Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Flori, eu una nu am auzit lucruri bune despre Budimex la urgenta...mai bine G. Alexandrescu, sau, si mai bine, un consult la urgenta la Medlife...e destul de ciudat ca nu a facut pisu toata noaptea..poate ar trebui sa-i faci niste analize, sa nu aiba vreo infectie urinara, poate d-asta nici nu papa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

flori si eu am patit cu teo sa nu faca pishu cam 7-8 ore...si avea fontanela depresata, buzele uscate...era deshidratat! da-i apa sa bea, apa simpla sau si mai bine, cu saruri de rehidratare orala, daca ai prin casa! da-i sa bea cat poate el de mult si nu insista inca sa manance....poate are doar un moment de lipsa de apetit. poti sa-i dai cate 5 picaturi de vit. c cateva zile. ii stimuleaza apetitul si ii creste si imunitatea. poti sa mai ceri parerea unui medic, eu tot pe mana celor de la grigore al. as merge...mi s-au parut ok, mai ales la pediatrie la ploiclinica era o d-na dr. cam la 50 de ani superdraguta...nu i-am retinut numele, atat eram de agitata cu alex cand am fost...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Florii dr pediatra de la Medlife, mi-a dat urmatorul raspuns la problema cu pipi: daca bebe nu papa lapte seara, de unde sa faca pisu?! Tu daca nu bei apa toata ziua, de cate ori faci pisu?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Luny, Ariel, Pucca
Si mie mi s-a parut ciudat ca nu a facut pipi tpata noaptea desi aseara la 10 a papat 200 ml lapte. Dexi avea de unde. Deshidratat nu este pentru ca fontanela e ok, gura nu pare uscata. Dimineata la 6,30 a papat 180 ml lapte si de atunci absolut nimic, Nici macar ceai si apa nu vrea. Vad ca pisu e de culoare normala si nici nu miroase. Cred ca o sa ii fac pana la urma si o analiza de urina. Trebuie sa ii colectez eu urina acasa si sa o duc la laborator. Daca da, cand, in orice moment al zilei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am papat si noi fructele, vad ca astea inca merg bine...Acum se joaca pe paturica de activitati, e deja de 10 minute, asta e super bine la ea.

Ariel, seara ii dau san pentru ca tot se scoala foarte des . Cand ii dadeam un biberon de Milumil de 200 ml , se scula absolut la fel. Mananca in jur de ora 21, apoi pe la 21.30-22 nani si de la orele 23 incep trezirile. Azi noapte de exemplu la ora 24 aveam deja 3 treziri la activ! Si ieri a dormit o singura data dupa-amiaza o ora! Atat...Nu stiu c sa-i mai fac sa doarma si ea macar 3 ore legat , nu toata noaptea!

Flori, imi pare tare rau, cred ca e tare nasol sa nu manance bebe. Sper sa fie vorba doar de o perioada scurta si sa-si revina sa pape bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Dupa ce ziua de ieri s-a incheiat apoteotic cu o criza de plans a copilului, azi mi-a mancat tot piurelul de fructe adica 150 gr, si pe urma si 160 ml de lapte . Nu stiu cum de au avut fructele asa mare succes, poate de la lamaie? I-am pus niste picaturi de lamaie, sa nu se mai oxideze marul.
Incerc si la pranz cu niste lamaie in legume, poate, poate...

Iar ieri nici in parc nu ne-am mai dus. Au apucat-o niste urlete, frate de m-a capiat! Mama lor de dinti - a ros in draci la jucaria aia gumata, dupa care a luat degetul meu la rand... Offff! A marait, a plans, nu a vrut sa manace, nu vroia decat in brate si plimbata, nu stat...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Pauza de masa ca m-a lovit o foame! A urlat un copchil de deasupra pana acum de-mi venea sa scot iar mitraliera! Sunt venite in vizita neamurile din Italia si e super galagie! sper sa fie doar vizita, sa nu ramana aici, ca deja stau de 2 luni....

Somnorica, bravo pentru grasunelul cel cuminte! Si fii convinsa ca n-o sa ramana tolomac, o sa invete si sa se miste, si sa pape cu lingurita...fiecare cu ritmul sau!
Pucca, foarte frumos scaunul! Eu i-am luat lui Seb de la miniblu, unul apropa ela fel, cu 3 pozitii pentru spate si 7 pentru inaltime, 330 lei, sunt f multumita de el!
Luny, eu vreau sa vad poza cu puscasul!
Mimonix, m-am tot dus prin baneasa, de cele mai multe ori ca la muzeu, spre disperarea sotului!
Spor la bagaje si sa aveti vreme frumoasa!
Ariel, bine ca te simti mai bine!
Mi-am propus sa trag si eu o fuga pana in Cora mea, intr-o pauza, daca nu gasesc cozoroc o sa-l comand pe net, ca am vazut ca au acolo si lapte AR la un pret foarte bun, numai ca sunt si aiai in concediu pana pe 1 sept!
Multumesc de intentie, dar nu te cheltui pt mine inainte de concediu, ca si-asa stai in " capatul lumii" pentru mine si nu stiu cum ne-am putea intalni!
Clau, tu esti sigura ca nu ii este foame?? II mai dau completare seara? Acuma alint, alint, dor de tine, dar parca e prea de tot cum va chinuiti amandoua!
Florio, in gura copilului s-a uitat cineva?? Ca tot am auzit de cazuri de copii care nu mancau pe motiv de bube f dureroase in gura!
iar pisu' evident ca n-a facut pentru ca n-a baut nik!
Iar despre Budimex sa stiti ca eu am auzit multe lucruri foarte bune!
Din pacate la Grigore se duce toata lumea, ei sunt suprasolicitati si pot deveni superficiali.
Evident ca depinde la ce doctor nimeresti ca peste tot, nu?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, vad ca ai raspuns deja! Eu chiar cred ca nu-ti mai ajunge laptele, cu sanul cred ca doar se alinta, nu se satura! Si dinti daca or fi, astia nu dor nonstop, te mai apuca, te mai lasa....

Kya, daca ii place fetei cu lamaie, da-i lamaie!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Kya, ma framanta intrebarea, cum se vede daca s-au cariat dintii sub plombe? Eu mi-am facut dantura gigea in sarcina, dar mi-ati bagat morcovul putin.

Am facut radiografie, si se vedea foarte clar plomba si sub plomba cum avansase caria. Mi-a spus ca asa se intampla deobicei, din cauza sarcinii, a problemei cu calciu, avanseaza cariile pe sub plombe.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau, nu stiu ce sa zic...poate sa incerci sa-i impingi mai tarziu masa de seara, pe la 22-22.30 si sa-i dai un laptic mai satios (eu am trecut deja la humana 2, cel care se da de la 4 luni, cu banane, am inteles a are niste fibre in el si d-aia e mai satios...) in care sa introduci niste cereale. rebe are 6 luni acum, cred ca-i poti pune cereale pt noapte si laptic la fel. uite aici:
http://reclama/products/261-formule_de_lapte/4324-humana_lapte_de_noapte_humanade_600_g.mbs

http://reclama/products/260-cereale_fara_lapte/4016-nestle_cereale_somn_usor_wellbeing.mbs

kya, da-i cu gel:))!!! uite asa se ingroasa clubul rontzisorilor! a inceput sa scuipe sau inca isi pastreaza statutul de domnisoara delicata?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput