Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Bianca Elena - veroboroda

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata.....am niste cafea (slaba) pentru cine doreste..

Oana, nu stiu sfaturi pentru strumfii tai, dar niste ganduri bune daca va ajuta....si , eu va transmit .... sper sa aiba si efect

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza feteleeeeeee

La multi anishori BIANCA

haidetzi fetelor la nesquick cu bebicii k a cumparat soacramea ptr toti!Sau preferatzi danonino??

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani si cele mai frumoase urari pentru Bianca Elena - de veroboroda!!!!!!!!!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

mai vreau la intalnire!!! a fost foarte frumos...fetele foarte dragutze, copilasii la fel. mie mi-au dat lacrimile cand mi-am luat "la revedere" de la cristina...e frumoasa rau, calda...minunata. o laud pe ea, caci a fost invitata noastra speciala...
a, sa nu va mai aud ca va plangeti de kg in plus...doamnelor...sunteti slabe, tinere si frumoase! bravo voua!

am facut poze...nu promit cand, dar le pun (andreea...le pun si pe cele din martie ). apropo...imi pare rau ca n-am apucat sa vorbesc cu andreea si claudia, caci se cam inserase si copiii erau maraiti...dar ne revansam cu alte ocazii.
multumim danei si dariucai pentru cadouri

copiii extraordinari...asa de diferiti fizic si totusi atat de asemanatori in preocupari...ori imi sunt mie prea dragi copiii, dar imi venea sa-i smotocesc pe toti.

Mergi la inceput

mda ce sa zic ...vas k nu sare nimeni p nesquicku nostru...sunteti niste mame deplorabile..nici nu stiti ce e bun si sanatos!le dati numa fierturi si fructe saracii copii...

lasand gluma la o parte sa va fie de bine intalneala!

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Neatza

Sophie a venit saptamana asta in fiecare zi cu care o noua julitura, ba pe piept, ba pe mana. Ieri a fost apogeul, ca doar a stat cu parintii. S-a julit pe nas,sub nas si a cazut pe marginea unei banci de ciment sau ce-o fi si ii e unflata si vanata un pic spranceana stanga. Normal ca n-am crema de arnica in casa si cum a cazut mai pe seara farmaciile din zona erau inchise. Juliturile/zgarieturile sunt mici nu-i nici o problema dar ma intreb ce urmeaza.
Aseara am fost iesiti la plimbare si pe drum spre casa Sophie ii saluta pe toti "HI" unii raspundeau altii nu, mai la final un domn era preocupat de sticla lui de suc si nu i-a raspuns la fata la salut. Cred ca s-a enervat Soph si i-a tipat un HI ridicandu-se pe tricileta de ziceai ca acum coboara si-i si trage cateva. Domnul foarte amuzat s-a grabit sa-i raspunda asa ca a scapat cu bine.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAA si vroiam sa va mai zic ca ieri m-am amuzat copios pe postarile voastre dinainte sa vin si eu pe forum

Am citit putin din urma ieri ca a dormit alex..mai mult..Vorbeati despre apetite despre ce ati fost in viata antrioara...luna cu varicela...speriata...nikole cu viza...si anya cu Raducu

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

mamii da un trabuc si o bere cand ii cumpara? ca doar e barbat in casa.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

pai oricum are 1 an timi poate sa manance orice

Pov. nasterii

Mergi la inceput