Puiuti de Randunici 2008!! (88)
Raspunsuri - Pagina 18
Kya spune:
Aaa, uitasem: Livy bine ca te-ai linistit. Uite, si eu am suflu sistolic de mica. A fost descoperit in clasa 1 la controalele medicale pentru inot. Si asta nu m-a impiedicat sa fac inot de performanta (adica medicii sportivi au spus ca asta nu constituie nici o problema)
Deci relax!
Irisuca si mamica obosita!
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Kya, pe-aici sunt! Am citit destul de mult azi, oi vedea ce mi-o ramane in capatana!
As fie iesit la o plimbare scurta de relaxare, dar mi-e sila singura, sora-mea a plecat cu cortul in vama....astept sa ajung si eu ca ea, la 35 de ani sa incep sa ma distrez!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
poze
bitza037 spune:
Floriio acelasi sfat iti dau si eu - sa faci analiza de urina.Exact asta imi povestea azi o mamica ca a patit cu baietelul ei:manca foarte putin si prost,la copntrol ii ziceau ca este in regula pana cand dr.a pus-o sa faca analiza la care a iesit infectie urina.Pishu nu iesea tot ,o parte din el se intorcea in rinichi-reflux urinar parca zicea ea.Cu antibiotic a rezolovat problema,dar dr. o punea sa-i da antibiotic pana la un an, ea nu a fost de acord si s-a dus la homepat si baietelul este bine merci acum.
Clau eu zic sa o ducipe Rebe la homeopat.Tu faci cum vrei,dar eu presimt ca va rezolbva problema.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
In multe privinte am eu reticente fata de homeopatie insa cred ca Bitza are o idee excelenta. In cazul Rebeccai (al trezirilor ma refer) s-ar putea sa se gaseasca solutia salvatoare. Merita incercat, Clau. Vezi poate te indruma Bitza sau Ariel. Sau Sovi...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bitza037 spune:
Naty
.......cu mare placere o indrum la doctorita mea daca mi-o va cere Clau.Cum bine ai zis ca poate sa o indrume si Sovi sau Ariel ....
Bubule sper ca te distrezi bine la nunta/cununie(parca asa am retinut),daca apuci sa citesti.... as vrea si eu adresa ta de mess, vreau sa te intreb ceva de ale bucatariei.....
IRINA 
Antonia
sufletel
clauclau spune:
Sunt de acord cu voi. Daca fetele ( Ariel, Sovi, Bitza) imi recomanda un homeopat bun, eu merg cu rebecca la consultatie fara probleme. Chiar trebuie sa rezolv problema asta caci e rau pentru amandoua asa. Nici ea nu se odihneste , nici eu. E si normal sa nu ia in greutate la noptile pe care le are.
I-am dat formula in seara asta cu 2 masuri de cereale, a mancat 190 ml si acum 15 minute s-a culcat. Vreau sa-i mai fac un bibe abia la 2 , dar sa vedem cum o culc eu la loc cand incep trezirile pentru cateva minute de molfaiala la san...Cred ca o sa fie o noapte foarte interesanta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
Clau, sa stii ca ma gandesc la tine si te sustin!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
poze
bitza037 spune:
Mai fetelor fac si eu o strigare:
Numeioana,Olgutza,Simonette(esti scuzata ca am citit mesajul care l-ai trimis prin Ursulica)Clabuc,Elara,Mihatp,Nicol-conte,ALibia cam atat imi aduc aminte ,imi cer scuze fata de celelalte.........pe unde umblati mai??????
Mai dati si voi un semn de viata, chiar daca mai rar....
IRINA 
Antonia
sufletel
clauclau spune:
Merci Tuchita, chiar ca am nevoie de sprijin! 
Bitza, sunt dispusa sa merg la homeopat cu rebe daca ma poti indruma .
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:

Bunaaa!
Ne-am petrecut, a fost foooarte frumos, emotionant, dlagut lau de tot!
Pe la 4 jum am ajuns acasa si am bagat somn pana la 6 jum, eram cheauniti si noroc cu Lica, a venit de azi
si a stat cu Stefanoi acasa.
O sa pun si pozici, m-am imbracat tot cu rochita de la botez si am constatat ca imi e putin larga la bust si nu mai am sanii ca atunci cand erau cu laptic 
Vlad a fost un smecher, atractia tuturor, f. cuminte si un frumos.
Am citit putin din urma, am vazut ca Arielu a patit-o cu lesinul, Doamne Fereste, bine ca esti in regula acum!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze