Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

La multi anishori Yannis

lorinaoo
violetan si mie imi place cum arata acum lista de emoticonuri.

??

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA MULTI ANI YANNIS !

Jadi multumesc.

Valen&Anto astept tips-uri cum sa ma descurc singura cu 2

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

mamii multzam pt cafa, io am utat sa-mi fac azi si bucataria e langa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, de cateva zile tot vreau sa te intreb, scuze daca suna prea tehnic:
1 - am inteles eu bine sau testul ti-a iesit pozitiv inainte de a-ti intarzia menstruatia? Ce test era si la cat timp dupa ultima menstruatie a iesit pozitiv?
2 - sper ca am inteles bine ca te duci la sala in continuare? Ce fel de exercitii faci? Adica ce ai voie sa faci in primul trimestru?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Yannis - mikimi

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Ne-am intors si noi din vacanta! Intre 2 masini de spalat o sa pun si poze si o sa citesc si din urma!
Pana una alta La multi ani strumfilor care s-au sarbatorit cat am fost plecate. Sa fie frumosi sanatosi si voiosi. Le doresc tot ce ii doresc si lui Emily!
...Cristina am ramas asa cand ti_am vazut semnatura!!! Felicitari sa ii faci o fratioara la fel de frumoasa lui Sophie! Ma bucur mult pentru voi!
...intru mai tarziu dupa ce mai despachetez....

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Carla iti zic maine ce test am facut, trebuie sa ma uit acasa. Da a iesit pozitiv cu o zi inainte de limita maxima, ciclul meu era neregulat. Luasem testul cu gandul sa mai astept cateva zile chiar daca eu aveam convingerea ca-s insarcinata....da n-am rezistat si l-am facut. Farmacista ma dascalea sa-l fac dimineata si eu l-am facut la pranz.

Merg o data-de doua ori pe saptamana la inot si saptamana asta si la aparate. Am facut pe bicicleta eliptica sau cum i-o zice dar asa ...de la mine putere. Duminica am intalnire cu un instructor sa-mi zica ce sa fac si atunci o sa pot sa-ti dau mai multe detalii.
Ii aduce iepurasul un fratior/suriara la Saby?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Hola!
Ne-am intors si noi din vacanta! Intre 2 masini de spalat o sa pun si poze si o sa citesc si din urma!
Pana una alta La multi ani strumfilor care s-au sarbatorit cat am fost plecate. Sa fie frumosi sanatosi si voiosi. Le doresc tot ce ii doresc si lui Emily!
...Cristina am ramas asa cand ti_am vazut semnatura!!! Felicitari sa ii faci o fratioara la fel de frumoasa lui Sophie! Ma bucur mult pentru voi!
...intru mai tarziu dupa ce mai despachetez....

MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07

Multumesc, sa fi vazut cum a ramas "cealalta jumatate a mea" cand i-am spus. I-au trebuit 2 zile sa-si revina noroc ca era weekend

De-abea astept sa povestesti pe unde ati umblat si sa vad pozele (Venezuela cumva?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, multumesc pentru raspuns, il astept si pe cel cu testul.
Nu stiu daca iepurasul ii aduce fratiori Sabinei, eu sper ca Mos Craciun .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

ziua buna la toata lumea!

Am ramas restanta de ieri cu urari de pt toti cei pe care nu i-am felicitat in ultimele 3 saptamani si pt Yannis. Sanatate multa si sa cresteti mari si frumosi!

Timi, felicitari pt sarcina! Acum mi-am dat seama ca nu te-am felicitat! Sarcina usoara si sa-ti dea DD un bebe sanatos si cuminte. Referitor la cresa, stiu ca Mara se va obisnui la cresa si ca pe de o parte este mai bine pt ea ca socializeaza cu copiii, dar totusi mi-e greu numai cand ma gandesc ca mai sunt doar 4 zile pana la momentul cheie. Parca abia acum se "rupe" corodnul ombilical. Stiu ca va fi o perioada dificila si cu bolile...dar ma gandesc sa-i fac o schema homeopata pt intarirea sistemului imunitar, ca poate o mai ajuta. O sa vb si cu medicul homeopat sa vad ce-mi zice si el.

Eu primul test de sarcina pe care l-am facut la Mara a fost inainte de menstruatie cu 4 zile si a iesit pozitiv. Era Clear Blu si s-a albastrit imediat. Nici ca mi-a venit sa cred, asa ca am mai facut inca 7 teste zilele urmatoare. Parca nu credeam. Am facut toate marcile de pe piata si toate au iesit pozitive, chiar si inainte de cele 28 de zile. Asa ca dc e sa fie bb, eu zic ca iese si cu 3-4 zile inainte de termenul limita.

Despre intalnirea de deseara....nu stiu sigur dc ajung. Am o gramada de treburi de rezolvat pana atunci, plus ca cica deseara ii fac si vaccinul Marei. Depinde de dr ei cand vine. Asa ca nu va suparati pe noi dc nu ajungem. O sa ne para foarte rau ca nu v-am vazut, dar va transmitem de acum multi virtuali.

Mergi la inceput