Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim Papanash asa mi se pare si mie ca are fata de baietel mare,pai mai avem o lunitza si facem anul

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hey dar ce e cu voi la ora asta pe net?Sunteti gravidutze cumva

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia, de unde otita ?

Cadou de la gradinita! Dar eu i-am zis sa nu primeasca asa ceva, insa nu m-a ascultat!

Doctorul azi, dupa ce-mi da tratamentul: Ar trebui sa veniti dupa o luna sa vedem daca a trecut infectia si daca totul e ok...dar e posibil sa aiba alta infectie, asa e cand incep sa mearga la gradinita.
Eu, in gand:

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Teodora de mami Irina.c
Andra Maria de mami alina.clau
Vera Helena de mami mishuta

Sa fiti sanatoase si voioase, sa aveti vieti frumoase alaturi de mamicile voastre!

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Ana-Elena de mami bernix!

Degetica noastra draga, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii o fata cuminte si isteata, sa-ti umplii parintii de bucurie!

Poze

Mergi la inceput

Eu stau pana vineri cu Tudor acasa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stau acum pe net, fug sa dorm, ca maine ma ia fii-miu de buna.

(Azi toata ziua nu mi-a mers netu', setarile lui hubby!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Cu scuzele de rigoare doresc sa urez un sincer "La multi ani!"

micutei Olivia,dragutului Cristian,dragalasei Puppi,ochioasa si scumpa Maria,voinicului Stefan,frumoaselor Teodora,Andra,Vera.

Iar azi micuta lui Bernix implineste anisorul.
La multi ani fericiti!Ana-Elena.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Yaia sanatate lui Tudor...in viitor invata-l mai ascultator

Erika mai tuseste noaptea.Insa parca s-a mai linistit.
A inceput sa prinda curaj si sa mearga si in spatii deschise,insa dupa cativa pasi cade in fund.Ii place la nebunie sa cante...are o carticica cu melodii(vreo 5) si deja le-a invatat...fredoneaza fiecare melodie,uneori chiar nimereste si notele.
Fug...a pus mana pe portofel...acum face prapad si ma lasa fara lovele.
O noapte frumoasa....sa aveti somn.:D

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza! Aseara nu am mai apucat sa intru, am picat lata inaintea lui Stefan . pentru cine doreste.

Luy, multumim tare mult de aprecieri. Stefan se simte magulit, mai ales ca vin din partea mamicii Mariei Vaccinul a fost fara urmari deocamdata, mai astept. Dr Oros zicea ca e posibil sa apara peste 7 zile de la vaccin o eruptie pe piele, dar e necontagioasa.

Papanash, l-am pupat acu de dimineata. Parol ca nu a zis nimic, nimic. Se uita cu ochii mari la seringa si ac si nimic. Cred ca seamana cu mine, eu sunt la fel. In schimb taica-su, ii vine sa lesine cand vede ac de seringa.

Fain baiat ai, Moldoveanca.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma apuc de capitol nou.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput