Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)
Raspunsuri - Pagina 20
mamii spune:
timi ...nasol cu vanataile si bubele astea...dar ...cred ca tre sa ne obishnuim...si ale a cazut pentru ca fugea dupa minge ..si era totul julit pe fatza..pe nas...ishi sparsese buza...dar in 2 zile i-a trecut totul..
Vroiam sa va intreb daca copii voshtrii (cei bilingvi) devin confuzi sau nu vor sa vorbeasca...Alex de ceva vreme nu prea mai vrea sa zica nimic dekt mama cand are nevoie ...aama/apa(cand reusheshte)si ii e sete...si grazie (merci) care este un eeeeeeeieeee cand imi smulge ceva din mana sau imi da la loc.In rest nimic nu mai zice tata...nu mai zice miam miam lapapica etc...e normal??
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
Timi07 spune:
mamii si Sophie are momente cand vorbeste cat de cat pe urma ia o pauza si turuie doar pe limba ei. Nu-ti fa griji ca au tot timpul sa vorbeasca.
Carla clearblue e testul ce l-am facut.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
6+
mamii spune:
timi ms 
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
paticut spune:
Buna dimineata fetelor.....
intr-adevar intalnirea a fost minunata, copii frumosi care mai de care.. vorba alinei (mama de A-uri) fiecare diferit si in acelasi timp asemanatori...
treceau pe langa grupul vesel tot felul de oameni mai tineri (pe role sau cu bicicletele) sau mai in varsta purtandu-si varsta pe fata sau in spate.. dar chipurile li se luminau inevitabil la vazul gastii de la fantani.
totul a fost perfect.. copii veseli si mamicile in priza permanenta.
multumesc si eu Dariei si mamicii Dana pentru cadouri.. Mironu dimineata frunzarea de zor la carticica... 
Jadi - esti superba draga mea.. imi place enorm cum arati si imi pare rau ca nu am putut sa-ti admir si strumfii. cu alta ocazie.. poate va mutati mai repede la Saftica si atunci o sa fim mai aproape..
Alina---- pentru tine .. numai cuvinte de lauda..fetele sunt minunate (si pup lacrimioara Anyei pentru catelul ce-a speriat-o).. si arina .. nu mai e mult si-o ia din loc.. e tare ambitioasa se vede....
m-a fermecat in mod deosebit Carmena si baietii ei (pupam ochisorii albastrii). Fato! esti dintr-o bucata si imi placi enorm. poate ne mai vedem...
Fianna - m-am bucurat mult sa te cunosc.. esti o dulcica si minunea de Matei "vinecior" m-a emotionat tare. sa stii ca nu am uitat de faptul ca puteti veni si sta pana tarziu in parcul meu de acasa... va invit pe toate cand doriti cu tot familionul (sot, copii) fara caini ca eu am vreo 5 acasa. ![]()
sa nu mai vorbesc de pustoaica aia mica.. monicabo.. mai fetelor care n-o cunoasteti nici nu stiti ce finuta , dulcica si draguta e fatuca asta...si nu are mai mult de 16 ani. copii o vor da de gol ... toata lumea va spune ca sunt frati. parol!
Andra - pe tine nu te mai comentez.. aratai minunat si Mara e o scumpica blonda. ma bucur ca a intrat in competitia "a mea-i mai blonda" cu alta scumica mica Alma de Petra pe care o admir la fel de mult. si voua
multi.
si nu in ultimul rand.. cea care a facut posibila aceasta intalnire.. Cristina26 - si cu scumpa de Ingrid. Alina are dreptate .. esti buna de pus pe rana.. blanda si frumoasa. sa aveti petrecere frumoasa in continuare si drum bun spre casa. te mai asteptam ca tare bine si frumos a fost.
eu puturoasa din fire nu mi-am luat aparatul foto asa ca astept poze de la celelalte fete si multumim frumos.. a fost o dupa-amiaza minunata.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
AndraZ spune:
Hai ca am si eu o clipa de liniste si pace, fara blonda mea prin preajma.![]()
Aseara nu am detaliat intalnirea ca eram mai obosita decat Mara si imi cam picau ochii in gura dupa toata alergatura de ieri.
Fianna, Petra, Carmena, Monica si Cristina - ma bucur mult de tot ca v-am cunoscut si sper sa ne revedem cat de curand. Cat despre strumfii vostri, nu am decat cuvinte de lauda. Matei este un dulce si are o viteza la mers de-a busilea, mama mama. Alma, desi ii pune lui Petra parul pe bigudiuri ca nu papa, aseara ne-a demonstrat ca e pregatita sa se dea pe brazda. Asa ca ii facem galerie sa pape tot de acum inainte!Baietii lui Carmen au fost niste bombonele, mai ales cel mic. Cu el si cu Alma faceam concurs "Care-i mai blond?". Andreea Monicai este o scumpa si o delicata. Ingrid a Cristinei o dulceata si ea. Ne pare rau ca nu o putem revedea atat de des pe cat ne-am dori.
