Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
Ank83 spune:
eeeee ...am vazut si eu
... Sper ca RGE e bine si mai trece si pe la noi
... sa ne mai pove ea ce face flacaul cel frumos 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu plange fato,ca nu-l tin mult.Numa cat sa-l invat sa-ti faca prajituri. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
sau sa vina cu texte ca vrea si mai multe ca uite .... ea facea si are 2 copii

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 sau sa vina cu texte ca vrea si mai multe ca uite .... ea facea si are 2 copii ![]() |
Pai daca vrei sa-l tin mai mult il tin...Numa sa-mi spui cat...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Pai daca vrei sa-l tin mai mult il tin...Numa sa-mi spui cat... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
sa il trimiti cand nasc sa recunoasca fata
Ank
Raul
17.10.2007si
de
popbianca spune:
am revenit....
multumim, Vasari
observ ca atmosfera e destul de buna p-aci...intalniri, prajituri...chestii
ma bucur sincer
am totusi o retinere....dintre fetele care se pricep...nu ne puneti si noua un iepuras...ca are Ana mea deja 3 dintisori !!!!
cu mancarea nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac ca nu vrea nimic..infara de deserturi si danonino,fructele cand la mananca cand nu...masa de legume un dezastruuuuuu ...mananca cam 3 /saptamana...laptele ce sa mai zic ...suntem tot la 120-150 ml la o masa
si ce e foarte grav ...inca nu a depasit 8 kg...mai e cineva in situatia asta???cateodata ma apuca disperarea, apoi respir adanc si imi revin
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 sa il trimiti cand nasc sa recunoasca fata |
Bine fato...batem palma...
Da nu-l trimiti in seara asta,nu? Ca sa ma pot duce si eu la culcare,sa nu stau sa-l astept.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Bine fato...batem palma... Da nu-l trimiti in seara asta,nu? Ca sa ma pot duce si eu la culcare,sa nu stau sa-l astept. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
stai linistita ca oricum face mai mult de 12 ore pana la Iasi ...ca nu il trimit chiar cu avionul

Ank
Raul
17.10.2007si
de
popbianca spune:
ank83, e totul ok la voi?nu a mai urmat nimic dupa faza aia de ras cu plans?
adinag a mai dat vreun semn de viata? cum sunt copilasii ei...a zis ceva?
nici nu mai stiu de cine sa mai intreb...de fapt nu ar trebui sa mai pun atatea intrebari ci ar trebui sa citesc din urma, asa-i??
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui popbianca ank83, e totul ok la voi?nu a mai urmat nimic dupa faza aia de ras cu plans? adinag a mai dat vreun semn de viata? cum sunt copilasii ei...a zis ceva? nici nu mai stiu de cine sa mai intreb...de fapt nu ar trebui sa mai pun atatea intrebari ci ar trebui sa citesc din urma, asa-i?? mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Bianca e totul ok... nu a mai urmat nimic in afara de 2 concedii ... cu masina prin hartoapele din Ro
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
A mai intrat si Adina... A inceput lumea sa vina din concediu
... ca si tine
.
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu papa la fetita... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito