Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
iri, cu carnita eu zic sa astepti pina te intorci din concediu. brinza de vaci poti sa incerci. ca orice alt aliment nou, e ca la ruleta...ii place, nu-i place, ii ies bubite, nu-i ies...nu ai de unde sa stii pina nu incerci. ii dai putin si vezi daca se intimpla ceva nasol pina a doua zi. daca nu, continui.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irinouka
dar nu l-am intarcat inca, , primeste un biberon seara si, in rest, laptele de la mine. plus piureurile alea de fructe si legume si cereale. chiar, cand sa incep, oare, cu carnea? inca nu are o luna de diversificare. e prea devreme? sunt in pom cu diversificarea asta, nu inteleg nimic. nimeni nu e in stare sa imi zica, de pilda, daca am voie sa ii dau branza de vaci. cred ca imi bag picioarele si incerc. daca o avea o reactie nasoala, stiu sa nu ii mai dau si gata. ce logica am! irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
LalaD,
Stiu de reactii si stie si el, dar a zis ca "el n-o sa faca si deci, n-are nevoie de vaccin" - taur incapatzanat ![]()
Eu mi-am facut datoria si i-am zis; de mana nu-l iau sa-l duc la 'intzepat'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Gata, v-am lasat; plec acasa.
Poate mai intru diseara!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
irinouka spune:
anca, asa am sa fac! 
multumesc.
ginette, drum bun spre casa (desi cred ca ai ajuns deja, hihihi).
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
stancutza spune:
Anca.Diana, 

LA MULTI ANI!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita! De ce nu mai dai pe la noi? Ce mai face bebe Calin?
Micsunea, am savurat pozele voastre...mi-a placut la maxim asta: http://good-times.webshots.com/photo/2154009590102760693ZfTkxE . M-am amuzat cand am vazut-o pe Amandine purtata de tati in wrap, precum si una din primele poze, la spital, cu burtica in jos, pe bratul asistente. o adevarata prajiturica!
Am pus si eu niste poze proaspete, incepand de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2731738120102502083LRDyqZ
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 asa am facut, i-am dat un pic de ceiut, si l-am lasat in patut...si acum doarme de vreo juma de ora, asa ca numa bine cand se scoala o sa ii dau fructele. ellenuta- cred ca voi veni miercuri dimineatza, ca maine si joi avem de la 9 kinetoterapie, si apoi e frant mititelul. Tu ii dai masa de 10.00 in parculet? ca sa stiu sa ma pregatesc si eu. mai bag si eu o cafeluta cu voi fetelor, daca tot e liniste pe la mine Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
da, masa de la 10 o serveste in parc d-nsoara eva.
super, abia astept sa ne vedem!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
EliaElia spune:
lala_d
am notat retetele, or fi ele clasice dar eu nu le stiam.ceska, am vazut ca intrebai de incaltaminte/picior gol. Cred ca depinde de copil. Fetita mea merge sustinuta de manute prin casa in schimb cand i-am pus niste sandalute in picioare(afara sau in casa) nu s-a mai miscat in prima faza neam, acum a inceput sa se mai miste. Eu am facut analogia cam cum ma simt eu cu bocanci de munte in picioare, cu diferenta ca eu stiu sa merg.Stiu ca poate e prea micuta, dar n-am fortat-o in nici un fel, pur si simplu se cerea ea in picioare, se ridica si de perne si de pereti si de patut si incerca sa mearga. Asa ca mai merg eu sau tasu' cu ea pana isi face damblaua si dupa aia se mai linisteste. Noi n-am avut probleme sa vrea sa stea noaptea in picioare(cred ca stancutza intreba daca e o regula).
