Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
Rox, multumesc, mi-a fost de folos
.
Dna Teo, ce program aveti joi dimineata ? Astept raspuns urgent, arde o idee-n mine ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Sim, pupa-l din partea mea pe Stef cel viteaz,auzi, sa nu planga el la vaccin.....
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
moldoveanca spune:
Cam asa arat acum
http://good-times.webshots.com/photo/2391417950102537454dHsJnX
teo
papanash spune:

m-am dus si io ca omu' sa fumez o tigara pe geamul de la bucatarie si mi-a stat fumu-n gat. In blocul din fata, cu lumina aprinsa si jaluzelele desfacute, doi, un el si o ea, exercitau de zor 
filme Ghighi
Yaia spune:
Sim, mersi mult de link. Probabil nu o sa gasesc aici aparatul, dar ii zic sora-mii sa mi-l trimita.
Papanash, mersi. Pana la urma rezolvam cu antibiotic. Ieri seara a facut ceva febra, 38,8, asa incat azi l-am dus la medic si stam acasa pana vineri. Diagnostic: otita. In seara asta i-am dat prima data antibiotic, dar sa nu credeti ca a fost usor, ii puneam cateva picaturi in lingurita cu mancare peste care puneam papa lui. Dar simtea medicamentul si daca era doar o picatura si scutura din cap cand il simte. Macar l-a luat, atat cat a inghitit. Sa vedem... Dar e vesel ca de obicei, mucii curg la greu, de dimineata deja temperatura era 38, dupa un supozitor cu paracetamol pus seara. In schimb nu mai mananca la fel de bine si si-a dat de tot peste cap programul de seara, adoarme pe la 18 cam 30-40 de minute si apoi seara destul de tarziu, pe la 22.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Yaia ptr tuse aici se dau supozitoare,deoarece daca are cataro(cred a asa se numeste in romaneste?) reuseste sa-l elimine mai usor,iar siropurile le dau stari de voma in general...perna sub saltea cand doarme,daca poti ceva aerosoli cu soluti lejere sau umidificatorul in camera,mai ales daca zici ca are mucisori. Aici mierea se da numai e la 3 ani in sus...fff alergenica. |
Mersi de sfaturi, dupa cum am scris, nu am scapat de medic si de antibiotic.

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, sanatate lui Tudor, sa ii treaca raceala! |
Multumim, mami de mergareata papatoare de biscuiti!
Poze
papanash spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Cam asa arat acum http://good-times.webshots.com/photo/2391417950102537454dHsJnXteo |
ce baiat frumos
! a crescut in inaltime, nu mai are figura de bebe, e deja baietzel .............................................................
filme Ghighi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, sanatate multa pentru Tudor ! Pupam micul delfinash pe nasuc, sa se faca bine rapid ! |
Multumim! Intoarcem pupicii dupa ce ne vindecam, sa nu riscam imbolnavirea Genelor Lungi!
Poze
papanash spune:
Yaia, de unde otita ? ca sa nu simta gustul de medicament da-i ceva puternic aromat, conopida sau ceva cu vanilie.
Multa sanatate !
Nici Ghighi n-a vrut azi nimic in afara de lapte, sper sa nu fie bolnavior ca activ e ca de obicei.
filme Ghighi