Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
Daca e sa o luam cu bagat mana in foc nici eu nu o fac decat pentru gama Hipp bio ![]()
La alte firme nu ma bag ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gabrittza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
nu te apuca sa il stresezi ca se inroseste si mai tare. aplica o pudra sau putin unguent cu antibiotic daca ai si il acoperi cat mai bine cu fard Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
cutaden e bun?oooof asta imi trebuia acum

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze

Ellenuta spune:
ufff mai gabby .. cred ca cel mai bine e sa il storci si apoi sa dai cu un gel care usuca cosurile - brevoxyl, e foarte bun. te speli cu sapun de copii si apoi dai cu gelul asta pe cos. atentie ca decoloreaza. EDIT: hainele (textilele, fata de perna) .. nu pielea ..
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena mai zuzelor, ce vorbiti voi de pantalon lung? al meu o fi cam golas? noaptea e in maieu fff subtire bumbac si ala cam lalau ca i le-am luat mari si atat , cu geamul deschis. tare mult ii place la racoare Matei-Florin 24.01.2008 |
Nui esti singura si Andrei doarme doar in body maieu sau cu maneca scurta si cu geamul deschis sau AC.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Gabby lasa-l in pace . Pana pleci da-i cu cutaden. Apoi un corector, fond de ten si pudra. ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ellenuta spune:
am uitat sa va spun ce au facut niste tampiti de pe o strada cu case/vile .. au montat un semn de interzis fiind suparati ca e circulatie intensa pe strada lor .. strada era cu sens unic deja .. si acum si la un cap si la celalalt sunt semne de interzis .. s-au scos .. oricum, unii tot o mai iau pe acolo.
nu mi-a venit sa cred .. deh .. traim in romania si asta ne ocupa tot timpul .. va dati seama ce harababura s-a creat ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
PUPICU 
LULUA
SA FITI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
godzila spune:
Doamne ce tastarnitza, acum pe bune poate cineva sa citeasca tot, ca eu nu apuc sa citesc o pagina si intre tipmp se umple alta.
Ce chestie cu saracutul copil cu 2 capete.
Va multzumim pentru aprecieri si uite dovada ca fata seamana mai mult cu tata nu cu mine mine.http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Vlad3LuniBotez/photo#5239214046043648450
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Ereena spune:
gabrita, cutaden e bun ,sau pudra de baneocin. daca e doar galma sub piele ,dai cu astea nu incerca altceva ca mai rau faci, daca e din cel cu cap galben, speli bine zona si mainile, il "storci" cu degetele infasurate in vata ,dezinfectezi cu tonic cu alcool si apoi aplici pudra de baneocin daca ai.
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui godzila Doamne ce tastarnitza, acum pe bune poate cineva sa citeasca tot, ca eu nu apuc sa citesc o pagina si intre tipmp se umple alta. Ce chestie cu saracutul copil cu 2 capete. Va multzumim pentru aprecieri si uite dovada ca fata seamana mai mult cu tata nu cu mine mine.http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Vlad3LuniBotez/photo#5239214046043648450 Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() POZE |
eu ma simt onorata ca l-am cunoscut personal pe vladut, desi la vremea aia nu stiam cine e
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

noaptea e in maieu fff subtire bumbac si ala cam lalau ca i le-am luat mari si atat , cu geamul deschis. tare mult ii place la racoare