Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 17
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinouka draga mea, eu tocmai am incheiat un numar de luni de cosmar in care copilu' se trezea ba din 3 in 3, ba dintr-o ora-n alta. solutia a fost laptele praf, un bibe dupa masa de seara. irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
Irinuka am citit patania ta cu Rareselu',dar vreau totusi sa ma conving ca nu o satura laptele meu,inca o noapte nu voi muri,faza e ca nu stiu daca imi va accepta laptele praf,pt ea bibe inseamna joaca trage ceai si face gargara cu el apoi scuipa,apoi nu stiu cu ce cantitate de lapte sa incep,sa-i dau san paeima data si lapte completare,imi bantuie mintea o gramada de intebari,mai e o chestie nu m-am alimentat cum trb zilele astea mai bine zis am trait cu aer mancam o data pe zi oare sa influenteze si asta?
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
jelimoni spune:
mai ...si robert de pe la 6-6luni jum o inceput cu treziri multe pe noapte5-7 ori de m-o capiat...urla pana primeste titzi desi nu suge mult...da nu mai rezist sunt tot rupta...am incercat ieri seara sa-i dau lapte praf tot in ideea ca poate nu se satura dar la fel a facut...deci nu-i asta baiul...sa fie de la dinti??i-au iesit 3 deodata acum trebuie sa iasa al 4 ca se vede gingia alba...norocul meu ca doarme la amiaza 3 ore si mai profit si eu si dorm cu el...da nu in fiec zi ca mai am si treburi prin casa..
azi am fost harnica pe langa curatenie am fost in parc cu robert si 2 prietene si am alergat...am tot facut cu schimbul la plimbat carutul...ma gandeam chiar sa alerg impingand la carut...sunt dili asa-i?
apoi am venit acasa i-am dat titzi l-am culcat si am mai bagat o ora de bicicleta...sunt mandra de mine sper sa ma tin ca eu nu prea sunt adepta dietelor,n=am reusit niciodata sa tin una..asa ca apelez la vechea pasiune sportul!sper sa ma tin de el ca prea multa pauza am facut
va pup,noapte buna,sper sa ma astepte o noapte mai buna!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
irinouka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalina28
Irinuka am citit patania ta cu Rareselu',dar vreau totusi sa ma conving ca nu o satura laptele meu,inca o noapte nu voi muri,faza e ca nu stiu daca imi va accepta laptele praf,pt ea bibe inseamna joaca trage ceai si face gargara cu el apoi scuipa,apoi nu stiu cu ce cantitate de lapte sa incep,sa-i dau san paeima data si lapte completare,imi bantuie mintea o gramada de intebari,mai e o chestie nu m-am alimentat cum trb zilele astea mai bine zis am trait cu aer mancam o data pe zi oare sa influenteze si asta? Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... |
evident, o noapte in plus sau in minus nu inseamna mare lucru.
despre lapte praf - habar nu aveam daca va fi aceptat. am incercat si s-a nimerit sa fie bine. de cele mai multe ori se intampla asa, sunt sigura ca nu vei avea probleme. in plus, si el se juca intr-un mare fel cu bibe, care insemn doar ceai.
despre cantitati, am inceput cu 90 ml. nu cred ca alimentatia ta are o atat de mare influenta, pt ca eu am mancat mereu muuuuuuuuuuult prea bine si, cu toate astea...pup
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
danonique spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui irinouka
aaaaa, te rog sa nu ma intelegi gresit! sunt dependenta de junk-food si de sucuri (dar la al doilea capitol reusesc sa ma controlez). nu vreau sa dau lectii, pt ca nu sunt deasupra nimanui. doar ca, la orangina, ceva a fost deasupra pasiunii mele pt chestii gustoase si nesanatoase. ![]() irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
irinouka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui danonique
![]() ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |

te-am inteles perfect!
madalina28 spune:
Irinuka multumesc pt rasp, daca se va trezi si in noaptea asta voi incerca maine seara cu lapte praf am luat HIPP este bio, vedem daca il va accepta ca mai e o probl si cred ca majoritatea fetelor care alapteaza inca o au imi adoarme la san altfel nu poate sau ma rog nu m-am straduit eu sa poata.
Miri a mea daca se tezeste sigur nu adoarme la loc daca nu ii dau ce vrea,sa o las sa planga prea mult nu imi "permit" ea nu are camera ei doarme cu noi in camera si al meu sot a doua zi nu ar mai fi bun de nimic la munca ,mi-e rusine si de vecini care sunt oameni cumsecade ca are tignal nu gluma.
Lala20 tu care esti mereu prezenta unde ai disparut?
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ellenuta spune:
noapteee bunaaaa!!
gata fug la 
somnik usor!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
irinouka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Irinuka multumesc pt rasp, daca se va trezi si in noaptea asta voi incerca maine seara cu lapte praf am luat HIPP este bio, vedem daca il va accepta ca mai e o probl si cred ca majoritatea fetelor care alapteaza inca o au imi adoarme la san altfel nu poate sau ma rog nu m-am straduit eu sa poata. Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... |
eu i-am bagat NAN hipoalergenic. aceeasi poveste, alaptatul exclusiv, adormitu la san...
gattasalvaje spune:
Ellenutza , Miri , Lala D, Ramona , Shose , Natalia , pupici multi si multumim pentru aprecieri 

Gabritza , sa traiti d-na sergent...!Felicitari

Uuuff , mai Miri...nu stiu de unde mai potzi , ca se cam tin belelele de fundul vostru. Pupam Sasha sa treaca repede otita si sa n-aiba dureri
. Cu frecatul urechii...de multe ori m-a facut Sara sa ma gandesc la otita cand o vedeam cum se tragea de ureche. Face asa cand ii e somn si nu poate sa adoarma. Mai nou...se trage si de par , da' nu asa finutz ci cu putere frate , de acus zic ca ramane cu smocul in mana. Pe urma tot ea plange ca resimte durerea.
Ereena , am vazut pozele din concediu...cred c-a fost super. Cat despre Matei , seamana izbitor cu mami a lui...tati parca nici n-a fost pe-acolo.![]()
Madalina , Sofia este o scumpa...e toata numai gene si sprancene...pup fata oachesa
. Cat despre alimentatie si productia de lapte , normal ca are legatura. Pu-ne mana si mananca zdravan si-ai sa vezi ca nu se va mai trezi Sofiuca.
Ca tot se vorbea despre trezirile bebeilor noaptea...Sara care nu s-a mai trezit noaptea de la 2 luni jumate , de 2 zile imi face figuri...nu mananca dupa baitza , desi insist la greu...pur si simplu e satula ca mananca mult in cursul zilei...in schimb se trezeste la 5 dimineata si nu adoarme decat dupa ce rade un biberon. Cred ca n-o sa ma mai vedeti in miez de noapte pe forum , ca trebuie sa ma conserv daca fata mea continua cu programul asta nashpa.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta