Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

da kya, asta e cu soacrele astea...uite asa ne mai "amuzam" si noi!!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi eu defapt ma gandeam ca e si cuvioasa Teodora azi (vorba ta, mai e de 10 ori pe an, dar....ce conteaza daca e rost de chefuiala?); pe Teo o cheama si Oana si cum de azi dimineata am inebunit de urlete fara solutii, cred ca e cazul sa beau dublu!
rox te inteleg cu soacra ! cred ca intotdeauna ele "au stiut" tot, iar noi suntem niste necuviincioase si nerecunoscatoare ca nu le cerem parerea la fiecare minut si nu procedam exact!
na, ca am zis ! doaamne sper sa fiu o soacra normala la creieri ...candva!

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

florii eu te-as sfatui sa mergi pe milupa Aptamil, nu humana. eu am fost exact ca tine: nan, apoi humana si in final am trecut-o pe milumil pt ca atunci nu stiam de aptamil. dar sincer itzi recomand mai degraba aptamil, e mai nou si cica e f bine tolerat si e f bun, am auzit numai lucruri bune despre el. cu humana e mai complicat un pic, pt ca cica e mai bun ala din germania care nu-l gasesti f usor, si ca defapt e hipocaloric parca...naty stie mai bine! acum tu faci cum crezi tu ca e mai bine!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pai fetelor, Rebecca e pe Milumil 2 de la 4 luni care , zic ei, e mai satios! Si am incercat si cu cereale seara si tot se trezeste...
Poate ca laptele meu nu mai e de ajuns sau este foarte slab si ea doar se alinta , eventual bea si vreo 50 ml, cine stie? Dar atunci cand ii dau formula sau chiar cereale ,de ce se scoala la fel? Asta ma nedumereste pe mine, macar de-ar fi primul somn mai lung , as zice ca apoi tzatza nu-i mai e de ajuns pe noapte, dar ea dupa culcarea de seara se trezeste dupa o ora! Aici chiar nu e de foame, cu siguranta!
Eu cred ca trebuie sa termin de tot cu alaptatul... Desi cateva sapatamani probabil or sa fie foarte, foarte grele, dar sunt obisnuita deja...Trebuie sa ma gandesc bine ce sa fac...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

L-am trimis pe randunoi afara cu Rebecca o jumatate de ora pana o sa fie ora de masa. La cat l-am tot boscorodit in ultima vreme, n-a comentat nimic, s-a imbracat si a plecat cu fata afara! Hmmmm, e buna si cicaleala la ceva...si facutul pe suparata!

Amira, tare faza cu marul carbonizat! Si cu sfaturile soacrelor, no coment! Toate-s la fel...

La multi ani pentru toti ce-si sarbatoresc azi ziua numelui si a nasterii!

Kya, ce super ca lucreaza asa rapid stomatologul tau! Si eu trebuie sa merg, nu stiu de ce tot aman ca de fapt imi fac mie rau...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, pai stiu ca Rebe e pe formula, dar tu ai zis ca nu-i mai dai, ca se trezeste oricum!
Ideea e sa-i dai destul, mereu, chiar daca la inceput o sa se mai trezeasca! Obiceiurile proaste se capata repede si se uita greu!
Am o prietena cu un baietel de-o seama cu Ilinca, si a avut exact aceeasi problema! cand s-a hotarat sa-i dea lapte praf era deja un pic prea tarziu, ca el se obisnuise sa se trezeasca de 20 de ori pe noapte, sa urle degeaba! a facut asta pana dupa un an, i-a terminat pe amandoi parintii!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Oauuuu Tuchi, si cand la trecut pe formula? La ce luna? Sper sa nu fie prea tarziu si la noi c-o iau razna!
Si da, o perioada nu i-am mai dat formula seara ca daca tot sugea sanul de o mie de ori pe noapte am zis c-o zapacesc si-i umflu prea mult burtica...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Pe la 5 luni, dar el facea figuri de pe la vreo 3 luni, si ea a fost incapatanata, de parca laptele ala praf ar fi otrava....
Eu zic sa incerci sa-i dai formula dimineata si seara, si san completare dupa mesele de fructe si legume( sau inainte!)
Eu nu cred ca are alt motiv de a se trezi! Suge un pic, ii trece foamea pe moment, dupa juma de ora o loveste iar si tot asa!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo, ariel si fetele care mai plecati la mare, la munte...sa aveti vreme buna, sa va relaxati si sa va intoarceti vesele si odihnite

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Clau, si daca incepi sa-i dai formula seara, incearca sa nu o mai adormi apoi noaptea cu sanul-leagan-o , plimb-o, susuteste-o pana se dezvata de san, si apoi treci la pasul urmator fara s-o mai iei in brate etc...
sfaturile astea le dau dupa mintea mea, ca n-am avut personal probleme de astea...si eventual cand se trezeste noaptea poate il pui pe randunoi sa o ia in brate, sa o culce, ca daca nu mai simte miros de san poate ii trece mai repede necazul....
nu stiu ce sa zic mai mult de-atat, cert e ca trebuie sa faci ceva ca altfel ajungi la nebuni!

poze

Mergi la inceput