Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxxy80 spune:
Mai Miha, eu nu prea le am cu dulciurile, dar pe bune ca prea ti-ai luat lumea in cap
. Mai lasa-ne cu pozele alea delicioase ca unii mai tin si cura pe aici
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Noi ne-am revenit dupa sapt aia urata cu diaree. Este a doua zi cand facem kk normal. A inceput sa manance f mult de parca recupereaza tot ce a dat afara o saptamana
. Sunt asa de fericita cand il vad ca mananca cu pofta. Se bat turcii la gura lui
. In urma cu cateva zile ma luptam sa ia macar 2-3 lingurite.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
popbianca spune:

buna seara !!!
am revenit si noi pe meleaguri romanesti(cu regrete mari)dar ce sa-i faci !!
sper ca la voi sunt toate bune si frumoase....nu am apucat sa citesc nimic din urma , din pacate...azi am deschis calculatorul prima data de cand am ajuns acasa , adica din 22.08.
eu sunt racita, azi , colac peste pupaza a facut si Ana febra destul de mare...totusi e destul de activa ...nasucul putin congestionat(bagam picaturi de Vibrocil)....maine dimineata mergem la d-na dr. in vizita sa vedem cat e de grav
acum tre sa va las...asa as mai sta 
, dar nu se mai poate....copila vrea si ea la tastatura, mi-e o foame de vai si amar...chiar tre sa ies
sper ca dupa ce culc copila sa mai pot intra, deci noaptea ....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
lixa spune:
Inainte sa fac strigarea saptamanala pentru parc:
La multi ani, Lavinia! Pupici roz pentru cele 2 printese
La multi ani, Miha! Arata asa bine bunatatile... noroc ca au prea multa ciocolata pentru gustul meu, ca altfel trageam o fuga scurta pana la Iasi 
Si acum, pentru maine la 2:30 in Herastrau:
- Cristina
- Alina... poate o convingi si pe Roxana (RGE) sa vina
- Aralia - mai da si tu un semn
- Adra, ajungeti maine?
- Adriana
- Roxxy, acum e bine si piticul, deci nu mai ai scuza ![]()
- Ramonica, cum mai e Vlad?
- cine mai poate ajunge
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
Victo spune:
lixa, mama..vad ca si tu te tii de intalneli in herastrau..nu-mi trimiti si tu nr tau de tel, poate ne vedem peste vreo 2 saptamani.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
lixa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo lixa, mama..vad ca si tu te tii de intalneli in herastrau..nu-mi trimiti si tu nr tau de tel, poate ne vedem peste vreo 2 saptamani. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Ti-l trimit, ti-l trimit, da ne vedem peste 3 sapt, ca acush plecam si noi in concediu
Chiar, noi trecem 3 zile prin Cluj si 3 prin Timisoara.. ce ziceti, facem o mini-intalnire?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
Vasari spune:
Bianca, bine ai revenit! Multa sanatate puiului. 
Am vazut ca nu a recunoscut nimeni voinicul, ce-i drept nu l-am mai vazut pe forum.
Era George Ionut de RGE
, care-i un neastamparat si jumatate, dragut foc si care stie sa se distreze, ce mai!:)) A ras tot timpul, a gesticulat, a cantat, cred ca a si dansat! :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Miha, multumesc! Ce este glazura alba de pe rulada?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lixa
Ti-l trimit, ti-l trimit, da ne vedem peste 3 sapt, ca acush plecam si noi in concediu Chiar, noi trecem 3 zile prin Cluj si 3 prin Timisoara.. ce ziceti, facem o mini-intalnire? Alexandra si Catalin (04.12.2007) Filmulete |
oki .... daca vrei sa ne vedem si sunt in timisoara ...iti trimit nr meu de tel pe private...

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 si sa nu uit ...Miha daca nu te potolesti ti-am gasit pedeapsa... ii cumpar un bilet sotului Timisoara - Iasi si ..ai pus-o ca asta duce mult la prajituri |
Mai multe decat pot eu face?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...