Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
gattasalvaje spune:
Irinouk , welcome back !
Bine ca ai gasit remediul pentru trezirile dese ale lui Rares. Sincera sa fiu ...esti o martira . Doamne , cred ca e infernal sa te trezesti de 4-5 ori pe noapte in urlete...eu cred c-as fi capotat demult...toata admiratia!
Multa sanatate Palugelului , sa-i mearga bine mancarica si formula si sa nu se mai manifeste dermatita aia pacatoasa.
Pup 
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
cati_magureanu spune:
Gatta, poate ai gasit deja....am cautat si eu si pentru Roseola infantum am gasit aici informatii despre boala precum si despre perioada de incubatie:
www. sfatmedical. ro/Sanatatea_nou_nascutului_si_copilului/Bolile_copilului/Roseola_infantum
..vezi ca am lasat niste spatii dupa www si inainte de ro...
si aici despre rubeola
www. sfatmedical. ro/Sanatatea_nou_nascutului_si_copilului/Bolile_copilului/Rubeola
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Gagici, sa va spun ce aventuri am avut noaptea trecuta: de la 8 seara m-a luat o durere de cap groaznica, asa cum nu mi-am imaginat ca poate exista pe lumea asta, parca aveam capul prins intr-o casca de durere si ma durea la cea mai mica miscare, ochii imi ardeau, ei bine, o durere cam cea care iti ramane dupa anestezia rahie, daca ati trecut vreodata prin asa ceva (eu sper ca nu) La 1 noaptea deja nu mai puteam, plangeam de durere, nu stiam nici ce sa iau ca sa ma lase, netul nu mergea sa caut acolo prospectele, am luat un paracetamol, nimic, din ce in ce mai groaznic. L-am lasat pe iubitul meu cu bebe care dormea si eu m-am urcat in masina si m-am dus la urgente. am stat in fata usii si a iesit una dinauntru si face numai: "sa vedem ce are domnisorica asta" Mai, e fi flatant sa fiu considerata domnisorica dar ma calca pe nervi cand ma considera unii o mucoasa cand eu am 30 de ani si un bebe. I-am spus ca ma doare capul (mi se pare ca suna asa aiurea) si de teama sa nu spuna ca ce caut la urgenta, nu pot lua o pastila ceva, am adaugat ca am un bb de 8 luni pe care il alaptez. Atunci am vazut ca si-a schimbat atitudinea insa a inceput sa vb cu o colega care spunea ca dc am bebe, ce ne facem ca inauntru e un boschetar cu TBC. Cand am auzit asa am plecat de/acolo, am zis ca mai bine rabd durerea, ca n/o sa mor, decat sa mai vin acasa doamne fereste cu TBC. Am ajuns in curtea spitalului, m-am urcat in masina si dau sa intorc masina la intrarea pt salvare ca sa plec. deodata o masina imi blocheaza iesirea. Ii fac semn ca vreau sa ies si deodata mi se deschide usa la masina, am soc de sperietura noroc ca vad un politist. si ala se infige in mine: Auzi fatuco, cum crezi tu ca intorci aici, daca vine salvarea si nu are loc sa treaca?? Mentionez ca am Matiz nu Jeep, si cat ar fi durat o manevra de intoarcere??? EL nu ma mai lasa sa plec, imi spune ca sa ma duc in parcare sa intorc acolo ca e loc sa intorci un avion. Ii spun ca asa am sa fac acum sa ma lase sa plec. M-as fi infipt in el rau de tot dar pur si simplu cu capul duduind nu eram in stare. I-am spus ca vin de la urgenta si sa ma lase sa plec. El ca nu poate sa imi dea drumul pe bulevard ca dc fac accident? In fine, pana la urma m-a lasat idiotul sa plec. Nu va spun ce noapte am avut, la cea mai mica miscare imi exploda capul si imi venea sa vars... Acum imi e mai bine, m-a luat Cristi cu forta si mi-a pus spirt in cap si culmea ma simt mAI bine, desi eu am oroare de asa ceva. Se pare ca am racit la cap... Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
si eu mai am dureri de astea de cap si iau o fiola de algocalmin e sngura destul de puternica care ma ajuta..stiu ca am voie ca mi-a dat in spital ca sa nu ma mai doara asa tare taietura....si mi-a zis ca n-are nimic cu alaptatu...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
Buna dimineata!
Da ce noapte agitata ati avut! Am ce citi din urma!
Lavi, ma bucur tare mult ca bbC nu are nici o grozavie. daca e o viroza o sa se trateze mult mai usor.
Ramo, ma intereseaza. zi-mi cum ati ajuns acolo. unde ati stat si cit a costat?
Gabi, bafta la interviu! si ia niste magne B6 sa treaca starea de kko...
