Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 19
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Gabi, trucata - netrucata, foarte reusita e poze; la asa model. Ramo, aoleu!!! vai de sufletul parintilor alora! Eu va invidiez, c-aveti de mers la nunti; bine, ca si cheltuiala e un chin, dar ma gandesc ca se poate sa dati si "simbolic" ; si in plus, va si distrati. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
eh noi suntem nasi nu se prea pote simbilic...mai ales ca suntem foarte apropiati cu mirii...asa ca se duce mia de euro...iar in 4 sept inca una la fel de grasa

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
helloo
mamaaaaa da' ce spor ati avut la scris!
si io-s deprimata rau .. nu stiu de ce. n-am chef de nimic. fii-mea e la dresaj si urla din patut .. si uite asa.
angi, gabby, anca si pe noi ne-au capiat nuntile si botezurile anul asta .. plus ca am fost si nasi. am avut vreo 6 pana acum si mai avem cel putin una .. nashpa .. iar la anul se anunta deja 5 botezuri .. 
gatta, gabby, irlandeza ... nici eva nu are dinti, stati linistite. dar cred ca atunci cand ii vor da, ii vor da 4 odata!
lala mortal andreiu cum se trezeste el. cred ca e tare haios!
monica numa' azi nu e maine. abia astept sa ne plimbam prin parculetz!
dana sa-mi arate mie cineva copilul ala perfect .. nu exista, fiecare cu pasaricile lui .. unu nu mananca, unu nu papa, altul urla etc ...
roli
felicitari!!! ce baiat mare are mami!
gya vacanta placuta!!!
nicole acum am vazut poze cu strengarul tau! ce frumusel e si ce frumos il imbraca mami lui. vad ca sta bine in picioare. superr! tu parca ti-ai schimbat nuanta parului??
ramona da .. am vazut de ieri. Doamne fereste!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
irlandeza spune:
Lala, Critina, am crezut ca numai noi mancam asa putin. M-am mai linistit putin.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ereena spune:
sweetgys, noi tocmai ce n-am intors de la mare. acolo apa avrea vreo 25-27 de grade, piticul meu s-a balacit cdam zilnic ,era inebunit dupa valuri, nu l-ai mai fi scos de-acolo. am evitat sa il tin cu pieptul in apa, am eu niste pitici pe creieri ca acolo sunt mai sensibili, la piept si pe spate. a intrat si in piscina de la hotel care era in jur de 27-29 de grade . in pisicnuta mica nu prea ii placea ca nu putea da din picioare. crema am folosit sfp 50 de can ieseam din casa, chiar daca a stat numai sub umbrela si cu palariuta. pt cine intreba spf 50 inseamna ca te protejeaza, sau cel putin ar trebui de 50 de ori mai bine impotriva soarelui. si vedeti ca mai sunt si care nu au ambele filtre uva si uvb , atentie. cat despre mancat , am oprit la un fel de metro si i-am luat borcanele ,asta a mancat toata saptamana. si iarasi o parere personala nu dati cu pietre, tare m-as mira sa nu aiba nici urma de conservanti .
sper sa aveti un bb cel putin la fel de cuminte ca matei in vacanta . pupici
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Lala_D spune:
Ereena nu dau cu pietre
dar n-au , nici macar o urma vaga . ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ereena spune:
mai zuzelor, ce vorbiti voi de pantalon lung? al meu o fi cam golas?
noaptea e in maieu fff subtire bumbac si ala cam lalau ca i le-am luat mari si atat , cu geamul deschis. tare mult ii place la racoare
cat despre mese ,nu am calculat niciodata cat mananca si nici nu i-am fixat ore la care sa pape, daca intre mese mai are poffta de niste tzitzi ,ridica mami repede tricoul . hai sa ma gandesc
de la 6 pana pe la 7 30
- sta conectat la tzitzi
10- fructe cu fulgi de orez
12- tzizi de sete
13-tzizi de somn si foame
16,30-legume cu carnita
8,30 - am inceract iaurt si branza dulce dar nu a vrut absolut deloc ,asa ca mai baga o portie de tzitzi ,in parc
22,30- iarasi tzitzi ca nu-i nimic mai bun pe lume
4,30- putin apica
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
gabrittza spune:
innebunesc!!!!!!!!!!mi-a iesit un imens cos direct intre ochi!!!!!!!!!!

cum ma duc asa la nunta?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze
Ereena spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Ereena nu dau cu pietre dar n-au , nici macar o urma vaga . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
oricand cu placere ii dau borcanele, nu ma streseaza ideea de conservanti , numa' ca au niste inscriptionari ciudate pe unele borcanele scrie fara conservanti apoi cu steluta in limitele reglementatilor legale,sau conform reglementarilor legale, asta in functie de limba in care scrie. oricum , nu bag mana in foc, era doar o parere .oi fi eu mai suspicioasa
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Ereena spune:
| citat din mesajul lui gabrittza innebunesc!!!!!!!!!!mi-a iesit un imens cos direct intre ochi!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cum ma duc asa la nunta? ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze ![]() ************************************************ |
nu te apuca sa il stresezi ca se inroseste si mai tare. aplica o pudra sau putin unguent cu antibiotic daca ai si il acoperi cat mai bine cu fard
Matei-Florin 24.01.2008MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
cynthia_ spune:
Referitor la apa eu l-am bagat doar cu piciorusele si cu manutele, nu l-am bagat complet. Cu mancarica eu i-am dat dimineata fructe cu cereale facute de mine ca i-am luat miniblenderul la mine, la pranz borcanas, iar seara iaurt cu fructe sau chiar simplu. Distractie placuta sa-i iei si hainute groase ca dimineata e chiar rece.
| citat din mesajul lui sweetgys Buna fetele, noi plecam luni la mare si am cateva nelamuriri. Cele care ati fost cu bebeii i-ati bagat in apa? E vreo interdictie in privinta asta? Eu am oprietena care a stat toata vara la mare, parintii ei fiind de acolo si fetita ei a facut baita si plaja la greu si e super ok. Bine, e un pic mai maruta acum are 10 luni, dar si cand era de 7 luni cat a mea tot asta facea. Deci....ce spuneti? Si inca ceva, credeti ca are ceva daca papa bebe numai borcanase? Astea oare nu afecteaza deloc?Eu pana acum i-am tot dat si-i plac f mult , dar parca am asa inima un pic indoita sa nu contina tot felul de prostii.... Gya de Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times http://www.flickr.com/photos/sweetgya/ Nasterea unui vis 21.01.2008 |