Paticut, scumpa mea, parca nu a trecut 1 an si ceva de cand nu ne-am vazut. Aceeasi prezenta incantatoare, iar Miron este un scump si atat de delicat.
Sper sa reusim sa ajungem pe la voi intr-un week-end, dar nu promitem cand si cum ca sa nu par neserioasa. ![]()
Dana, ma bucur mult ca v-am revazut. Daria este o dulceata mica si are niste pleteeeeee de-ti vine sa-i faci toata ziua codite!Cand mai treceti prin Bucuresti, dati de stire sa iesim la parc!
Alina - "petele" tale sunt dementiale, iar Anya s-a facut atat de mare. Are alura de domnisoarica....Iar Arina e o dulceata. Ma omoara cand rade ea cu toata fata, de iti trece orice suparare numai cand o vezi.
Deni, ma bucur mult de tot ca ne-am revazut si sper ca data viitoare sa ii cunosc si pe tinerii Vladut si Tudor, ca de poze sunt satula.
Asa...buuuun...Si acum urmeaza un comentariu pt toata lumea: Daca va mai aud vreodata ca sunteti GRASE, va arat pozele din parc sa vada toata lumea cu ochiul liber, ca EU eram singura cu gabarit depasit.

Deci de acum inainte fara discutii de genul asta ca zici ca eu i-am nascut pe toti, iar voi doar i-ati asistat.
Aratati superb fetelor, toate, fara exceptie! Bravo voua!
Fug sa dau Marei sa pape ca e in stare sa ma manance pe mine.
la toata lumea!
jadi spune:
schimb capitolul, sorry fetelor, vad ca nu v-ati ingramadit la slabit, sterg lista de slabit!
Deni &
Vlad & Tudor
monicabo spune:
Salutare!
Ne-am intors de la plimbarea de dimineta, am papat, si ne-am culcat...
De aceea abia acum scriu...
Ce sa zic, mi-a placut mult de tot intalnirea de aseara, a trecut timpul asa de repede, nici nu stiu cand s-a facut 8.30 seara... Atmosfera a fost super frumoasa si destinsa, Andreea din cate am vazut s-a simtit si ea bine, se bucura cand vede alti copii, si cum la intalnire au fost atatia copii...
Ma bucur mult ca le-am revazut pe Fianna cu Matei si pe Petra cu Alma, si ma bucur mult ca le-am cunoscut pe celelalte fete: Jadi, Anya, AndraZ, Dana, Paticut, Carmena, Andreea, Claucia, Cristina si bineinteles cu copilasii din dotare
..Sper ca nu am uitat pe nimeni, dca mi-a scapat careva, scuzeeeeee
Paticut, merci de complimente ![]()
Insa cum a zis cineva mai inainte, toate aratati super! Si copilasii sunt niste dragalasi toti, atat de frumos s-au jucat toti
Jadi, data viitoare sa vii cu baietii ![]()
Anya superbe fetele tale! Anya ce mare s-a facut
Si ce colectie de copii blonzi...Mara, Alma, Bogdan..
Dariuca, ce perisor are 
Fianna, ce mare s-a facut si Matei
Miron la fel, Ingrid este si ea o finuta si o delicata ![]()
Astazi la plimbarea de dimineata am fost in parcul Kiseleff, si am avut placuta surpriza, sa ma intalnesc cu Cristina si Ingrid...Ingrid dormea asa frumos in carucior...Andreea nu mai face demult chestii din astea...ea vrea repede jos sa umble, sa alerge, sa se joace....carutul il folosim din ce in ce mai putin, doar ca mijloc de transport intre diverse locuri...
Imi pare rau ca nu am prea apucat sa vorbesc prea mult cu mamicile, dar ati vazut, Andreea ma alearga...
Andreea si Claucia, as vrea si noi sa ne mai vedem, mai ales ca stam f aproape.
As mai vrea sa se organizeze intalniri, a fost f frumos.
Ceva poze am si eu, pe unul din carduri...din pacate unul s-a stricat
nu cred ca mai pot lua ceva de pe el...
Oricum, cand puteti asteptam si noi ceva poze...eu oricum nu am facut prea multe
Carla, succes cu proiectul 09.09.09 ![]()
Timi cum te simti cu sarcina? Greturi? Sa fie cat mai putine! Cu juliturile, de abia acum incep... si andreea a mai cazut s-a mai julit pe la genunchi
Pupici
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
28+
Ana Maria