Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor.
Multumim Tmi, Anya, lorinaoo1, brazuca25, simo78, paticut, greierash pentru incurajari. Acum suntem bine. AM ramas deja fara bandaj, ne dam cu crema si este deja vindecat. A mai ramas doar o roseata care o sa dispara in timp.
Timi felicitari pentru bebe , sa ai sarcina si nastere usoara.
Anya ai mare dreptate. Si eu ma chinui cu greu sa o conving pe mama sa aiba grija cu cainele, dar motiveaza ca este canis si este foarte bland. Si in plus ea atentioneaza parintii sa nu lase copii ca totusi animalele sunt imprevizibile si ea are totuis grija sa nu-l lase in preajma copiilor.
Paticut iti dai seama ca dupa tot ce s-a intamplat cu printesa si prin ce am trecut nu mi-a mai ars de raceala mea si mi-a trecut instantaneu.
Acum din pacate am probleme la serviciu. Doar m-am angajat de la 1 august si dupa 13 pana pe 31 eu sunt in concediu. Asa ca acum in loc sa imi iau banii, nu pot deoarece4 trebuie sa le duc adeverinta cu veniturile avute, de la ultimul serviciu avut inainte de nastere. Ca altfel nu pot sa ma plateasca ca nu am luni lucrate inainte. Asa ca acum sunt si fara bani si nici nu stiu cand o sa primesc si cat.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna, Anto&Arhdy multumesc pt felicitari.

Anto& Luna sa va fie de bine vacanta, de-abea astept sa trimiteti pozele.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

arhydy ...off cred ca iti e tare greu.Sper sa treaca repede buba Mariei...si sa rezolvi si cu salariul.

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

din pacate nu-mi merge sa trimit reply sau new pm in DC... de aceea iti scriu si aici Luna, am primit mesajul tau, s-a rezolvat si cu cristina caci m-a sunat ea si am vb acu pe seara, cred ca tot datorita faptului ca am cautat-o prin tine, prin sora ei, etc.... multumesc mult, povestim dupa intalniri cu vorbe si poze:) .... pupici

insa mare pacat ca eu NU MAI POT VENI maine la intalnire... plecam acum la Targu Jiu, vineri la Resita si apoi sambata, duminica vom fi la Brasov, unde abia acolo vom reusi sa ne vedem cu Cristina si Ingrid...

imi pare rau ca nu se mai poate maine cu toata gasca, dar sper ca va fi la fel de placut si la Brasov in weekend....

si cat m-am agitat sa fie totul ok pentru maine, si taman eu va dau tzeapa asta... eu sunt cu tzepele de cand cu nascutul, stiu, o sa-mi reprosati asta cred, dar bine ca nu sunt voite

sa faceti poze musai... o sa facem si noi la Brasov!
pupici!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Luna, ma alatur si eu cu nesimtirea mea ca am uitat sa o feliciti pe Timi!

Sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos, restul nu mai conteaza ca vin de la sine!

Karli este tepuitoare rau, nu mi-o imprumuti mie pe Adeluta sa vin si eu cu un copil la intalnire?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

'Na seara!

Meeeey, dati-mi si mie o reteta de produs ceva timp sa mai scriu si eu ceva , ca nu mai reusesc sa va prind din urma, of-of, mai-mai.

Asaa... Intalneala di la Iesi cu madam Hook si cu Gabitza + copiii din dotare a fost super. Si madam Hook si Adeluta sunt asa cum mi le-am imaginat, niste dulceti, sa le tot pupi (deh, eu mi-s, pupacioasa ) si sa le pui la icoane. Tare ma bucur ca am reusit sa le cunosc in afara DC-ului . Nu ramane nici dl Hook necomplimentat, dar nu puteam sa-l pun la inghesuiala la pupat ca ma fugareste dna lui Sunt amandoi niste parinti extraordinari, daca mai era nevoie de confirmare. Gabi si cu Bogdanel erau ca niste albinute, cand ici, cand colea, doar cuburile de gheata i-au mai dat putin ragaz mamicii. Peste toate, toata lumea prezenta cred ca a fost ametita de cap de plansetele si ifosele de domnisoara ale Lorinutei si s-or fi intrebat probabil ce fel de mamica sunt eu sa nu stiu sa-mi potolesc cupilu'. Ei, pai asta mi-e marfa, cu asta ma afisez, m-am obisnuit deja, pupici suferitorilor
Si acuma madam Hook o sa spuna ca sunt o lingusitoare (asa e?), hihi. Pai daca v-au murit laudatorii, stiti voi unde ma gasiti

Alina, mami de A-uri abia astept sa vii prin Iasi ca mor sa te vad, si eu sunt ca AndreeaC, nu sun ca mi-e rusine

Da' chiar, nu se muta Bucurestiul in Iasi, ca auzisem un zvon

Fianna imi pare tare rau pt patania lui Matei. Eu inca nu-mi revin si sunt mai precauta si eu cu caniche-ul meu. O fi el bland, dar cand il prinde Lori ii fileaza un pic blanita. E geloasa pe el, din cate imi dau seama, si se face foc de suparare cand ma vede ca ies cu el la plimbare si pe ea nu o iau. Il cearta si da in el si saracu' catel se ascunde sau se gudura pe langa noi ca un vinovat fara de vina. Sanatate multa printisorului, eu cred ca intram peste doctori acolo in cabinet, asa malaie cum sunt eu.

Mamii frumoase poze, ce frumos e Ale alintandu-se pe pat

Violeta mie imi place tare mult Lauras si fara bucle , e parca mai serios, acusica ne da el explicatii si ne tine discursuri

Si sa nu uit sa-i felicit si pe sarbatoriti:

David Stefan - ralucapio
Catarina- stefania_97
Matei Cristian - Joujou
Cristian - LuciaZ

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Dau eu daca tot nu s-a trezit nimeni

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Lavinia, eu sunt treaza si in campul muncii, dar abia imi pot tine ochii deschisi.

Cred ca mi se imputineaza laptele, din cauza asta Razvan trage de ele pana le intinde si apoi plange si se agita de ciuda ca nu gaseste lapticul ca altadata. Si nu mai e chip sa il linistesc si sa il adorm la loc.
Biberonul cu lapte praf e papat tot, cam pana pe la 3.00 am si pana la 6.00 am cand trebuie sa ma trezesc eu sa plec la lucru, ne chinuim cu reprize de motaiala de plansete.
Sper sa mai gasesc resurse sa rezist oboselii, ca Razvan e la fel de fresh si de energic la orice ora a zilei, nu pare sa il deranjeze nimic.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza!
Lavi, si pe lorinutza! Mi-e tare dor de iasi! Am fost o singura data in delegatie si mi-a placut tare mult!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Asheeeaaa. deci: la multi ani Yannis - de mikimi, sa fii sanatos, norocos, fericit si iubit toata viata si sa ai numai bucurii pe care sa le imparti cu cei dragi!

Wow, ce mishto arata listutza de smilies acum, mult mai organizata!
Observ ca mai avem 3 puiutzi si intram toti in al doilea an de strumfarie! Sa dea Doamne Doamne sa fim cu totii sanatosi si bucurosi in toti anii care urmeaza alaturi de puii nostri!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://good-times.webshots.com/album/565597806AagfVt

Mergi la inceput