Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 17
mandarinutza spune:
Yaia, sanatate lui Tudor, sa ii treaca raceala!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Melania, pai o sa iti scriu cum a iesit tortul. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Chiar te rog...multumesc!!
Aaaa m-am luat cu tortul...am vazut ceva mult mai dulce cu siguranta:ANTONIA plimbareata...a avut parte de o vacanta frumoasa printesa. Ma uitam la ea si imi imaginam cum va merge Tudor singurel...abia astept!!
OanaP spune:
Mai alapteaza careva? Daca cat, cat timp o veti mai face? Intreb si eu, pentru ca doctorita mi-a zissa nu ma opresc, cica mai pe la iarna incolo.
sim_stoian spune:
Asaaaa, am fost la revizia de un an plus vaccin. Are 84.5 cm si 11.9 kg. La vaccin nu a zis nici pas, astept sa vad daca are reactii adverse. A mers singurel prin sala de asteptare de la Medicover, a facut spectacol cu asistentele si cu dr Oros.
M-am intalnit cu Rox cateva minute, pe fuga. Atenta ca intotdeauna, i-a adus lui Stefan un cadou.
Rox, multumim tare mult pentru cadou, am avut o supriza foarte placuta sa gasesc in punguta carticelele pentru ca imi zisesei doar de album, chiar vroiam sa ii iau si eu carticele de genul asta. Albumul il inauguram acusi, vreau sa fac o selectie de poze din primul an si sa le scot la un laborator foto. 
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Mandarinutza, tare dragalasa e Antonia! Vad ca s-a simtit bine la munte.
Melania, confirm si eu ca au torturi excelente la Agapitos, am avut la ziua sotului un tort caramel de la ei si mi-a placut la nebunie. La motz, vreau de la cofetaria Vio pentru ca acolo am facut si pt botez si mi-a placut, plus ca e si mai aproape de mine.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Rox, stii ca ti-am zis ca s-ar putea sa am pana la masina. Ei bine, aveam
. Mai era ceva-ceva aer in cauciuc si m-am tarait cu gratie pana la Unirii la Mol, cand am pus furtunul ala sa umflu roata imi arata presiune 0.6
, am zis ca nu vad bine. Acu' le-am verificat pe toate, astept sa vad daca se mai dezumfla in noaptea asta ca sa stiu sa ma duc maine la o vulcanizare. La benzinarie venise un angajat Mol sa ma ajute, io nuuuu, multumesc, ma descurc singura
El: da' de ce nu vreti sa va ajut? Io: pentru ca ma descurc f bine si singura si apoi vreau sa vad cu ochii mei ce presiune aveam. LOL, cred ca s-a crucit omu, dar serios ca ma descurc f bine si singura.
Jurnal de calatorii
mandarinutza spune:
Sim, Melania, multumim de aprecieri!
Sim, wow, ce inaltut e Stefan!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Mandarinutza, nah ca asa m-am linistit si eu ca nu sunt singura care nu face ceva cu mana ei pentru motzul asta.
M-am topit dupa Antonia plimbareata, e atat de frumoasa, o floricica de munte. Vai si ce stabila este pe picioruse.
Dupa cum spunea Sim, azi ne-am vazut pana la urma pe fuga. Mi-a facut mare placere sa o vad pe Sim si m-am indragostit de Stefan care este voinic exact cum spune mama lui dar si frumusel foc. Si veseeeeel si energic, si mergaret.
Imi pare rau doar ca eram pe fuga si nu am putut sa ne vorbim ca lumea.
Sim, sa folositi cu placere cadoul, l-am ales cu drag dar din pacate pe fuga. Genul acela de carticele au fost favoritele Alexandrei putin dupa un an, de aceea le-am ales. Cartea cu camila o avem si acum si o mosteneste Andrei. M-am temut ca o sa fie totusi cam devreme pentru asemenea jucarele, insa am ales ce mi s-a parut cel mai potrivit din libraria cu pricina. Adevarul este ca aveam altceva pregatit pentru voi insa nu eram sigura ca ne vedem azi si nu l-am avut cu mine.
Imi pare tare rau pentru patania cu pana. Ai toata admiratia mea, eu sincer nu as fi fost in stare nici sa ajung pana la un Mol, d-apoi sa mai verific vreo presiune. Sincera sa fiu nici nu stiu cum se scot ventilele alea.
De altfel eu fug de benzinariile in care nu gasesc pe cineva la pompa sa ma ajute, d-apoi sa ma bag la presiunea de la roti. Bine ca ai ajuns la timp, neaparat trebuie urmarit ce si cum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Mamaaaaa ce date de revizie are Stefan! Cand citesc mi se pare tare mult, deh, Alex avea cu greu 9 kg si 80 cm la un an. Sunt curioasa de Bubu. Insa am vazut cu ochii mei ca Stefan chiar asa este, este mai inalt ca Andrei care avea 79 cm de acum o luna jumatate. Sper sa nu fie probleme la vaccin, tinem pumnii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sim_stoian spune:
Rox, deocamdata Stefan s-a bagat in seama cu vacuta Baltata, pe Kami a lasat-o pentru mai tarziu. Cat despre presiunea la roti, asta e partea cea mai neinsemnata, stiu io sa fac altele mai grele la masina. Cred ca mi se trage din vremea tineretii cand aveam un prieten care avea un service auto si am invatat multe lucruri de la el
. Sincer imi era sila rau sa ma apuc sa schimb roata azi, dar daca eram pe janta o faceam si pe asta
Poate reusim sa ne vedem, tare as vrea sa se intalneasca Andrei si Stefan.
Jurnal de calatorii