Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
L-am tuns pe tati, asa ca ma duc sa dau de mancare la baiat si sa il pregatesc de baita. Sper sa revin mai tarziu.
Mariaaaaaaaa, unde-s pozele alea?
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
Melania, felicitari pentru nepotica, sa fie sanatoasa.
Sim, asa da voinic, am banuit de cand ne-am vazut ca Stefan este foarte inalt, are cu cine sa semene.
Noi am ramas la stadiul de 77-78cm, in ultimele luni nu prea a mai luat in lungime, recunosc ca nici nu l-am mai masurat de mult timp, nu am mai fost la dr de la 9 luni.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi-la Moeciu
luy spune:
Buna seara !
Si eu prin zona... adica tot la munte, hehehe
Am vazut poze cu frumoasa Olivia
si m-am minunat ce a mai crescut, in poza cu ochelari de soare zici ca are vreo 3 ani. Iar de poza aceea in cadere nu mai zic nimic... Alina, ai o frumusete de fetita de-un an !!! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Mandarinutza, e tare tare dulce Antonia
. Si ce bine merge, n-aveti treaba ! Noi suntem cocosati de printesa noastra care are chef de plimbare, dar nu merge decat tinuta de manute, asa ca prestam si eu si tati de zor cu speranta ca nu va mai trece multa vreme si va merge si ea singurica.
Una peste alta, vad ca domnisoara Duracell s-a plimbat de zor si tare mult i-a mai priit ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
OanaP, eu inca mai alaptez si nu am de gand sa ma opresc in viitorul apropiat. Bine, oferta de tzitzi este valabila pt seara, inainte de culcare si dimineata, inainte de trezirea definitiva. Mai primeste atunci cand suntem acasa si vreau s-o adorm in cursul zilei, dar asta din cauza ca s-a obisnuit sa adoarma asa daca este numai cu mine. Daca nu e cu mine, nu are nici o problema sa adoarma in cursul zilei, asa ca tzitzi ala e numai de alint.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Roxali, Maria a comandat pizza aceea special pentru voi, ea nu serveste asa ceva
Ea e tot cu de-alea de-ale ei, bebelushesti.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Yaia, sanatate multa pentru Tudor ! Pupam micul delfinash pe nasuc, sa se faca bine rapid !
Sim, asa va sa zica, Stefan a primit cadou un vaccin... Sper sa nu aveti nici o neplacere dupa asemenea "tratatie". Pupam frumosul voinic ! Confirm si eu cele spuse de Rox, l-am vazut pe Mr.Smiley sambata dimineata si nu pot decat sa recunosc ca e ditamai voinicul, insa are ceva foarte dulce in el, asa ca noi suntem
de el.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
hello in schimbul 3 !
m-am calmat si eu, am avut un naspa de PM, au venit azi si rusii, mi-a venit barbatul acasa, e totul ok, cred ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
moldoveanca spune:
Alinush pupici si voua din pacate sfaturi pt somnic nu prea avem pt ca noi nu avem aceasta problema
Insa am invatat cum sa ne jucam amandoi sa batem din palme si sa facem cioc-cioc cu bilele,sa citim din carticele si sa ne bucuram de fiecare data cand dam pagina
teo
papanash spune:
asa cum va ziceam, dupa ce am tot vorbit cu Marunzika la telefon am ajuns sa ne si vedem, am fost la Predeal. Acolo totul super, am stat la vila lor, mami de Marunzika ( parca are sora ei, asa-i de tanara si fasneatza), tata de Puppi si insasi Marunzika, gazde de nota 11. Barbatul meu facea okii mari cand vedea cum Puppi mananca de la tatal ei, el nu i-a dat lui Ghighi nici bibe de frica sa nu greseasca si sa se inece copilul. Deci tata de Puppi e un super tatic, nu numai ca-i face serenade, face mult mai mult....
. Toti erau emotionati si se pregateau pentru aniversarea de a doua zi: mancare, tort, baloane umflate( cateva sute
), etc. Printesa era in centrul atentiei, evident. E o scumpa, iar la trasaturi seamana si cu tati si cu mami. Bronzul ii scotea in evidenta okisorii albastri, ma oftic ca n-am prea facut poze, am si uitat de ele, parca Marunzika a facut mai multe.
Copiii au fost intr-o continua agitatie, nu prea am avut conditii de socializare, dupa ce i-am culcat ( au dormit cu tatii) am mai stat si noi la taclale pana dupa miezul noptii.
V-am zis ca am mancat ciorba aia cu paprica si branza topita ? Super buna, a tinut neaparat Marunzika sa-mi faca, ca tot am batut-o la cap aici cu detalii despre.
Din pacate a doua zi dimineata a trebuit sa plecam. tati de Ghighi trebuia sa se reintoarca la Breaza la training si ca sa nu prindem aglomeratie si sa avem si timp de facut bagaje( calcat , etc) si sa fie si el la masa de seara unde se prezenta tematica si se imparteau teme pt. a 2-a zi, am plecat pe la 10 jumatate.
S-au suparat un pic pe noi ca nu vrem sa mai ramanem cateva zile, dar sper sa le treaca
. Chiar nu eram pregatiti pentru o vizita prelungita, o facem mai lunga cu alta ocazie.
Si in plus, Ghighi ma oboseste din ce in ce mai tare, este foarte curios de orice si cum ma uit in alta parte cum face cate-o prostie, ba baga pietre-n gura, ba tragea de fata de masa, ba se catara pe scara....de-abia astept vremea cand o sa inteleaga ca nu are voie diverse, unde-i voie si unde nu, ce lucruri sunt periculoase.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi