Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, bine ca l-ai tuns!nu-i asa ca e mai fain micutul puscas? :)) aveam un prieten al carui nume de familie e PUSCASU si zicea ca daca va avea baiat il va boteza MARIN, ca sa-l cheme PUSCASU MARIN:))) si noi l-am frezat pe teo, ca arata a rabin cu perciunii lungi si cu chelie in varful capului:) acum i-a crescut parul, dar tot ciudat! pe 2 nivele...are unele fire mai lungi si mai subtiri si unele mai scurte si mai groase, iar in fata s-a format ca un...motz?!? ...cred ca este necesara o noua frezare:)

mimo, sa ai parte de un we frumos si insorit, cu multa briza! astept vesti de la tine (telefon, sms...ceva), cand poti:duminica noapte, luni dimi, ca de la pranz suntem bulgaroi;) daca nu ...vezi tu, mesaje cu fum, ca indienii, cu avioane, gen "i love u!" :) sau....cel mai bine, suna la receptia hotelului si lasa mesaj acolo dac ajungeti or ba, ca sa nu vanez toate cucoanele blonde si frumoase din statiune:) .... dar pana acum cum plangea vlad? prin semne? ca al meu doar setarea asta are la capitolul plans....urlete! vezi ca aveau cufere si la cora :)) unele f. dragute, din feriga cica...nu am priceput eu ce si cum, dar aratau fain...

bey, mie nu-mi merge alta pagina de net decat asta si gogu!!! (google)...in rest, nem!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata stol, mor dupa o cafea! La noaptea frichinita pe care am avut-o cred si eu. Cred ca a fost cea mai frichinita dintre toate, se scula si la jumatate de ora. Uneori imi vine sa-mi iau campii!!! Noroc ca a luat-o randunoiul de dimineata o ora si am dormit si eu singura in dormitor. Sa nu credeti ca a luat-o el singurel de buna voie, nuuuu, era treaba discutata de ieri...Insa dupa o ora a venit cu ea la mine ca cica s-a plictisit fata, nu ma sta...Astia-s barbatii, m-am obisnuit , dar mai si sufar cateodata! Imi tot zice ca si el ma ajuta, face treaba in casa..., asta e , daca doar atat poate, eu ce pot face?

Stela, 100 % mixer vertical, este super , face cantitati mici de piure in doar 2 minute cu totul, se spala super usor, e simplu de tot cu el. Eu am tot Braun si nu l-as schimba pentru nimic, in perioada asta face tot ce trebuie pentru Rebecca.

Kya, la multi ani fericiti impreuna, sa va bucurati de Sanzi si sa-i mai faceti fratiori sau surioare!

La multi ani Lyvy, ti-au explicat fetele super, eu zic ca nu mai ai de ce sa fi ingrijorata! Am inteles ca este destul de frecvent si normal acest suflu...

Trebuie sa fac branzica pentru Rebe, sper ca azi sa pape mai bine ca sunt oricum cu nervii in batista, macar sa o vad pe ea ca mananca!

Luny, Muffa e ca de obicei, absolut
mortal!

Daca poate cineva sa-mi mai dea vreo solutie cu privire la problemele de somn ale Rebeccai as ramane indatorata!

Am avut mai multe tentative azi noapte sa intru pe forum, la 3 ,la 4 , la 5, dar am zis sa nu va speriati si am lasat-o balta!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

luny, bine ca l-ai tuns!nu-i asa ca e mai fain micutul puscas? :)) aveam un prieten al carui nume de familie e PUSCASU si zicea ca daca va avea baiat il va boteza MARIN, ca sa-l cheme PUSCASU MARIN:))) si noi l-am frezat pe teo, ca arata a rabin cu perciunii lungi si cu chelie in varful capului:) acum i-a crescut parul, dar tot ciudat! pe 2 nivele...are unele fire mai lungi si mai subtiri si unele mai scurte si mai groase, iar in fata s-a format ca un...motz?!? ...cred ca este necesara o noua frezare:)

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mufarinu avea 'suvita lu' Basescu' exact in crestet, si era luuuungaa! am scurtat-o si p-aia! inca nu-s obisnuita cu noul look, parca ar fi alt bebe!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

clau, tare imi pare rau...voiam sa te intreb la ce ora si ce papa rebe la masa de seara?

POZE ALEX SI TEO:

Mergi la inceput

clau imi pare rau ca Rebe o tine tot asa...la noi, e ceva mai bine de cand s-a spart gingia si au iesit dintisorii.Ieri noapte s-a trezit doar de 2 ori, la 3,30 si 5,30 apoi la 8..azi noapte, s-a trezit de 3 ori, dar s-a culcat la 21,15...tot nu e ca acum o luna, cand era setat pe ora 4 si atat, dar macar nu se mai scoala din ora-n ora, si nu mai bazaie, vrea putin tzitzi si nani la loc...sper sa nu-l deochi acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no bine ca in sfarsit v-ati trezit...m-am saturat sa umblu in varful picioarelor sa nu va deranjez...

