Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai Miha, eu nu prea le am cu dulciurile, dar pe bune ca prea ti-ai luat lumea in cap . Mai lasa-ne cu pozele alea delicioase ca unii mai tin si cura pe aici .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Noi ne-am revenit dupa sapt aia urata cu diaree. Este a doua zi cand facem kk normal. A inceput sa manance f mult de parca recupereaza tot ce a dat afara o saptamana . Sunt asa de fericita cand il vad ca mananca cu pofta. Se bat turcii la gura lui . In urma cu cateva zile ma luptam sa ia macar 2-3 lingurite.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara !!!
am revenit si noi pe meleaguri romanesti(cu regrete mari)dar ce sa-i faci !!
sper ca la voi sunt toate bune si frumoase....nu am apucat sa citesc nimic din urma , din pacate...azi am deschis calculatorul prima data de cand am ajuns acasa , adica din 22.08.
eu sunt racita, azi , colac peste pupaza a facut si Ana febra destul de mare...totusi e destul de activa ...nasucul putin congestionat(bagam picaturi de Vibrocil)....maine dimineata mergem la d-na dr. in vizita sa vedem cat e de grav
acum tre sa va las...asa as mai sta , dar nu se mai poate....copila vrea si ea la tastatura, mi-e o foame de vai si amar...chiar tre sa ies
sper ca dupa ce culc copila sa mai pot intra, deci noaptea ....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Inainte sa fac strigarea saptamanala pentru parc:

La multi ani, Lavinia! Pupici roz pentru cele 2 printese

La multi ani, Miha! Arata asa bine bunatatile... noroc ca au prea multa ciocolata pentru gustul meu, ca altfel trageam o fuga scurta pana la Iasi

Si acum, pentru maine la 2:30 in Herastrau:
- Cristina
- Alina... poate o convingi si pe Roxana (RGE) sa vina
- Aralia - mai da si tu un semn
- Adra, ajungeti maine?
- Adriana
- Roxxy, acum e bine si piticul, deci nu mai ai scuza
- Ramonica, cum mai e Vlad?
- cine mai poate ajunge

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lixa, mama..vad ca si tu te tii de intalneli in herastrau..nu-mi trimiti si tu nr tau de tel, poate ne vedem peste vreo 2 saptamani.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

lixa, mama..vad ca si tu te tii de intalneli in herastrau..nu-mi trimiti si tu nr tau de tel, poate ne vedem peste vreo 2 saptamani.

Ti-l trimit, ti-l trimit, da ne vedem peste 3 sapt, ca acush plecam si noi in concediu ... si trecem noi pe la Cluj

Chiar, noi trecem 3 zile prin Cluj si 3 prin Timisoara.. ce ziceti, facem o mini-intalnire? In Cluj suntem 7-9 sept, iar in Timisoara 17-19 sept

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bianca, bine ai revenit! Multa sanatate puiului.

Am vazut ca nu a recunoscut nimeni voinicul, ce-i drept nu l-am mai vazut pe forum. Era George Ionut de RGE, care-i un neastamparat si jumatate, dragut foc si care stie sa se distreze, ce mai!:)) A ras tot timpul, a gesticulat, a cantat, cred ca a si dansat! :))

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miha, multumesc! Ce este glazura alba de pe rulada?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lixa

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Ti-l trimit, ti-l trimit, da ne vedem peste 3 sapt, ca acush plecam si noi in concediu ... si trecem noi pe la Cluj

Chiar, noi trecem 3 zile prin Cluj si 3 prin Timisoara.. ce ziceti, facem o mini-intalnire? In Cluj suntem 7-9 sept, iar in Timisoara 17-19 sept

Filmulete

oki .... daca vrei sa ne vedem si sunt in timisoara ...iti trimit nr meu de tel pe private... ... cu restul fetelor te descurci ...{Poate asa ne intalnim si noi, ca nu am mai tras o intalneala de multttt

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

si sa nu uit ...Miha daca nu te potolesti ti-am gasit pedeapsa... ii cumpar un bilet sotului Timisoara - Iasi si ..ai pus-o ca asta duce mult la prajituri

Mai multe decat pot eu face?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput