Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau ai PM de la mine.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzulina, ti-am dat PM.

Mimo, pleci, gata? vacanta placuta, o sa-mi fie doooor de voi! si tu Arielu de luni? concediu cat mai placut si relaxant!

Clau, imi pare rau cu frichineala Rebeccai, ca nu te odihnesti si tu.

Vad ca si Ursuletu mic a fost frichinit...

Sa stiti ca si Stefan se frichineste si plange noaptea, maraie mai exact...pe la 2-3 si nu mai vrea sa stea cu suzeta...ii dau niste ceai si se culca. Apoi la 5 jum iar si atunci ii dau laptele. Dar pana sa-i dau ceai pe la 2 noaptea ma ridic de cateva ori sa-l mangai, sa-l incerc cu suzi...ma arunc in pat si el iar...
Si la mine la fel, randunoiul abia se trezeste la el...il las, ma scol eu, dat spre ziua am si eu pretentia sa se ridice si el odata, dupa ce m-a frecat toata noaptea...si nimic ...iar daca se trezeste e buimac, ii baga zuza si se culca la loc si daca piticul plange nu-l mai aude...
Of, mai-mai...lasa ca se fac ei mari!

Va zic eu, de la trei ani nu mai aveti grija lor noaptea si o sa dormiti!!!! pa atunci se vor trezi de dinti, de vise, de una-alta...deci, mai e putin

Mai, dar ce e cu Cristina Goji? in vacanta sper...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

bai, acum ca am reusit si eu sa stau pe forum ati fugit toate.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

hai ca azi am inceput sa am mai multa dexteritate in ale mulsului.....am scos aproape 100 mulgand de 2 ori...perseverez, ca n-am incotro...

Azi-noapte s-a trezit rezonabil, la 2 si 5 jumate de tot, a si adormit la 9, ca de obicei...sa vedem la noapte...

Multumesc de ideile cu lapticul pt insomnie, dar am citit tarziu si n-am lapte in casa..maine seara...

Clau, chiar trebuie sa vezi un dr/ homeopat/ceva...

Vreme buna si liniste fetelor care pleaca in concediu!!!!

Valentina si MAtei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dragele mele va multumesc mult pentru urari si ca v-ati adus aminte de noi!Eu am avut o zi mai grea azi avand in vedere faptul ca i-am facut vaccinul lui Vlad de 6 luni..Cum va spuneam nu am gasit infarix hexa si am luat infarix hib si unul pt. hepatita separat.A facut saracutul dpua intepaturi de mi se rupe sufletul si acum cand ma gandesc...I-am pus supozitor si vom vedea cum va fi noaptea asta.Eu nu am o noapte linistita de cand s-a nascut Vlad datorita faptului ca se trezeste la san si suge putin si adoarme...deci ma trezeste des de atata timp....Abia astept sa dorm si eu o oapte cum trebuie ca parca sunt beata.Daca n-ar fi atata treaba ziua m-as mai culca cu el dar asa...Mai fur cate o ora cu el dar nu-i ca somnul de noapte.Eu de aceea nu buhuhuiesc,caci atunci cand Vlad se culca incerc sa ma culc si eu cat mai repede posibil si daca e posibil.Bun proverbul"femeia cu copilu'mic ,nu e buna de nimic".Ma ingrijorasem ca nu a luat luna trecuta decat 60gr avea7690kg dar din cauza ca a fost bolnavior,caldura excesiva probabil de asta,caci azi la cantarir med. de fam. si avea 7860 deci un mic progres...acum ce ne-o astepta dupa vaccin nu se stie.Nu mai pun la socoteala ca nu m-am simtit in ultimul timp bine deloc.Am inceput sa iau Ca (ca aveam simptome de lesin )si vitamine,Mgb6.E o amelorare parca...Acum va si fug langa Vlad sa

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Bitza, eu sunt pe aici, dar cred ca ,ma indrept usor spre pat...Apropo de strigare, Olgutza e in concediu..de restul nu stiu ...