Ven, asa am reactionat si eu cind a fost al meu la bere cu baietii...da' el n-a scapat de gura mea. acum e acum...ca vreau sa ies si eu cu fetele si trebuie sa stea cu bb...sa vedem cum reactioneaza el...hihihi
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Gabi, am o prietena care a patit ca tine...fetita a acceptat in cele din urma Topfer.
| citat din mesajul lui gabrittza miri am incercat :nan,humana,milumil,bebelac.nu stiu dc mai e vreunul.am incercat cu cereale,cu ceai cu orice combinatie posibila.nimic.vrea laptele meu care nu mai e! nu am incercat cereale cu vanilie ce e drept! LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Cati, las' ca nu e nimic...o sa fie un norocos...asa se zice pe la noi. si nici stefan nu spune nimic inteligibil. face ploaie, chiuie, mai scoate cite un "brrrrrr", "oooooo", "aaaaaaa", "djieeee" si cam atit. nici eu nu vorbesc non-stop cu el...oricum el se manifesta verbal mai ales cind e singur in camera, nu cind e cu mine.
nu te impacienta. copilul prietenilor mei, la 2 ani zicea numai yam-yam cind ii era foame, mumy si daddy....iar acum, la 2 ani jumate vorbeste, cinta, spune poezii, numara, si intelege si romaneste (ei sint englezi). asa ca, fiecare cu ritmul lui.
| citat din mesajul lui cati_magureanu Sa vedeti ce a facut zgubiliticul meu...I-am schimbat pampers-ul ca facuse pipilica si, am avut impresia ca am impachetat servetelele umede cu care l-am sters in scutecul folosit si ma duc sa-l arunc la cos..cand ma intorc, Matei era cu servetelele in gura, le morfolea tacticos (cu alea cu care l-am steeeeers!!!!!)..Am crezut ca lesin... Ce vroiam sa va mai spun..Matei nu mai zice mare lucru..inainte mai scotea sunete, mai bolborosea el e acolo ceva, mai spunea un "Ma-ma" dar acum..in afara de "ploicica" si niste chiote nu mai zice nimic...Este normal, oare? Voi vorbiti cu ei tot timpul? Ca eu cand am treaba la bucatarie sau in alte locuri din casa, il pun in playpen-ul lui si ma duc in ale mele si nu am cum sa vb. tot timpul cu el..asa ca sta un timp singurel...bineinteles ca incepe sa se jeleasca dupa mine..nu mai vrea sa stea singur...mi-e mila de el dar ce sa fac?!..Ii mai pun cantecele..dar de..nu pot fi cu el toata ziua sa ne jucam sau sa vb. cu el...sper sa nu fie asta cauza... Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA! |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Angi, imi pare rau de patania ta de la dr. dupa ce ca tesimtei nasol, ai mai avut si intilniri de gardul III...
Vazut pozicile. Cit va invidiez ca stati la mare!!! Ce minca Pui acolo? coada de lingura?
Iar la faza cu pampersul...si al meu incepe sa-si despopere ciucurelu'. si e tare incintat cind ajunge cu minutza pe acolo...
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Poze noi, proaspete: http://community.webshots.com/album/565160309oqZmqK?start=72 Cati, m-am spart de ras citind aventura cu servetelele umede. AL meu si-a descoperit puta, cum ii scot pampersul pac cu mana pe ea si si-o festeleste de numai. mai rau e cand face kk, isi baga mainile acolo - si dupa aia duce manutele la gura, asa ca e o adevarata aventura cand face kk sa ii tin mainile si sa il sterg... Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007) Inimioara mea Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi ![]() noi 2, poze, luni de miere... ![]() www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Anca si
Povestea Nasterii
gabrittza spune:
neata!cine e cu cafeluta?
la 12 am interviul.si merg cu gaza dupa mine ca nu am unde sa o las.
iau magne b6 fetelor,da nu au efect
nu am nici un chef de interviu.ma duc din obligate ca am promis,altfel....
si ar fi culmea sa si trec de acest interviu.om vedea...
mai e si in cadrul armatei,ufff!o sa sa fiu subofiter![]()
ma apuc sa imi fac cv.
fetele si puiutii!
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria 
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere 
poze Daria 6 luni 
anca.b spune:
Gabi, daca totul va fi bine, te luam cu "sa traiti" dupa-masa!!! bafta!
| citat din mesajul lui gabrittza neata!cine e cu cafeluta? la 12 am interviul.si merg cu gaza dupa mine ca nu am unde sa o las. iau magne b6 fetelor,da nu au efect ![]() nu am nici un chef de interviu.ma duc din obligate ca am promis,altfel.... si ar fi culmea sa si trec de acest interviu.om vedea... mai e si in cadrul armatei,ufff!o sa sa fiu subofiter ma apuc sa imi fac cv. fetele si puiutii! LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
Anca si
Povestea Nasterii
irinouka spune:
| citat din mesajul lui gabrittza miri am incercat :nan,humana,milumil,bebelac.nu stiu dc mai e vreunul.am incercat cu cereale,cu ceai cu orice combinatie posibila.nimic.vrea laptele meu care nu mai e! nu am incercat cereale cu vanilie ce e drept! LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() ************************************************ Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ************************************************ ATAT DE MARE SUNT ![]() asa a venit pe lume Daria ![]() poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ , Primul concediu in 3...luna de miere ![]() poze Daria 6 luni ![]() ************************************************ |
incearca si cu TOPFER, multa lume-l lauda ca da rezultate la bebeii mofturosi. pup si bafta la interviu, daca nu cumva s-a si incheiat.
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Matei (13 ianuarie 2008)