Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Bianca, bine ai revenit! Multa sanatate puiului. ![]() Am vazut ca nu a recunoscut nimeni voinicul, ce-i drept nu l-am mai vazut pe forum. Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
unde?? unde e Ionut... ca am cam ratat ..spre rusinea mea
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mai multe decat pot eu face? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
... ti-e frica aiiii??? Simti cutitul in coaste haaaa???!!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
... si duce mult sa stii ...si nu ii dau nici bani de bilet inapoi 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Mai Miha, eu nu prea le am cu dulciurile, dar pe bune ca prea ti-ai luat lumea in cap |
Decat sa ma linsati mai bine merg sa-mi vad de treaba mea.

Promit ca de azi inainte nu mai pun nici o poza.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 ... si duce mult sa stii ...si nu ii dau nici bani de bilet inapoi ![]() |
Si ce te faci daca n-o sa mai vrea sa vina?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si ce te faci daca n-o sa mai vrea sa vina? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
la asta nu m-am gandit

Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
Oare ma schimba pe un kg de prajituri ??? 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Vasari spune:
citat din mesajul lui Ank83
unde?? unde e Ionut... ca am cam ratat ..spre rusinea mea Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Ionut si Maria. :)
Somnic usor tuturor!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 la asta nu m-am gandit ![]() |
Nu plange fato,ca nu-l tin mult.Numa cat sa-l invat sa-ti faca prajituri.
Vasari spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Oare ma schimba pe un kg de prajituri ??? ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.