mihu, si al meu e o incantare cand bag pruncul in pat intre noi...si culmea ca inainte de al avea pe Patrick el era cel care sustinea sus si tare ca nu trebuie pus patutul copilului in camera cu parintii si dormitul in acelasi pat este absolut interzis...vai ce s-au mai schimbat vremurile...acum nici nu vrea sa deschidem subiectul despre momentul cand il vom da afara pe Patrick din dormitorul matrimonial. Si cunoastem si momentele in care intreaba..."mami ai terminat??????"...asa sunt ei barbatii setati...nu prea ai cum sa ii schimbi. Pe mine cel mai tare ma enerveaza cand vorbesc la telefon cu parintii si il plasez pe bursuc in grija tatalui...care una doua il abandoneaza in patut sau in balansoar si se uita Patrick pe la jucarii...mai gangureste un pic...dupa care il apuca scartaiala...si dupa care il strig pe taicasu...care cu o voce surprinsa de parca numa atunci l-a auzit pe fiusu prima data imi raspunde..."Pai nu ai terminat de vorbit?"...ba da, am terminat dragul meu si acum continuam o discutie imaginara cu mama...si ca sa fie tacamul complet...mama care aude tot schimbul de replici imi zice...."te rog sa nu fii repezita...vorbeste frumos cu sotul tau!!!HELOOOOO...apoi tu cu cine tii??"

si ca ma intreba mimo daca e ceva in atmosfera...da este...invidie pe husbandul care lucreaza...si care cand il intreb..."ce iti mai fac pacientii?" imi raspunde sec...eh, bine...frantzul tau barbate...zi-mi si mie de o varsatura si o diaree si o cefalee si ce-o mai fi pe acolo...ca deja imi plesnesc venele de plictiseala si mi se atrofiaza neuronii de inactivitate....asa ca imi mobilizez cheful de invatat...imi proptesc fundul in scaun si incep sa mananc medicina pe paine ca altfel ma pensionez cu totul.

si luny...pai mai trebuia sa zicem ceva de mufy?...eu i-am aratat sotului aseara cum umbla al tau de bine...si am si comentat ceva despre fundul puturos al lui Patrick (somnorica...aceeasi situatie...nu misca o celula fara sa fie ajutat de maicasa)...si sotul a spus sec...dar cu nasul pe sus..."AL NOSTRU STIE SA STEA IN PICIOARE PUNCT!"

mai aveam multe de spus dar nu mai stiu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

si luny...pai mai trebuia sa zicem ceva de mufy?...eu i-am aratat sotului aseara cum umbla al tau de bine...si am si comentat ceva despre fundul puturos al lui Patrick (somnorica...aceeasi situatie...nu misca o celula fara sa fie ajutat de maicasa)...si sotul a spus sec...dar cu nasul pe sus..."AL NOSTRU STIE SA STEA IN PICIOARE PUNCT!"

mai aveam multe de spus dar nu mai stiu.

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

pai ca sta in picioare e de bine, ca asta a fost inceputul si la Mufarin! pregateste-te de ce te-asteapta!

Mergi la inceput

hahahaha, mai gecko! cum sa te plictisesti??? nu iti povestesc eu destule despre vomitaturi, cefalei, crize biliare?
eu cand ii spun lui al meu ca un bb de pe crengutza a mai "cucerit o treapta"...el ma intreba serios "dar e vreun concurs???"...el nu pricepe ca DOAR o spun...admirativ, nu ca as fi in competitie cu cineva! cand i-am zis ca rasar dintzoii pe crengutza, mi-a servit replica si cand au inceput sa-l chinuie pe teo, mi-a zis sec "na, ca ti s-a indeplinit dorintza!" ...ce am zis eu, ce a priceput el...de parca dorinta mea ascunsa era sa-mi urle copilul in cap ca s-a trezit caninu' musculosu' sa sape inca de acum!

POZE ALEX SI TEO:

Mergi la inceput

nu am facut nimic pana la ora asta! nu am calcat nika, nici nu am mutat trolerul din hol in dormitor..nu am chef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Multumesc mult pentru sfaturile legate de diversificare. Dar...avem mari problemeAndreiul meu REFUZA mancarea. Orice fel de mancare. LA inceput refuza laptele, adica totul a inceput acum vreo 2 saptamani. Cand ii bag biberonul in gura parca ii dau otrava. Il da afara cu limba si incepe sa urle. A mers bine sucul de fructe, apoi piureul. De 2 zile refuza si piureul de fructe. De ieri am inceput si legumele, dar nici cu astea nu am avut succes. Am fost cu el la 2 medici si verdictul este ca bebe e perfect sanatos, dar ca nu ii mai place laptele. Am fost sfatuita ca in biberonul cu lapate sa ii adaug si Baby Drink, pe care inca il bea cu placere, iar in fructe Orez cu Roscove de la NEstle. Dar nici asa nu am succes. Sunt disperata si chiar nu mai stiu ce sa fac. Oare gresesc eu undeva? Sa incerc ca o periada sa nu ii mai dau nimic in afara de lapte.
Alta chestie care m-a speriat: azi noapte timp de 10 ore nu a facut nici un pisu. Dimineata pampersul era complet uscat. NE-am imbracat in graba sa mergem cu el la Budimex, dar intre timp a facut pisu de 2 ori si de atunci a urinat foarte bine. CE sa fac? Sunt disperata.

Mergi la inceput