Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 fiu-meu e cu tata-su in pat acum si se tot aude din dormitor na na ta-ta ...na na ta-ta ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
fugi si scapa-l ca il linseaza

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
fugi si scapa-l ca il linseaza ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
asa ii trebuie
Eu plec sa imi trag o freza ...poate vin toata plansa acasa ca isi bate joc vreuna de capul meu

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Victo anca, incep scoala din 7 sept.adica drumuri pe la buc.. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
ce scoala ma?

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Vasari spune:
Neatza! miaaam, cola! 
Miha, super prajiturile, dar rulada cu ciocolata m-a terminat.:((
Darleena, la multi ani!!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adinag spune:
Buna,
Victo, are niste ochi mortali Stefanut! Si tuesti asa firava, ca pare mai mare baiatul decat tine! ![]()
Cred ca lui Floris i-a spart in sfarsit al treilea dinte gingia ![]()
Victo spune:
adina, multumim.pai ce sa fac..ia firava..ca n-am vreme si energie sa mai fac si de mancare..la asta adauga si stresul..si gata..kilele sunt jos..pica toate hainele de pe mine..ca tre sa imi iau lunar altele..
spre ex, pana la ora asta am mancat...o felie de pepene..
cred ca asta a fost si motivul pt care s-a dus si lapticul lui stefanut..:(:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Roxxy80 spune:
Pai la mine stresul si faptul ca sunt super ocupata duce la ingrasat
. Ce as vrea sa cada hainele si d epe mine.
Oricum pana acum sunt absolut incantata de Scarsdale. Nu fac foamea si se vede la cantar cum se sting kilogramele. De abia astept sa se vada si la imbracaminte , mai ales ca am cateva rochite in sifonier care ma asteapta de ceva vreme.
| citat din mesajul lui Victo adina, multumim.pai ce sa fac..ia firava..ca n-am vreme si energie sa mai fac si de mancare..la asta adauga si stresul..si gata..kilele sunt jos..pica toate hainele de pe mine..ca tre sa imi iau lunar altele.. spre ex, pana la ora asta am mancat...o felie de pepene.. cred ca asta a fost si motivul pt care s-a dus si lapticul lui stefanut..:(:( mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
ellis spune:
ADINA - FELICITARI! E SUPER FLORIS!
ALINA , ANDREEA - MERCI, CHIAR AZI AM IESIT IN PARC, PARCA NU-I VENEA SA CREADA PICEI, SE TOT UITA DUPA MINE; A PAPAT FRUCTELE IN PARC, AM MERS LA MAGAZIN, INCET, INCET, PAS, PAS...GATA TRECE!!!!!!!!!!!!!!!
ANCUTA - AZI ALESSIA A MUSCAT DIN PARACATEVA GURITE MICI, MICI, DAR DIN BISCUITE MUSCA, MAI, NU SE JOACA...SUNT TOT TIMPUL IN ALERTA SA I-L SCOT DE PE GAT.
MIHA- NU TE DEZMINTI. VREI SA FII SI SORA MEA?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Victo spune:
alina, mersi de pm.o sa te sun.
jasmin, roxxy? nr-ele voastre va rog..;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Ellis nu trebuie neaparat sa ii bagi degetul sa ii scoti din gura doar sa fii atenta si daca e cazul sa intervi,o sa mai faca ca si cand ar vomita dar asta din cauza ca aduce mancare in fata la mestecat(nu stiu daca ai inteles ce a spus inginerul din mine
).
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii