici o treaba. doarme bine si noaptea si ziua. am scris cu galben si mic ca sa nu vada ai de-si baga coada. Oricum, am inteles ca norocul se poate schimba la diversificare. Sper sa nu fie cazul
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
cami33 spune:
Stelutz, nu mai fi suparici, ca nici eu n-am plecat nicaieri vara asta si nici nu trag sperante pt viitorul apropiat

Si mor de ciuda ca al meu sot a fost in TB o data la turci si de 3 ori in Delta in ultimele 4 luni
In alta ordine de idei , eu am mixerul www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Mixere%20-%20Blendere&subgama=Mixere&model=HR1364" target="_blank">asta si sunt fff incantata de el.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
sovietica spune:
stela, nici noi n-am fost inca nicaieri anul asta, dar nu disper, este timp. inca de aia n-am intrat eu in butoi![]()
Bine, n-am pus la socoteala ca sasha a trecut prin brasov la nastere :))
Lasa honi, ca vine el si timpul nostru! hai sa prizam cate o inghe de struguri mai bine :)
distractie, liniste si hodina fetelor care merg!
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
clauclau spune:
Stela, nu fi suparata, o sa aveti timp si de plimbari,o sa vezi. Asa am patit si noi la Razvanel, primul an n-am fost pe nicaieri si tare mi-era dor. Dar trece, sa sti.
Sovi, abia am reusit sa citesc ce-ai scris tu cu galben!
E super Sash si asa sa ramana cu somnicul intact!
Adevarul e ca Rebe exact dupa diversificare a inceput sa-mi faca asa...Doamne fereste, nu doresc asta si pentru Sasha scump! De fapt, nu doresc nici unui bebel din lume!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
underqueen spune:
salut!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
mstela spune:
Merci cleme
...arata supe mixerul tau..si e si ieftin..Si e cam la fel cu cel aratat de ariel,care e braun dar 290lei..
sovi
..am niste nervi de nici inghetata nu vreau
..fie e si de struguri..
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
clau
Stela,
mamica fericita de
cami33 spune:
Stelutz, astept mielul de Paste![]()

Buna, Maria! si la tine ploua cu bulbuci?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici