Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (97)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina26 spune:
vinnnn
Scuze ca nu am mai scris nimic dar nu am avut internet.
Va pupppp
Cristina si Ingrid
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
jadi spune:
Iaca Cristina, deci avem si motiv de intalnire ![]()
Ma mai gandesc, vad eu pana maine, nu am masina si nici copiii, probabil o sa stau sa ma rog de sot sa ma duca pana la metrou la Crangasi si apoi sa iau un taxi catre casa. Asta daca rezolv azi cu cumparaturile ca ma duc la o nunta peste 2 sambete si nu am cu ce sa ma imbrac!
Deni &
Vlad & Tudor
fianna spune:
Ba pardon Karligutza nici o bataita! eu ti-am dat numarul cat se poate de corect dar fara prefixul de anglia. Asta pt ca l-am copiat repede din telefonul englezesc. Uite si la numerele noastre cu 07XX atunci cand adaugi prefixul de tara adica 0040 nu mai pui si 0-ul de la 07XX. Adica numarul o sa fie 00407XX si nu 004007XX.
Deci decat bataita mai bine multumiri pentru lectia de telefonie internationala
.
Si eu insa apreciez efortul pe care l-ai facut in incercarea de a da de Cristina. Foarte frumos din partea ta si demn de toata admiratia 
Eu vin in parc cu Matei asa ca o sa vedeti live daunele produse de caine. Chiar, sa scot si cainele la plimbare?
Violeta
mare dreptate cu incidentele astea. Acum 3 zile l-am gasit cu tubul de arnigel i dinti. Il sparsese si incerca sa suga din el. Era plin pe la gura de arnigel. Si atunci m-am speriat ca il vedeam deja facandu-i spalaturi gastrice. Iar cu cainele eu eram la nici juma de metru. Si mai erau inca 2 adulti langa.
Dana, daca era mai grav omoram cu mainile mele cainele. Dar de dat nu am cui. Si vina a fost a mea 

fianna
cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
fianna spune:
Deci ramane la Fantani? Sigur? Asa a inteles toata lumea? Mie inca imi e neclar
fianna
cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
ddanagh spune:
La fantani, la fantani.
Nu ai pe nimeni la tara cu curte mare? la care poti lasa catelul macar pana mai creste un an - doi Matei pana intelege ca nu trebuie sa-l smotoceasca.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.youtube.com/watch?v=IWBtdcDMLbc" target="_blank"> filmulet 1 an
karligutza spune:
da fianna multumesc.... pt.lectie; imi retrag bataita rapid
si imi cer si scuze, asa e, ai dreptate, daca ma gandeam din start mai bine... 
apoi, da fianna, eu in parc la fantani ajung.... oricum ne vom plimba apoi peste tot, asa incat cine mai sta pe la alte porti
tot va fi gasit, asteptand...
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Anya20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fianna Ba pardon Karligutza nici o bataita! eu ti-am dat numarul cat se poate de corect dar fara prefixul de anglia. Asta pt ca l-am copiat repede din telefonul englezesc. Uite si la numerele noastre cu 07XX atunci cand adaugi prefixul de tara adica 0040 nu mai pui si 0-ul de la 07XX. Adica numarul o sa fie 00407XX si nu 004007XX. Deci decat bataita mai bine multumiri pentru lectia de telefonie internationala Si eu insa apreciez efortul pe care l-ai facut in incercarea de a da de Cristina. Foarte frumos din partea ta si demn de toata admiratia ![]() Eu vin in parc cu Matei asa ca o sa vedeti live daunele produse de caine. Chiar, sa scot si cainele la plimbare? ![]() Violeta mare dreptate cu incidentele astea. Acum 3 zile l-am gasit cu tubul de arnigel i dinti. Il sparsese si incerca sa suga din el. Era plin pe la gura de arnigel. Si atunci m-am speriat ca il vedeam deja facandu-i spalaturi gastrice. Iar cu cainele eu eram la nici juma de metru. Si mai erau inca 2 adulti langa. Dana, daca era mai grav omoram cu mainile mele cainele. Dar de dat nu am cui. Si vina a fost a mea ![]() ![]() ![]() fianna cu printisorul Mateihttp://www.blurb.com/bookstore/detail/295731 |
eu vin cu pusca!!!

andreea c spune:
Ok, la fantani, langa Expo Flora, dar sa nu va plimbati ca nu va mai gasim.
Karli, mi-ai placut doamna detectiv
. Eu nu am avut tupeu sa o sun nici pe Anya sa imi spuna un tratament, desi ea m-a sfatuit sa o sun, dar sa mai sun surori sau soti. O sa mor cu rusinea in brate
. De foarte multe ori am avut de pierdut din cauza asta, dar nu ma pot vindeca
.
Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Anya20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea c Ok, la fantani, langa Expo Flora, dar sa nu va plimbati ca nu va mai gasim. Karli, mi-ai placut doamna detectiv . Eu nu am avut tupeu sa o sun nici pe Anya sa imi spuna un tratament, desi ea m-a sfatuit sa o sun, dar sa mai sun surori sau soti. O sa mor cu rusinea in brate Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)nunta noastra 2 iulie 2005 |
haha..te inteleg...ca si eu la capitolul asta stau f prost...dar mai am speranta sa ma vindec
andreea c spune:
Nu te sun
, te intreb in parc
.
Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005