Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

flori si eu trebuie sa duc urina de la Teo ptr sumar si urocultura; trebuie sa elimin si treaba asta cu infectia, ptr ca - m-am mai jeluit eu pe aici - e foarte plangacioasa. chiar acum mi-a facut creierii prastie, a plan o ora ingrozitor indiferent de ce i-as fi facut (iau in calcul si gingia inflamata si dintii care nu se vad nu se simt, cica ies fff greu). a mai patit si eu cu ea, dimineata sa fie chilotelul aproape uscat, desi seara dupa baita si dimineata intre 4-6 bea foarte bine laptic. ei, vom vedea; eu zic ca e important sa eliminam suspiciunile astea si sa fie ei doar cu toane. am sunat acum la medlife si acolo se primesc probe de urina de la bebei de luni pana vineri intre 7 si 9 a.m. e bine sa recoltezi urina de dimineata, asa a zis sa sa o pui in recipient steril fara sa contaminezi urina (eu sunt cam nedumerita aici, pentru ca initial stiam ca tre sa duc urina direct in punguta de recoltare; nu stiu cum o sa procedez)daca nu o duci imediat, a zis ca e bine sa o ti la frigider. cam asta am aflat. cu papica nu te alarma prea rau, poate doar e o periodaa proasta. si teo a avut o perioada in care papa extrem de putin; de diversificare ce sa zic, abia ma chinui cu ea sa linga un pic de pe lingurita; dar....nu o fortez, poate asta e ritmul ei si inca nu e pregatita. mai vad in timp. presupun ca ai trecut pe formula urmatoare de lapte, nu? cea de la 4 luni. stiu ca exista cazuri cand desi aceeasi marca de lapte formula 1 bebele a baut f bine, nu accepta bine formula de continuare. vezi cum se comporta si daca tot refuza lapticul, sau il bea putin si urlete, poate e cazul sa discuti cu pediatra si sa i-l schimbi.

LA MULTI ANI copilasilor nascuti in zi de 29! sa fie sanatosi si veseli!

Citat:
citat din mesajul lui floriio

Luny, Ariel, Pucca
Si mie mi s-a parut ciudat ca nu a facut pipi tpata noaptea desi aseara la 10 a papat 200 ml lapte. Dexi avea de unde. Deshidratat nu este pentru ca fontanela e ok, gura nu pare uscata. Dimineata la 6,30 a papat 180 ml lapte si de atunci absolut nimic, Nici macar ceai si apa nu vrea. Vad ca pisu e de culoare normala si nici nu miroase. Cred ca o sa ii fac pana la urma si o analiza de urina. Trebuie sa ii colectez eu urina acasa si sa o duc la laborator. Daca da, cand, in orice moment al zilei?

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
poze noi

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ariel baleste la greu, nu-i pasa ca ar trebui sa fie o domnisoara finuta... Si scoate mereu limba afara, de parca nu ar mai avea loc in gura - exact ca babele fara proteza

Clau si eu m-as gandi la fel - ca nu-i mai ajunge laptele, are nevoie de ceva mai satios.

Flori imi pare rau pentru problema voastra. Cat despre pisu, eu zic ca poate ar trebui sa mai insisti un pic cu apa sau ceaiul... Nu stiu...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

In gurita s-au uitat 2 doctori si m-am uitat si eu. NU are nimic nici pe limba, nici pe peretii interiori ai obrazului. De la dinti nu pare sa fie, ca gingia nu este inflamata si nici nu se observa ceva schimbat. Dar eu i-am dat azi si cu Calgel ca m-am gandit ca poate il doare. Si nimic. De la 6,30 dimineata si pana acuma nu a mai papat nimic.
Formula de lapte nu am schimbat-o, pentru ca noi bem NAN 1 care este pana la 6 luni.
Ma gandesc sa fac o pauza de 5 zile de la diversificare, sa ramanem doar cu lapte si daca nu se schimba nimic, o sa incerc sa schimb formula. Dar cu ce?

Mergi la inceput

aaa, cu urletele si planstele astea, mai ca uitam: noi facem cinste si le uram tizilor nostrii sa fie sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

liana poti duce pipi direct in pungutza, de fapt e mai bine asa, sa nu-l mai desreti in recipient. dar punga inchide-o bine acolo si bag-o in recipient. e ok asa, asa am dus-o si eu! si poti duce si sambata din cate stiu eu!

flori nu stiu ce sa-ti zic, cred ca ar fi bine sa-llasi doar pe lapte cateva zile (dar ma gandesc sa nu fie si de la lapte problemele, ai inceput cumva o cutie noua de NAN?) multa bafta! si hidrateaza-l cu ceiut cat poti daca nu vrea apa...

mihutza iesi mami din butoi ca asa e barbatii!!!

clau si eu cred ca rebe nu se mai satura cu tziztzi prea te chiauneste rau!

ariel chiar ca esti rezistenta la cate se napustesc pe capul tau!!! spor la bagat sifonierele in bagaje!

mimo we placut la mare, unde va duceti la 2 mai?

kya LA MULTI ANI pt ieri imi pare rau ca nu ai venit in botanica, eu nu te-am cunoscut si eram dornica sa o fac. data viitoare!

gudinde iesi afara din butoi ca vine we!

luny si eu vreau poze cu gieri-miu tuns!

adriutza!

bubu cum stai cu impachetatul cadourilor?

lyvy, multa sanatate sa nu fie nik la inimioara mica!

si acum sa va pove cum m-am distrat eu azi...
cat de greu e frate sa coci un mar la cuptor? f greu, va zic eu. am avut proasta inspiratie sa il rog pe al meu sa-i zica lu' ma-sa sa coaca si ea marul, pana ne trezim noi. si ma trezesc eu pe la 10.15 si simt un miros de ars pe sub usa...ma gandesc:"nu are cum sa fie de la mine " ma indrept usor spre bucatarie si o vad pe soacra-mea frecand tava in care se CARBONIZASE marul. la care ea imi spune:" nu am stiut cum functioneaza cuptorul asta al vostru si l-am dat la foc mare sa se faca repede si l-am lasat jumate de ora " ce draq sa-i mai zic? am ramas speachlless. si eu ar trebui sa o las pe Amira in grija ei?????NO WAY! asa ca nu ma pot de draci. plus discutiile in contradictoriu pe care tot ii place sa le aiba cu mine, desi nu vad rostul:"dar supa de ce nu-i mai dai?" "pt ca ii dau piure" "dar supa are mai multe vitamine" "ba nu are" "ba are" si uite asa ma distrez eu

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

flori poate ai dreptate, si e mai bine sa ii dai o pauza la diversificare; si eu m-am gandit ca probabil nici teo nu simte nevoia inca, nu or fi pregatiti, nu stiu ce sa zic. teo are deja 5 luni si papa fructe, cereale si legume piure extrem de putin, cu maimutareli, cu urlete uneori (cand evident arunc si o las in pace). a avut si perioade in care si laptic manca fff putin pe zi, dar a trecut. nici acum nu mananca foarte mlt, insa destul bine. eu ii dau milumil, si pana acum l-a acceptat foarte bine. si formula 1 si 2. nu stiu cu ce ai putea sa schimbi in caz ca tot nu vrea laptic, cred ca mai bine intrebi pediatrul. daca nu are febra sau alte semne ingrijoratoare....poate e doar o perioada mai proasta de-a lui si o sa reanceapa sa pape.

Mergi la inceput

rox multumesc de sfat ; asa am sa procedez. si eu stiam ca si sambata primesc, si m-am mirat. sambata trecuta cand am fost la pediatru am intrebat si la fel mi-a spus: nu sambata, doar de luni pana vineri! n-am zis nimic si am mai sunat, sa vad daca nu cumva a gresit. e a treia oara cand imi spune asa. osa incerc sa ii recoltez saptamana viitoare si eventual dupa ce reusesc, o imbrac si trag fuga cu un taxi; si am sa o programez si la un eco, sa daca tot am inceput, sa elimin cat mai multe, sa ne linistim sper si sa terminam cu taraitu asta la doctori care ma enerveaza ingrozitor; sper ca e sanatoasa si doar urla...de dinti sau de ce o stii ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

La multi ani Oanelor si Ioanelor si Ioanilor!
Eu nu-s convinsa ca se zice LMA si azi, oricum sf. ioan e de 10 ori pe an....( noroc ca randunoiului meu nu-i plac nici sarbatoririle, nici cadourile!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Roxana si mie imi pare rau ca nu am ajuns, ca si eu vroiam sa ne cunoastem. Dar o sa mai fie ocazii
Ce m-a distrat cu supa cu mai multe vitamine... Mie imi zice mereu sa-i dau ceai, ce, nu vad ca ii e sete... Adica eu care sunt ma-sa si stau cu ea 24 din 24 nu stiu cat de des obisnuieste sa bea ceai; ea care o vede o data la luna, stie... deh! Sau ii spun sa nu o mai scuture atata cand o ia in brate ca nu-i place, si se enerveaza. La care ea: Ba da, ii place, ca tuturor bebelusilor le place...
... Vorba ta, speechless!

Flori uite eu, cu aproape 2 zile de pauza de mancare solida, azi am avut mare succes cu fructele. Ce sa zic, incearca si asa.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Fetelor, in sfarsit s-a trezit si a papt 190 ml lapte, dar a adormit la loc. Gata, m-am hotarat, il las 5 zile doar pe lapte. Daca nu si nu, schimb formula. O sa incerc Humana. Apropo, de unde comandati voi Humana?
Roxana,nu e de la cutia de lapte. Ca de cand il refuza am schimbat o gramada. Ba chiar erau din loturi diferite.
Liana, tind sa cred ca nu era pregatit pentru diversificare si de aia nu mai vrea nimic. Poate ar trebui sa faci si tu asa o perioada, sa nu ii mai dai nimic in afara de lapte.
A, Andrei e vesel, nu plange si e energic. Nu pare sa aiba vreo suferinta, decat cand vede biberonul. Atunci urla si tipa...

Mergi la inceput