.Premergator nu i-am luat inca nu m-am hotarat daca sa ii iau sau nu, vad atatea pareri contradictorii la subiect.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui irinouka salutare! mai scriu un mesaj, mai devin invizibila pret de niste capitole...dar asta e, asta e ritmul, mi-ar placea sa stau mai mult pe-aici dar nu sunt in stare. cu siguranta, situatia va fi alta cand o sa ma intorc la munca, va voi stresa non-stop de acolo. :-) tin sa anunt ca s-a terminat (sper!) cu noptile de cosmar care ne-au chinuit aproape 4 luni. zic "sper" pt ca azi a fost abia a patra noapte la rand cu numai 2 treziri, scurte, fara urlete, si cu o singura sesiune de alaptat. dupa ce am fost cu copilul la 3 doctori care mi-au marturisit deschis ca habar n-au ce-l poate deranja atat de mult incat sa se terzeasca de 5-6 ori pe noapte si sa planga neconsolat, am revenit la medicul de familie care mi-a dat reteta pt fenobarbital. pur si simplu nu mai aveam nicio solutie in mine, incercasem orice, de la plimbat cu carutul prin casa la leganat pe picioare (chestie care mai mult il enerva). cand m-am oprit la farmacie si am luat pastilele, mi-am zis sa incerc si unica varianta pe care o tot exclusesem (poate si din incapatanare): laptele praf. dar am zis sa o incerc si pe asta inainte sa droghez copilul. i-am luat o formula hipoalergenica, pt ca nu stiam cum va reactiona, si i-am dat un bibe mic din care a baut cam 45 de mililitri. a adormit aproape instantaneu si a "legat" 5 ore, cum nu mai facuse de cand avea 2 luni. nu imi venea sa cred. apoi s-a trezit, a supt si s-a culcat la loc. a doua seara, din nou biberon dupa alaptare, din nou program misto de noapte. a treia, la fel. si tot asa pana in ziua de azi. se pare ca asta era solutia magica, pe care eu o exclusesem din start. am tot zis ca n-are cum sa fie de la alimentatie, din moment ce toata ziua copilul e vesel si vioi si jucaus. se pare insa ca secretia lactata era la pamant seara. nici nu mai stiu ce sa cred. sincer, si nu ma vedeam spunand asta, nici nu imi mai pasa. adica ce a fost, a fost. nu mai stau sa ma intreb ce=atr fi fost daca si de cate nopti nedormite si chinuit ne-as fi scutit pe toti trei. sunt fericita ca a aparut solutia si ca a aparut inainte sa ii dau cu fenobarbital in freza. nu fac apologia biberonului de seara, mai ales in conditiile in care am alaptat exclusiv 6 luni si jumatate. dar in cazul meu s-a dovedit o binecuvantare. copilul e acum mare, odata si-odata tot va ajunge la formula, l-am alaptat atata vreme, n-are ce sa se intample rau. stiu ca si alte fete au in continuare probleme cu bebeii care fac scandal noaptea si-,mi vine in minte acum cazul EMEI, care alapteaza, si ea. poate ca merita incercata si varianta asta. eu devenisem zombi, nu mai stiam de mine. creierul imi dadea rateuri, mi se parea ca vad lucruri, mi se parea ca percep in jur miscari care nu existau, culorile nu le mai vedeam cum sunt, imi jucau si luminite-n fata ochilor, eram intr-o oboseala cronica si cred ca as fi capotat foarte curand. si toate astea, pt ce? uf, daca nu m-as fi incapatanat atat de mult sa refuz a crede ca un biberon poate ameliora situatia, mi-ar fi fost mult mai bine. aia e, am invatat inca ceva util. :-))) ma bag sa va citesc, capitolul asta, ca din urma nu am sanse si putere sa parcurg. va pup si va doresc o saptamana minunata! irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
irinuka iubita, nu cred ca e cazul sa-ti faci atatea griji si procese de constiinta .. ce a fost, a fost. bine ca ai descoperit cauza si acum rares e fericit si doarme mai bine noaptea. l-ai alaptat exclusiv atatea luni, ii dai si in continuare .. un biberon seara nu-i face nimic rau .. si chiar daca i-ai da si peste zi, nu vad unde ar fi problema ..
pupici multi
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
madalina28 spune:
Hello zuzici!
Cam rarut intram si noi din lipsa de timp.Am citit in zig-zag si am retinut ca bb C e bonlavior multa sanatate puiut,ca Alina are ceva probl pe care sper din tot sufletul sa le rezolve asa cum vrea ea.
Sa va povestesc cate ceva despre Sofiuc nazdravan am inceput dive de aprox o luna mananca bine cam 200gr masa de fructe si 200gr masa de legume cu carnita de pui de vreo 2 zile am inceput si cu vita restul de 3mese sunt tzitzi,de la 7 luni incepem si cu lactate si ou deci vom introduce a 3-a masa solida(lactatele).Mergem de-a busilea,stam in funduletz,ne dam singure jos din pat spre disperarea lu'mami, zicem mama si baba, nu avem nici un dintisor, aveam acum 2sapt 8540gr si 70cm si marea problema dormim in pat cu mami si tati ca patutul are tepi ascutiti si veninosi,asta de cand am fost la mare si nu a vrut sa doarma in tarc,sper ca suntem pe drumul cel bun spre a se reobijnui la ea.
Stancutza la intrebarile tale ma gandeam si eu sa le pun, cand am intrat am vaz rasp fetelor.
Lala20
Lala-D o intrebare ca te pricepi : daca amestec piureu de cartof copt+ morcov copt+carne vita fiarta+lapte de mamica are ceva?De fapt intrebarea vroia sa sune astfel are ceva daca pun lapte de-al meu in mancarea bubulinei ?(fara sa-l fierb)
Pupam toate zuzele si clopoteii si sper sa revin in seara asta cu poze.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Lala-D o intrebare ca te pricepi : daca amestec piureu de cartof copt+ morcov copt+carne vita fiarta+lapte de mamica are ceva?De fapt intrebarea vroia sa sune astfel are ceva daca pun lapte de-al meu in mancarea bubulinei ?(fara sa-l fierb) Pupam toate zuzele si clopoteii si sper sa revin in seara asta cu poze. Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... |
Nu are nimic.
Este de preferat ca in mancarea solida sa nu se adauge laptic pentru a se obisnui corect cu gustul legumelor etc , ma rog cu papa de oameni mari nu cu laptic de bebe .
Dar daca il papa bine amesteca-l . Poti pune in combinatia aceia branzica de exemplu ca sa o subtiezi sau mai tarziu smantana.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Matei (16.01.2008) si