Parca mi-e si teama sa ma duc la culcare, parca vad ca iar nu ma ia somnul...Mi-a zis sefa mea sa citesc ceva si adorm sigur, si cum nu am laptic sa beau, apelez la varianta ei..sau poate iau o gura de laptic de-al meu din biberon

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am inregistrat un alt esec cu cerealele si in seara asta...daca ieri mai aveam dubii(si ieri am incercat sa-i dau din biberon sa vad daca ar fi ok), acum mi-e clar ca baiatul meu nu vrea biberonul de niciun fel! ..am facut 100 ml de lapte cu 2 linguri jumate de cereale si le-am pus in bibe cu tetina ptr cereale...asa s-a enervat..el tot cauta sanul :(( ..eu ii indesam ala in gura, el se agita, eu am transpirat toata de atatea incercari esuate..apoi mi-a dat prin cap sa schimb bibele, cu unul cu tetina de lapte, cerealele nu au ingrosat prea mult...a tras de 2 ori ca deja ii era foame bine si il lua si somnul, apoi a inceput iar lupta..musca tetina, smuceste in toate partile, scuipa bibele..mi se rupea inima, mah, aveam senzatia ca-l chinui ..asa ca am luat lingurita si m-am chinuit sa-i dau asa, am reusit sa-i dau vreo 70 ml in total..apoi a trebuit sa-l pun la san ca era deja cu plansetul in gusa...offf, mi-a cam intrat cuiul ca vom avea probleme cu intarcatul..ce gresesc, ce nu merge?..
e clar ca va trebui sa-i dau cereale numai la lingurita, nu stie, refuza biberonul!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tot supi sunt,ca s-au strans prea multe..dar nu le mai insir ca iar mi se face greata..De atatea suparari vad ca nu mai vine laptic bine...asa ca,maine iau praf si gata.M-am saturat de atatea situatii nashpa...intrebarea este daca SA IAU SIMPLU sau AR cum mi-a spus dr si de care am mai luat (vreo 5 cutii in 2 luni,dar din care nu i-am dat decat o data-de 2 ori ca nu vroia si l-am aruncat)...A se specifica ca varsa mai putin si mai rar si ii dau Gaviscon in continuare.
Cami,m-am gandit la tine si am scris cleme...na ca treb sa cumpar miel de pasti,cu toate ca nu am cumparat niciodata,ca nu-mi place carnea lui...haha.
Aoleu,liana,asa cu punga de pipi?Nashpa situatie..Sper sa nu aiba tiza nimik,oricum.
Haha...tara arde si baba se piaptana..asa cu poza debuletin aaa,de parca asta era ultima problema a tarii..
Sovi,si asa bre,suunt stresi de-a binelea.Nu mai vreau nicio inghetata,fie ea si cu aur...daca am trecut eu azi pe langa nu stiu cate lazi frigorifice cu inghe si de suparare nu m-am oprit...
clau,tie pupici si rabdare multa.Si eu zic sa mergi la un homeopat.
kya,pupici sa treaca durerile.
Maia,imi pare rau ca esti obosita.Sper sa nu existe nicio reactie de la vaccin.
cleme si restul lumii

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Bubu, am incercat degeaba cu ambele pompe, e mai bine cu mana..O sa ti-o returnez cat de repede,.... Cum a fost la vaccin?

Hai sa va spun: azi a ras Matei cu colegele mele de serviciu intr-un mare fel...a fost ranjit toata ziua...

Maine mergem la iarba verde cu niste prieteni...abia astept, numai ca sper sa nu mai fie la fel de cald ca azi..

Valentina si MAtei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Stela, hai, te rog, incearca sa nu pui tot la suflet...ca in scurt timp o sa clachezi...Poate nu e dracul atat de negru...si copiii hraniti cu lapte praf sunt ok...

Eu am un stres, ca inca nu stiu daca vrea biberonul..maine incerc...Vad ca Mufa nu doreste...

Valentina si MAtei (10.04.2008)

Mergi la inceput