Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea29

I-am dat antibiotic.Ma simt o criminala.Avea febra 38.Asta m-a hotarat de fapt.Fiind singura si speriata,ma gandesc sa nu ii fac vreun rau copilului nedandu-i tratamentul recomndat de doi doctori.Asta e.O sa ma duc la un ORL-ist bun pentru ca eu tot cred ca are polipi.Stiti vreunul bun in Bucuresti?Ca in in orasul asta de rahat nu gasesti pe nimeni c are sa inspire incredere.

Of,of...

Mi-am desfacut o bere si vreau sa fumez o tigara.Apropos,Ellenuta,Lala20??Deja v-ati desfacut berile?

Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)
http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Nu trebuia sa-i dai...ti-a zis bine Lala D , ca antibioticul nu se da dupa ureche ci in urma unei antibiograme. Pentru febra 38 , trebuia sa-i dai Nurofen sau Panadol.Inainte sa mergi la orl-ist , eu zic sa te duci totusi sa-i faci un exudat faringian si nazal.Daca vrei orl-isti buni , eu stiu ca la Victor Gomoiu sunt medici f competenti pe aceasta specialitate

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

He,he sa vezi si sa nu crezi da sa nu ma mir prea tare ca poate deochi:ma duc sa ma bag in pat,stau 5min si Mitzi Sofiuc se trezeste se facusera 3 ore de cand mancase ultima data,am luat-o in brate si in loc de tzitzi i-am bagat bibe cu ceai pe care il aveam pregatit si a adormit la loc a baut cam 40ml.Acum stau si ma gandesc i-am schimbat tetina biberonului am pus una cu 2 gauri sa fi influentat si asta?.Sper din tot sufletul sa se trezeasca doar din dor de tzitzi si nu de foame.

Mitshu ce face bb C?La ce pediatru ai fost pana la urma?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Si acum ultimul mesaj pe seara(noaptea)asta.

Gatta asa o sa fac ca am ajuns o sfrijita lumea care nu ma cunoaste ma intreaba daca e al meu copilul ca nu se vede ca am fost gravi,cand mai zic ca o si alaptez isi fac cruce,acum am mai putin cu 2 kg decat aveam inainte sa raman gravi adica 52 si la 175m ai mei ..........

Gata cu vorbaria ma bag la somn.Noapte buna zuzici huhureze.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Buna dimineata fetelor...

Pun eu de o cafea???

Stiu ca am lipsit ca naiba de mult. Vad ceva nume noi. Am lipsit motivat. Sa va spun ca am fost gravi iar (din pura greseala) dar nu a fost sa fie de data asta.
Atat de mult o iubesc pe Bianca, incat m-am gandit ca poate de asta nu a vrut bebe 2 sa stea. Toate eforturile noastre sunt pentru Bia... toata iubirea si toate conversatiile sunt cu ea. Mi-aduc aminte cand eram gravida in prima luna cu ea cum mai vorbeam noi...
Poate de asta a fost sa fie asa.

In rest... Bia are 2 dintisori. Se trezeste si ea de 4-5 pe noapte si e maraita rau de tot. Ii dau un pic de lapte si tace. Sunt si eu super obosita de asta... dar incerc sa recuperez in timpul zilei.
Mananca bine, e vesela, e o scumpa... rade mereu si e cuminte. Unde o pui acolo sta. Ne jucam, mami citeste povesti, iar ea asculta fascinata cu degetelul mare in gura. :))

Cam atat despre noi. Abia astept concediul... ca parca am nevoie de o pauza...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea29

I-am dat antibiotic.Ma simt o criminala.Avea febra 38.Asta m-a hotarat de fapt.Fiind singura si speriata,ma gandesc sa nu ii fac vreun rau copilului nedandu-i tratamentul recomndat de doi doctori.Asta e.O sa ma duc la un ORL-ist bun pentru ca eu tot cred ca are polipi.Stiti vreunul bun in Bucuresti?Ca in in orasul asta de rahat nu gasesti pe nimeni c are sa inspire incredere.

Of,of...

Mi-am desfacut o bere si vreau sa fumez o tigara.Apropos,Ellenuta,Lala20??Deja v-ati desfacut berile?

Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)
http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Acu i l-ai dat asta e ...continua minim 5 zile .

Dupa terminarea antibioticului la 15 zile poti sa ii faci exudat sa vezi daca este gatul/nasul curat.

Iar de polipi : si daca ar avea ( putin probabil la bebe asa mic), nu se intervine chirurgical la copil sub 18 luni pentru polipi.

Si de stiut pe viitor : antibiotic nu se administreaza la febra 38 C fara a avea o antibiograma. Asta nu e febra adevarata. Aici dai Panadol/Nurofen.
Se pune problema de antibiotic dupa 2-3 zile de febra constanta peste 38, 5 C.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Monica-Matz sorry pentru sarcina pierduta
Bine ai revenit printre noi zuzele.

Miri pup urechiusa lui Sacha cel rasfatat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Gabi felicitari pentru job

Irina eu am un specimen care nu prea gusta fructele simple. Andrei le papa bine doar amestecate fie cu cereale ( doar ca eu pun cerealele direct in fructe, o cupa ) fie cu biscuiti, fie cu iaurt sau branzica.

Grati tu de ce nu vrei sa ii dai lui Dudu carnita ?
Ma gandesc ca decat biscuiti mai bine carnita .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Si acu buna dimineata si poftiti la o cafea, suc si o prajitura !

Galusca mea sarbatoreste 8 luni maraind de zor in pat desi e mancat si schimbat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza fetelor!

hop si eu la cafea!

nu am avut timp sa intru ieri, ca noi sambata ne botezam asa ca sunt in febra pregatirilor, mai ales ca il vom face la Bran si plecam de vineri. V-am citit acum in fuga.
Ellenuta- viiiiiiiiiiiiiin astazi, dar ajung pe la 10.30-10.45 ca m-a programat la pediatru pentru vaccin la 10.00, dar e la Medsana in Cotroceni asa ca e in drum. Apropos voi ati facut PREVENAL la clopotei?

danonique- mi-aduc aminte de momentele noastre de gardi cu Laura. Am plecat in Belgia cu totii cand ea avea numai doi ani, si am fost nevoiti sa o ducem direct la gradi...fara a avea nici cea mai mica idee de ce se intampla acolo. Nu pot sa iti spun ca 2 saptamani au fost un chin, o lasam plangand acolo, si eu plecam plangand pe strada. Nu spunea nimic in franceza, si imi spunea acasa ca nu se joaca nimeni cu ea....desi educatoarele imi spuneau ca e OK. Imi venea sa ma urc in avionul urmator si sa ne intoarcem acasa. Dar am rezistat eroic si intr-o luna de zile deja rupea franceza, prima chestie care ne-a spus-o a fost ca dna ii striga "les enfants" . in cateva luni ne corecta la franceza. Nu stia sa traduca, adica daca o intrebam cum se spune pom in franceza, nu facea legatura. Mai tarziu noi vorbeam romana cu ea, si ea raspundea in franceza. Daca stia ca nu vorbesti franceza vorbea in romana, altfel...no way, era o smechera! Scuze ca m-am intins acum, dar mi-am adus aminte de acele momente. Noi am stat pana a intrat ea la scoala, a facut acolo calasa I...si apoi ni s-a luat am vrut acasa. Continuam cu ea cu franceza la Institul francez si e super Ok, a mai uitat cuvinte...dar incerc sa ne mentinem. Mai vin prieteni al noi, mai tragem noi cate o fuga acolo...
Bafta Vanessei, si ai sa vezi ca va fi Ok pana la urma.

hop si eu in clubul celor care se scoala de mai mult de 2 ori pe noapte...si bem ceiulet. E adevarat ca nu facem scandal, adica il aud ca incepe sa caraie, sa scoate sunete, ii dau biberonul cu ceai, bea un pic si adoarme...dar eu adorm mai greu.
poate ca e greseala mea car trebui sa il las un pic, dar mi-e teama ca scoala tot familionul...asa ca e un compromis.

o zi excelenta

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Andrei
Neata!vreau si eu prajituri!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput