Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Hello! Hello!

Am revenit din vacanta de la bunicii din Buzau acum 1 saptamana....insa imediat dupa aceea am avut un deces in familie si mi-a luat ceva timp sa ma pun pe picioare pt ca am pierdut o fiinta foarte draga mie. In afara de asta ma agit din greu cu o gramada de chestii pt ca de luni incep serviciul, iar Mara cresa. Am un milion de motive sa ma bucur ca ma reintorc la munca, insa nu reusesc sa ma "rup" de Mara. Gandul ca nu va mai fi sub ochii mei 24/24 ma omoara cu zile si de fiecare data cand face ceva nou ma apuca bocitul....Dar sper sa ne acomodam repede, si eu si Mara, cu noua situatie si sa fie totul bine.

In vacanta ne-am intalnit cu Dana si cu dulceata de Dariuta si imi pare rau ca nu am mai apucat sa ne vedem, dar poate ne mai intalnim prin Bucuresti.

Legat de intalnirea de maine, eu sper sa ajung. Am niste hartii de rezolvat la vechiul loc de munca ( pt ca acum incep activitatea la o alta firma) si apoi sper sa am timp sa ajung si prin Herastrau. Nu promit ca ajung, dar promit ca voi face tot posibilul. Deci treceti-ma si pe mine pe lista. Cat despre venitul cu sotul....la noi e cam greu pt ca sotul meu termina programul tarziu si i-ar lua inca 1 ora sa ajunga in parc la noi. Asa ca vom veni doar noi fetele.

Va las ca fug sa semnez niste hartii si sa discut niste contracte.

la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Andra stiu ce greu ti-e sa o duci pe Mara la cresa, o sa vezi ca va fi bine. Si eu simteam ca ma rup in doua, ca-i sfarsitul lumii dar incet-incet am inceput sa vad si beneficiile si m-am mai calmat. Sa te astepti la inceput la boli si raceli (desi nu e sezonul de varf) dar si astea se vor domoli in timp.

Intalnire placuta maine! Transmite-ti salutari Cristinei si lui Ingrid din partea noastra. Sa faceti muuulte poze si sa ni le trimiteti si noua.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007) 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai mai ce agitatie! daca nu am fi avut un drum fortat in viitorul apropiat la Bucuresti, zau ca mi-as fi bazait sotul sa venim si noi maine

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lunch break!

Fetelor noi ieri la 8 am aterizat (am avut zbor la 6 si la 4 eram in aeroport dupa ce m-am culcat la 12) si la 10 eram la munca deci sunt rupta. Seara vroiam sa intru sa va salut insa eram rupta de somn si la 9 am cazut rupta dupa ce am despachetat.

Am avut o vacanta super cu trei zile petrecute in Roma si 3 la plaja (am vizitat niste prieteni cu o casa pe plaja in afara Romei) am avut si peripetii, in ziua cand am vazut-o pe Mamii am ramas blocata 3 ore intr-o gara de provincie gen ale noastre de la Dalga, fara nr de telefon al prietenei la care stateam, fara telefon, doar cu tel sotului care se descarca. Am reusit in final sa ajungem in Roma si sa o intalnim pe Mamii insa cu greu.

De Mamii ce sa va zic... e o mamica tanara foc insa o mamica a lui Alex desavarsita. Foarte responsabila si desi se vede ca e obosita rau e plina de optimism si dedicata lui Alex. Care Alex... e o bomboana, eu m-am indragostit si cred ca si el de mine ca vroia numai la mine in brate. E o bomboana de baiat si foarte bine dezvoltat, joaca fotbal deja, alearga l greu si uite asa si-a data si Adelise drumul la mers mergand dupa Alex. Ce mai sunt o familie minunata si tanara. Mamii am vazut pozele cu Alex in costumatie si il prinde foarte bine.

In alta ordine de ideei am citit din urma si le dau un mare pupic accidentatilor cu arsuri si unul la fel de mare lui Matei muscat de caine, Fianna tu nu erai in UK? Cand ajungi da-mi un tel ca venim macar in Cambridge.

Mai zic un BIG WOW vazand semnatura lui Timi, mai fata drag da' tu chiar le faci asa pe muteste. Mi-au dat lacrimile cand am citit, felicitari pentru realizare si tie si lui tati irlandezul, si mai ales lui Sophie care e o norocoasa ca va avea un bebe mic asa curand sa-l smotoceasca.

Va invidiez ca de obicei ca va intalniti, as vrea sa o revad pe Cristina si pe Ingrid insa si sa va cunosc in realitate pe voi toate. Karli ti-am trimis PM cu nr unde o poti gasi.

Va pup, poze 2night.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Inca ceva ca mi-am amintit, Nikole intrebai de tuna in conserva sa stii ca aici mi-au dat voie insa nu din aceea in ulei si nici in sos ci in apa simpla insa sa ai grija sa fie conserva total neindoita deci sa nu cumparati conserve indoite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Salutare :),

Ce invidie, va intalniti toate numai eu stau singurica aici. Nu vine nimeni si in Copenhaga?
Violetan , Fianna, Monicabo multumi pt frumoasele urari de La multi ani :)

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Si ca derutarea sa fie totala, va rog sa-mi spune-ti si mei mai exact unde sunt "fantanile" in Herastrau. Am stat 2 ani aproape de Herastrau si habar n-am acum sa localizez fantanile. Ca idee, eu vin dinspre Victoriei spre nasture, fac stanga si ce mai fac? Merg pana la Arc, nu merg, unde pot parca?! Acu' ma scuzati, vorba Lunei, de cand m-am mutat la "Dalga" in Berceni am uitat centrul...

Noi ajungem undeva in jur de 18.00, ca de, cum ziceam mai sus, distanta lunga...

Ame multumesc, ma descurc cu ei, ce sa fac...Cu tot arsenalul din dotare, sot, bona, bunici, prieteni saritori...Daca as avea si o zi de vreo 30 ore si vreo 4 maini mai usor mi-ar fi, dar ma multumesc si asa si multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Salve gagici,

Ne-am intors si noi de la mare, soare si treizeci de grade la nori si 20°C, bleah.

In vacanta a fost amestecat, dar per total mai mult bine decat rau, revin cu amanunte mai tarziu. Statiunea si hotelul au fost f ok, adaptate pt familiile cu copii, ne-a placut acolo.
Dar e bine si acasa, exceptand balamucul aferent desfacerii bagajelor.

Timi, felicitari pentru noua semnatura, sarcina usoara si bebe sanatos.

Va pup pe toate si va urez intalneala placuta,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Mai eu sunt nesimtita da' nu ma trage nimeni de maneca?

La multi ani sarbatoritilor de pana acum cat timp am fost plecata. Va pup nu-mi vine sa cred ca avem un an! Wow! Un al doilea an plin de impliniri si lipsit de peripetii.

Mergi la inceput