Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 15
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Cu scuze pentru intarziere, sper ca sunt bine primite urarile mele de "La multi ani!" plus multa fericire alaturi de familie pentru BB yasmi, Miha si Darleena. |
Multumim!
| Miha, in tine mi-e speranta, astept idei de papa pentru bebe |
Am trimis aseara pe mailul comun carticica ce-o am.N-am verificat daca a intrat.

Eu am facut supa de rosii.A papat fata mea portie dubla.A fost prima oara cand a inceput sa planga ca se termina.
| Fetelor, sti cam uitat de albumul comun, va astept cu pozele piticilor pe august, plus restantele |
Oare eu de cand n-am mai pus poze?
Am uitat...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
Miha, in tine mi-e speranta... pleaseeeee da-mi o reteta cu sfecla rosie pentru bebei foarte mofturosi, cum e al meu...
ma adresez si celorlalte mamici, care stiu sa faca papa buna pentru pici)....
iaca fac si versuri...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Vasari spune:
Adra, ce mai faceti? Ce a mai facut Eva? Mariei ii plac mult muzeele, probabil pentru ca au ecou. Tipa si striga cat poate.
Vorbeste cu tablourile, arata cu mana spre ele, cam asa... Oricum, Antipa i-a placut cel mai putin. :)
Ia sa vedem daca recunoaste cineva voinicul din poze. 
Miha, povesteste-mi si mie de rulada cu ciocolata.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adra_bell spune:
M-as fi asteptat ca Antipa sa fie cel mai apreciat cu toate animalele alea impaiate. Da' asa-s picii astia, imprevizibili.
Voinicul e Matei?
Eva face mofturi la legume, in rest e bine, f vioaie, eu inca mai astept sa-i scada interesul pentru san, asa am citit ca se intampla in jurul varstei de 9 luni....
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Miha, in tine mi-e speranta... pleaseeeee da-mi o reteta cu sfecla rosie pentru bebei foarte mofturosi, cum e al meu... |
La lectia asta m-ai prins nepregatita.
Noua nu ne place sfecla decat coapta,facuta salata cu hrean.Deci,copiilor nu le-am dat pt ca nu stiu cum s-o gatesc.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari Miha, povesteste-mi si mie de rulada cu ciocolata. ![]() |
Rulada:
4 oua
4 linguri de zahar
4 linguri de faina
vanilie
Se procedeaza ca la pandispan,iar in tava stratul de aluat trebuie sa fie mai subtire.O tava de 29/40 ar fi numai buna,spre exemplu.
Se coace repede,in 10 minute.Sa nu se usuce prea tare,astfel devine crocanta si nu se mai poate rula.Dupa ce s-a copt,se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.Se tine asa pana se raceste apoi se desface,se pune umplutura si se ruleaza din nou.
Crema:
200g ciocolata
200g frisca lichida
rom/coniac/whisky dupa preferinta
Se topeste ciocolata pe foc impreuna cu frisca lichida.Atentie,nu trebuie sa fiarba.Se omogenizeaza bine totul si se lasa la racit.Se tine la frigider 2-3 ore pana se intareste un pic,apoi se mixeaza pana devine pufoasa,ca frisca.
Ank83 spune:
Helou... azi am fost la nisip si ne-am tarait cat am putut pe acolo in pantalonii cei noi
...Am gasit fiecare pietricica ascunsa in nisip si am vrut sa o papam
.
A venit si o fetita asa de varsta noastra si am vorbit putin mai tare cu ea si ea saracuta s-a speriat si a inceput sa planga
... Si zicea mama ei sa o invite Raul la o praji pe fica-sa... De ce ??? ma intreb eu... sa pape el ambele prajituri??? ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
M-am muncit o zi intreaga sa fac zacusca... si in seara asta sotul a papat vreo 3 borcane deja 
... cica maine sa iau sa mai fac o tura ca e tare buna
... ca el parca stie cat m-am copt eu in bucatarie
..
Si Miha tu ogoaiete ca ti-o ei cu pozele alea "deocheate" si retete siropoase
... nici nu ma mai uit la pozele tale cand e sotul in camera ca asa intoarce capul zici ca le si miroase
... si vrea si el ...saracutul ca vb aia asteapa un copil 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
si sa nu uit ...Miha daca nu te potolesti ti-am gasit pedeapsa... ii cumpar un bilet sotului Timisoara - Iasi si ..ai pus-o ca asta duce mult la prajituri ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Si mie imi place sfecla cu hrean ... mai ales la Pasti ..sa pap cu oua rosii 
Ank
Raul
17.10.2007