Puiuti de Randunici 2008!! (88)
Raspunsuri - Pagina 20
clauclau spune:
Luny, sa sti ca nici rebecca nu poate sa pape cerealele la biberon, am incercat de cateva ori si face exact ca Muffy. Incearca sa-i dai cu biberonul apa, ceai sau chiar laptic de la tine, sigur se va invata cu el. Sti ca la un moment dat si rebe a avut problema asta ca nu accepta biberonul, dar am perseverat si acum nu are nici-o problema, ia bibele, desi tot sanul il iubeste la nebunie. Si eu sunt curioasa cu intarcarea, usor, usor eu aleg calea asta...
Bitza, merci mult de tot, asa o sa fac. O sa-ti dau de veste cu siguranta si sa dea Dumnezeu sa rezolv problema asta.
Maia, nu stiam ca si tu te chinui noptile. Stiu exact cat de greu este, credeam totusi ca Rebecca este singura care face asa, ma refer la somnul intrerupt de foarte multe ori pe noapte.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Stela,
sa-ti treaca repede supararea!
Valentina, distractie placut maine la iarba verde, cu siguranta va fi mai racoare, parca vreo 28 de grade.
Pe Rebe am culcat-o in carucior pe la 21.15 si este inca langa mine, a avut vreo 2 tentative de trezire, dar am mai hatanat putin si s-a culcat la loc. Insa trebuie s-o mut in patut si sa ma bag si eu la dormitor caci acus' incepe cu trezirile.
Noapte buna si puiuti nefrichiniti!
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
POZE DE AZI
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
luny, dupa cum stii ca m-am tot jeluit pe aici
, teo e sclifosita raaau la diversificare, si cum abia ciugule, daca ciugule cerealele - indiferent ca sunt simple sau cu fructe - ii pun in biberon; la inceput am pus si eu 2 lungurite si a facut uraaaat, doaaamne, ziceai ca ii dau cianura! acum ii pun doar o lingurita, nu foarte plina, cat sa inceapa sa se obisnuiasca cu gustul lor, si ii dau la biberonul de seara, dupa baita, cand ii e fomica si e molesita. vad ca a inceput sa mearga asa. ma gandesc ca poate, daca nu ai incercat pana acum, sa incerci asa, cu foarte putine cereale in laptic la inceput, cat sa sa se obisnuiasca cu ele.![]()
stela

hai numai fi tristisoara, pai ce ai scris tu sub ID-ul tau si jos la semnatura? "mamica fericita"
!ia confirma tu treaba asta! 

Liana, mami de Teo (27.03.2008)
clauclau spune:
Sovi, mersi mult de tot, mi-a lasat Bitza nr. homeopatei ei si o sa merg saptamana viitoare la o consultatie. Sper sa fie bine, am notat si nr. de tel de la tine, nu strica sa fie in agenda.
POZE
POVESTEA NASTERII
Kya spune:
Offf, ma fetelor suparate 
Luny tare mi-ar place sa-ti dau un sfat pertinent, dar habar n-am ce sa-ti spun... Greu cu intarcatul! 
Clau iti tin pumnii sa se rezolve situatia cu Rebe la homeopat! 
Stelutz eu zic ca poate daca povestesti de ce esti asa supi, iti mai trece. Scrisul e terapeutic. 
Noi nu avem masina week-end-ul asta ca e in service, asa ca suntem legati de maini si de picioare. Mi-am dat seama ca m-a cam scuturat de bani dentistul, si acum suntem cam inghesuiti cu usa financiar 
Sa ma mai plang? Am decis sa ma intorc la servici din septembrie - vorba vine, ca voi lucra de acasa, noaptea dupa ce se culca copilul. Deci ma astept sa fiu groghi de somn si oboseala. Dar nu am ce sa fac e vorba si de bani, si de continuarea serviciului, si de intoarcerea pe un post bun... si... si...
Mai zic? Tot in septembrie pleaca si randunoiul, asa ca voi ramane singura pentru urmatoarele 4 luni 
Stela hai ca am dat startul la insirat probleme 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
sovi ce face sashonel? cum ii mai e "bubita"? sper ca nu-l supara 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
clauclau spune:
Bubule, super pozicile, iar Vladut ce smecheros este cu cravata!
Dar tu chiar ai slabit!
Gata, acum chiar ca plec la culcare.
POZE
POVESTEA NASTERII
Kya spune:
Bubulina frumoase pozele!
Incep sa mesteresc un capitol nou...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
clauuuuuu! nu pleca! stai 1 min.!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007