Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 21
Ereena spune:
apropos de concediu la mare, tare mult mi-a placut la vecinii bulgari , apa curata ,calda, plaja fara muzica, fara chistoace , fara vanzatori de toate minunile, e fost super ok, dar mai ales ca seara era cald , nu ca la noi,unde iti trebuie haine groase .
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Ne-am motorizat! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
ce haios e ...... si tare mandru de "masina" lui

Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ven Ne-am motorizat! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Hehehe sa vezi acum curse ! Felicitari ! Nu mai spun ca sunteti fericiti ca aveti parchet si nu mocheta

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
godzila spune:
Fetele care se plangeau de multe nunti si bani subtiri. Am prins si eu o perioada fara bani si exact atunci s-a potrivit ca una din prietenele mele (ca o sora) sa faca nunta. Nici nu se punea pb sa nu ma duc. Asa ca am facut rost de bani doar de tacam si apoi i-am explicat sit. pe care o stia si ea oricum...ca de aia sunt prieteni...asa ca nu a fost nici o pb. Iar de obligatii...eu nu prea concep chestii din astea ca nu am fost la nunti din obligatie. Ai mei da, dar eu nu, asa ca nu prea stiu ce sa zic.
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
eu ma simt onorata ca l-am cunoscut personal pe vladut, desi la vremea aia nu stiam cine e Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
O Doamne, eu habar nu aveam. Chiar ma uitam pe lista daca a mai nascut cineva la Giulesti in aceasi perioada...poate stiu pe cineva live. Sa ne fi intalnit la alaptat?

POZE
Ereena spune:
vera, eu te stiu de la alaptat. erai tare suparata ca bebeii primeau glucoza si cand mergeam noi ei dormeau. la iesire, cand asteptam fisele pe hol, ne-ai spus ca mai ai o fetita acasa si oarecum ne incurajai , eu asa am simtit, ca odata ajunse acsa nu o sa mai avem probelem cu bebe ca nu va manca.
edit: spune-mi te rog , cel din scoica era un pledulet, ca tare mi-a placut ,era ceva crosetat? am ramas cu gandul la el![]()
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
godzila spune:
| citat din mesajul lui Ereena vera, eu te stiu de la alaptat. erai tare suparata ca bebeii primeau glucoza si cand mergeam noi ei dormeau. la iesire, cand asteptam fisele pe hol, ne-ai spus ca mai ai o fetita acasa si oarecum ne incurajai , eu asa am simtit, ca odata ajunse acsa nu o sa mai avem probelem cu bebe ca nu va manca. edit: spune-mi te rog , cel din scoica era un pledulet, ca tare mi-a placut ,era ceva crosetat? am ramas cu gandul la el Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Gata, te stiu, ti-am vazut si pozele cu scumpicul tau. Iti seamana bine frumuselul.

POZE
Ven spune:
Pfff, ce spor ati avut de aseara. Abia acum am terminat de lecturat :)
Nici nu mai stiu ce vroiam sa raspund 
Asa ca va zic de noi. Azi a papat pt prima oara carne de vita cu morcov si orez. Si i-a placut.
Cred ca reusim sa facem rost de carne de pui/gaina de la tara. Am tot citit eu pe aici, dar cand m-a avertizat si dr. ca au fost cazuri in Cluj de copii cu dereglari hormonale severe (sani la fetite de 2 ani) cauzate de la hormonii din carnea de pui, m-am hotarat sa fac pe dracu-n patru sa fac rost de pui de casa. Dintr-un pui din ala papa copilul 2 luni, cred, asa ca e ok.
Altfel.....nashpa. Adica dupa o zi de Ferrum Hausmann (care pe mine ma constipa definitiv) a facut kk tot moale, mai verde inchis (normal) si tot cu ceva mucus. Dimineata am tras un plans.......imi pusesem mari sperante ca fierul asta il astupa odata, scapam de belea.....
Asa...deja ma apuca depresia cand ma gandesc la intoleranta la lactoza, desi Natalia ma incurajeaza ca si Ana a avut si nu e sf. lumii. N-o fi, dar imi imaginez cum o fi sa pofteasca copilul la ceva cu lapte si sa-i explici ca el nu are voie
In fine, om vedea....
In rest, in timpul zilei nu mai vrea sa doarma. Cel putin nu in casa. Daca nu-l pun in carucior, sa-l scot macar in curte, adio somn. In patut, cum il pun, cum e sus in picioare. Nashpa treaba.
Tin minte ca si pe Markus tot pe la aprox. 8-9 luni am inceput sa-l culc ziua leganat in carucior prin casa, ca altfel nu mai dormea.....
Gata, m-am plans destul. Acum o sa bag niste arahide trase-n ciocolata. Pt. ca in sfarsit a adormit (in curte, in carucior, of course), de la 4 jumate ma chinui sa-l culc!
Iar cand se trezeste mergem sa-i cautam papucei cu talpa tare, daca tot ne-am motorizat.
Pup natiunea!
gabrittza spune:
sa il stapaniti sanatosi

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze