Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

MITSULE CE MA BUCUR CA N-ARE NIMIC CONRAD....MAI POATE O FI DE LA DINTI.... SPER SA NU AJUNGA A NIMIC MAI RAU CUM ZICEAI TU DE CAP SAU STOMAC.MULTI PUPICI!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ha! acum am avzut ca e abia la 12 interviul. sa iasa cum vrei tu, ca nu pari prea incantata de eprsfectiva. ce misto a zis ancaB - o sa-ti dam onorul pe-aici, pe forum. :-)

gatta, pupici si tie, si saratelului, mi-e dor de voi si as vrea sa ne vedem cand ma-ntorc din "elada".

cati, nici palugelul nu e vreun vorbaret...adica el se chinuie mult acolo, pe limba lui, dar nu prea-i ies chestiile articulate. in afara de aba-aba si ba-ba. nici ma-ma, nici ta-ta, nici macar da-da. in rest, chiuie, face spumitze, bombane. sunt convinsa ca totul e ok si la matei. noi avem copii normali, nu ca la alte odisei, unde se intrec mamele sa explice cum copiii lor spun "mama" cu adresa de la 3 luni, merg de la 5 si leaga propozitii la 7. :-)))

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

traiam in Romania, sec.XXI, ieri nu am avut en.electrica dela 6 seara pana la 23.30 cum e posibil asa ceva?

multumim pt.urarile de sanatate adresate Dariei. zuzele
Ieri dimineata am fos tcu ea la doctora sa-mi dea reteta pt.nurofen si zic sa-i spun si ca a inceput sa faca kk fff moale spre apos. cand o spal vad niste punctulete - pete mici si rosii pe fata si zona gatului. a vazut-o doctora si ne-a pus diagnosticul: pojarel "ati scapat de una!"
acum ne luptam cu mancarea de regim, care nu prea ii place, ma chinui sa-i dau Debridatul, care nici asta nu-i place.
Acum am o intrebare pt.fetele care le dau mar copt copiilor, cum il coaceti? in aragaz sau la microunde? eu azi i l-am facut la microunde si parca nu s-a facut chiar asa bine, parca era putin inecacios.
Va pupam pe toate

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna dimineata fetelor

Mai chiar nu imi spune nici una ceva legat de meniul nostru si prea putin lapte?
Aseara a baut 170 ml dar nu s-a mai trezit azi-noapte deci am sarit o tura. Si acum doarme...pe la 6 m-am trezit brusc panicata ca oare ce are..nik..doare ca lemnu' dar lapte tot nu ii trebuie.

Zicea Miri ceva de sa aiba suficient calciu...o fi suficient la noi? E drept ca in cerealele pe care le primeste seara este lapte.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ahh..si inca ceva...La Multi Ani Adrianelor si Adrianilor!!!

La noi in familie a fost tata, este sor'mea si nasa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Lavinia, bine ca este bine Conrad, multi pupici

Gabritza, bafta la interviu...sau ...cum vrei tu sa iasa despre laptic nu stiu ce sa-ti zic, Daria a mancat din prima NAN (din maternitate cat a fost sub perfuzii) si apoi acasa i-am luat tot NAN, pe care i-l dau completare la titi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Buna dimineata!
Da ce noapte agitata ati avut! Am ce citi din urma!

Lavi, ma bucur tare mult ca bbC nu are nici o grozavie. daca e o viroza o sa se trateze mult mai usor.

Ramo, ma intereseaza. zi-mi cum ati ajuns acolo. unde ati stat si cit a costat?

Gabi, bafta la interviu! si ia niste magne B6 sa treaca starea de kko...

Ven, asa am reactionat si eu cind a fost al meu la bere cu baietii...da' el n-a scapat de gura mea. acum e acum...ca vreau sa ies si eu cu fetele si trebuie sa stea cu bb...sa vedem cum reactioneaza el...hihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Asadar, am stat 6 zile, 5 nopti, am platit 9 milioane si am avut inclus micu dejun si cina.Asta de acasa asa a fost, cand am ajuns acolo ne-au ajuns bonurile de masa pt toate 3 mesele.Pt ca micul dejun au zis ca e inclus in pretul camerei, si pt cina ne-au dat bonuri in valoare de 220 lei, in conditiile in care o cina costa 11 lei.Deci ne-ar fi ajuns pt 10 zile la doua persoane.Asa ca am manact si la pranz tot cu bonurile alea.
Trebuie sa spun ca noi am mers printr-o agentie de turism, si cu masina noastra.
Am stat la hotelul Parc.
E frumos acolo, poate ai vazut in pozele mele.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Lala20 Biancutza e o frumoasa.Uite cum vb ea cu clontopeii.Imediat ne i-au locul la calculator, sa povesteasca intre ei, cum facem noi.
Angelique vazut si Pupilici la mare si studiind patutzu.Ti-am spus ca atre imi place forma ochilor lui?
Gabritza bafta la interviu.O s afie exact asa cum iti doresti.Mi-e mi-ar place sa fii d-na ofiter.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Azi e o zi foarte importanta pentru noi ca e prima zi de gradinita a Vanessei.Incepem programul de adaptare si am mari emotii.azi vom sta impreuna 3 ore sa ne imprietenim cu educatoarele.De maine avem program alternativ: jumatate de ora cu mami-jumatate de ora fara mami.Eu sunt foarte pesimista si mi se pare ca nu vom reusi sa o facem sa stea acolo mai ales ca ea nu prea a stat fara mine si daca nu ma vede prin casa incepe sa ma caute peste tot.Ar fi pacat sa nu vrea sa mearga mai ales ca e o gradinita destul de scumpa si am platit in avans pe trei luni.Mai avem o problema din cauza limbii.Noi nu am vorbit decat foarte putin cu ea in franceza pentru ca am avut numeroase exemple de familii de romani care le vorbeau copiilor numai in franceza iar copii nu mai intelegeau nimic si la 2 ani nu vorbeau deloc.Sper sa se adapte totusi si sa ii placa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Buna dimineata fetelor

Mai chiar nu imi spune nici una ceva legat de meniul nostru si prea putin lapte?
Aseara a baut 170 ml dar nu s-a mai trezit azi-noapte deci am sarit o tura. Si acum doarme...pe la 6 m-am trezit brusc panicata ca oare ce are..nik..doare ca lemnu' dar lapte tot nu ii trebuie.

Zicea Miri ceva de sa aiba suficient calciu...o fi suficient la noi? E drept ca in cerealele pe care le primeste seara este lapte.

Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.Nu vrea lapte.Abia daca bea 300-400ml.Eu vin cu intrebarea daca in cei 600 ml de lapte pe care ar trebui sa ii consume zilnic intra si iaurtul, branza,si cerealele cu lapte.Sau aste sunt separat?

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput