Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, toate testele pe care le-am facut pana acum mi-au iesit pozitive cu cateva zile inainte de ciclu . Si erau toate tipurile: barza, clear blue si altele pe care nu le mai tin minte. Am facut cu ghiotura Iti tin pumnii sa iasa repede-repede fratzior sau surioara pentru saby-saby

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Yannis!
Vis a vis de intalnire, asa a ramas, da? Astazi la ora 17 30 la fantanile de langa expo flora, da?
Si inca o intrebare, daca de ex. nu ajung fix la 17 30 si mai intarzii catre 18 sau 18 30, cum va mai gasesc? Unde va caut, in caz ca va mai plimbati?
Eu de ex nu stiu daca ajung fix la 17 30 si mi-ar parea f rau sa intarzii si sa nu va mai gasesc. Si oricum, stiu ca mai sunt fetele care lucreaza si ele la fel vor ajunge mai tarziu.
Cum procedam?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
LA MULTI ANI STRUMFILOR care au facut un an.
In alta ordine de idei,copiii mei au diaree,si Aaron si vomita.O fi enterocolita???Dar nu le-am dat nimic suspect,nimic dulce.
Nici nu stiu ce sa fac,Iosua a baut cu greu un pic de Smecta,Aaron nu vrea nimic,doar san.
Anya,te rog frumos spune-mi daca le pot da cate o bucatica de furazolidon,caci daca il pisez si il pun intr-un pic de apa ii pot pacali sa ia.
Sunt total epuizata,de cateva zile o dam din un ain alta.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

O sa vin si eu, in jur de 18.00. Eu zic sa ne asteptam la fantani macar pana la 18.30 sau va invartiti pe acolo din cand in cand sa ne pescuim. eu o sa plec pe la 17 de la servici dar trebuie sa schimb metroul la victoriei si sper sa ajung pana la 18.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bun asa!
Ca eram un pic in ceata...
Abia astept sa ne cunoastem...nu va stiu pe multe dintre voi...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 28+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Wow, ce liniste e pe aici, cele din Bucuresti inteleg ca sunt in parc, dar provincia si strainatatea?
Noi abia am ajuns acasa, am alergat tot orasul, am ajuns pe la 3 aproape de Herastrau dar eram doar in trecere.
Multumesc pentru raspunsurile cu testul de sarcina. La noi n-a iesit nimic dupa 2 luni fara protectie, asa ca o sa ne reluam gandurile de bb2 abia din decembrie, am eu un fix, sa se nasca in 09/09/09 daca n-a vrut mai repede. Multumesc de urari, imi prind bine pentru cand o sa fie.
Astept si eu poze din parc, cine pune prima?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Ce frumos a fost in paaaaaarc!

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetelor, am injectat copilul, l-am spalat, hranit, culcat si acum am 10 min pt mine....DECI: in parc a fost suuuuper frumos! Nu mi-am mai vazut fata niciodata atat de trista ca pleaca acasa. A plecat plangand si a marait pana la masina, semn ca i-a placut la maxim, ca si mie de altfel. Copii frumosi, mamici de "comitet"...ce ne puteam dori mai mult?!?!Sa tina cat mai mult. Asa ca abia asteptam sa ne revedem mai des si lasam lista deschisa pt alti doritori. Acum va las si va urez o noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Asteptam amanunte si poze de la intalnirea de ieri!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna dimineata!
oana, am citit mesajul tau cu copiii bolnaviori si pana iti raspunde anya, imi permit sa-ti raspund si eu.
eu i-am dat lui denis la doar 3 luni jumate furazolidon pt copii (nu mai stiu concentratia, dar ceri la farmacie), asta la indicatia medicului, in conditiile in care lui nu i-a trecut nici cu smecta si de fapt nici cu acest furazolidon.
dar am apelat la homeopat si pot sa-ti spun ce a functionat la noi:
-podophilum ch7- dupa fiecare scaun modificat (diaree)
-colchicum ch7 - pentru scaun cu mucus
-colibacillinum ch9 - pentru refacerea florei intestinale
ultimele 2 se dau dimineata si seara si dupa ce se rezolva problema, macar inca vreo 10 zile.
avantajul la remedii homeopate e ca se absorb prin mucoasa si daca vomita la ceva timp tot au efect.
sper sa-ti fie de folos si sa-si revina baietii repede. sanatate multa!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput