Puiuti de Randunici 2008!! (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Valentina

Luny eu nu inteleg de ce iti faci probleme ca nu mananca Muffy cerelale cu bibe, eu zic ca-i mult mai bine ca le mananca cu lingurita.Iar in privinta intarcatului nu-ti mai fa atatea griji ca doar nu vrei sa-l intarci de pe acum!!!!
Am sa o intreb eu mai exact pe prietena mea cum a facut...... l-a intarcat pe bebe al ei la 1 an si 2 luni(atunci a vrut ea) cu diverse trucuri.
..... ca si Albert al ei era innebunit de-a dreptul dupa tzitzi, fara ea nu dormea.....asa ca nu te mai stresa!!!!

Clau cu mare placere!!!!.....
iti dai seama ce bucuroasa am sa fiu daca se va rezolva porblema????

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza nu imi fac griji neaparat din cauza asta...eu am experimentat putin acum, ptr ca plecam duminica noaptea si vroiam sa-i dau inainte de culcare cerealele din biberon sa doarma mai bine pe drum...bine ca am vazut azi ca nu merge...iar cu intarcatul, nu as vrea sa strige dupa mine pe strada 'mama, tzitzi', cum face un nepot de-al meu...
pe la 9-10 luni asa as vrea sa terminam, consider ca eeste suficient..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

maia, exact ca tine zic si eu...mi-e dor sa dorm o noapte intreaga!..si eu am avut aseara aceeasi stare de lesin si greata..o fi vreo carenta de ceva, Ca, Mg?..
clau, am incercat si bibe cu apa, nu vrea!..voi mai incerca cu laptele meu, ca mai am 2 bibe la congelator...e cam aiurea, cand era mai mic nu avea probleme cu bibele, ca i-am mai dat lapte muls cand eram plecata..
liana mie mi-e greu sa experimentez asa cu biberonul ptr ca nu am suficient lapte muls intr-o zi incat sa-l sature peste noapte..
nu cred ca problema este de la cereale, ci de la biberon..le papa foarte ok la lingurita, penultima masa..acum intr-adevar, am experimentat cum ar fi sa-i dau ultima masa, si mai les din bibe ptr ca ma gandeam sa fac asa duminica seara cand plecam in Grecia, sa doarma mai bine, dar clar nu merge...
bubu sa va fie de bine petrecerea si casa de piatra cumnatei!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Noua cracutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau,sper ca mai esti, daca nu...vei citi maine. homeopatul meu se numeste dr.cadar dan sorin, ofera consultatii GRATUITE pe site-ul www.homeopatie.ro , pe care va trebui sa-ti faci ,mobil : 0743 630 260, sau la cabinetul sau din PITESTI, Str.Exercitiu Nr. 56, tel.:0248633391 sau la BIO MEDICA INTERNATIONAL Vineri: 09:00-19:30; Sambata: 09:00-15:00 .
eu colaborez cu el la adresa pacientionline@yahoo.com . intotdeauna a raspuns, chiar daca uneori a durat putin mai mult, max. 1 sapt.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput