Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
ellis spune:
meeeeeeeei, sunt jurist, am mintea deschisa, am pricipit!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis meeeeeeeei, sunt jurist, am mintea deschisa, am pricipit! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
hai ca ne descurcaram
Si important este sa nu te speri si sa te apuci sa o smucesti,cum am facut eu prima data
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Victo spune:
lasa, anca, se intelege.ai descris ca un veterinar..procesul rumegarii ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Victo lasa, anca, se intelege.ai descris ca un veterinar..procesul rumegarii ;) mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
da???????????

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Roxxy80 spune:
Am facut un dezacord de neiertat in prima propozitie
.
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Pai la mine stresul si faptul ca sunt super ocupata duce la ingrasat Oricum pana acum sunt absolut incantata de Scarsdale. Nu fac foamea si se vede la cantar cum se sting kilogramele. De abia astept sa se vada si la imbracaminte , mai ales ca am cateva rochite in sifonier care ma asteapta de ceva vreme.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
abramburika spune:
Cu-cuuuuuu !!!!
Tot in Ro suntem si suntem bine! Pupici!
_
Aceeasi Marie, cu alta palarie ![]()
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Iaca a trecut si ziua de azi,cu toata agitatia aferenta. Astazi era ora pranzului si eu inca nu aveam tortul facut.Si Robert ma tot intreba "mami,da nu facem petlecele de ziua ta?" "Ba da,mami,o sa facem,dar dupa ce terminam treaba" "Mami,da' tolt nu ai la petlecele?" "o sa faca mami si un tort dar dupa ce termin de strans de pe aici" "Mami,hai ca te ajut si eu sa stlangi,sa temini mai lepede". Mi-a fost asa de drag... Si i-am promis ca fac un tort de care isi doreste el.Si a vrut un tort cu ciocolata,bineinteles Am incercat sa dreg eu busuiocul cu "o sa facem cu masini de ziua ta,acum facem cu altceva" dar nu mi-a mers."Acu facem cu masini si la ziua mea facem cu tlen". Am mai faurit si o rulada cu ciocolata si niste bombonele ce nu s-au intarit si le-am mancat cu lingurita. Si la sfarsit am facut si niste pop corn ca toata lumea era incleiata de la atata dulce. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
hai ma Mihaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! ma lasi cu gura cascata si balele pana-n calcaie!!! (scuzati expresia)

de ce trebuie sa ne omori cu zile???? ca acusica trag o fuga pana la 'Iesi' si nu te las pana nu-mi faci praji sa-mi ajunga tot anu'...
ce dragut din partea lui... sa-l pape mama pe el.. vezi, are simtul datoriei...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis MIHA- NU TE DEZMINTI. VREI SA FII SI SORA MEA? |

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
URAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
adra_bell spune:
Buna
Am citit din urma, am vazut bebelusi foarte descurcareti, cum papa ei ca niste oameni mari, asa am capatat si eu curaj si Eva are acum o pruna in mana din care mananca de mama focului.
Alina, super tunsoarea, iti sta foarte bine. Zau daca nu imi dai idei
Cum a fost la Antipa? I-a placut Mariei? Si pe mine ma bate gandul sa o duc pe la Antipa sau pe la Zoo.
Cu scuze pentru intarziere, sper ca sunt bine primite urarile mele de "La multi ani!" plus multa fericire alaturi de familie pentru BB yasmi, Miha si Darleena.
Darleena, mai spune-ne despre tine si Kara...
Araliaaaaaa!
Anacami, multam pentru carte, o printez si ma pun pe citit.
Miha, in tine mi-e speranta, astept idei de papa pentru bebe
Ellis, hai ca s-a terminat cu bine, de acum poti fi alaturi de Alessia.
Fetelor, sti cam uitat de albumul comun, va astept cu pozele piticilor pe august, plus restantele
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)

Astazi era ora pranzului si eu inca nu aveam tortul facut.Si Robert ma tot intreba "mami,da nu facem petlecele de ziua ta?" "Ba da,mami,o sa facem,dar dupa ce terminam treaba" "Mami,da' tolt nu ai la petlecele?" "o sa faca mami si un tort dar dupa ce termin de strans de pe aici" "Mami,hai ca te ajut si eu sa stlangi,sa temini mai lepede". Mi-a fost asa de drag...
Si i-am promis ca fac un tort de care isi doreste el.Si a vrut un tort cu ciocolata,bineinteles
Am incercat sa dreg eu busuiocul cu "o sa facem cu masini de ziua ta,acum facem cu altceva" dar nu mi-a mers."Acu facem cu masini si la ziua mea facem cu tlen".
Am mai faurit si o