Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXXY - ce masuri ai luat - de doi ani? Ai primit deja vreo comanda? Cum se procedeaza cu plata si cat costa transportul?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cele care tineti cura..nu cititi..da am probat azi cuptorul..si am facut o crema de zahar ars de sta mata in coada..e prima mea mare reusita din cariera..am putut sa servesc si musafira mea de azi..si sotul a mancat pana s-a spart..eu, strangatoare, am lasat si pe maine..as mai manca..chiar si acu, da ma abtin

de fapt..am ce manca..mamaliguta cu branza si smantana facuta lui fi-miu..care atat de mult i-a displacut, ca a inceput bietu sa planga..asa ca tot la iaurt am ajuns..si dc am pus o bucatica in iaurt, iar s-a suparat..si aproape nu mai vroia nici iaurtul..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, si eu ma gandeam la crema de zahar ars, dar am fost plecata. Maine!!
Stef, super pozele, iar cea cu voi doi e tare draguta.
Roxxy, ti-am pus iepurasul de dim. Ma uitasem si eu pe laredoute, dar pana sa comand eu am cumparat de-aici. Super hainutele, oricum!

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Ellis,la cat albus "intra" intr-o galusca eu zic ca poti sa-i dai linistita.Si apoi...taiteii nu-s cu ou?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu i-am dat taitei cu ou; eu stiam dinainte de albus ca provoaca intolerante pe viitor asa ca nu i-am dat, dar acum am zis sa intreb dr pt am vazut discutii aici si as fi vrut sa-i dau galuste; eu am cam tinut cont de alimentele alergogene, asa ca nu ma grabesc acum...si asa nu cred ca ar fi facut-o pe Alessia sa pape mai bine ca de obicei...

POVESTEA NASTERII

Ellis, si eu zic tot asa. Nepotelul meu, de 2 ani jumate are intoleranta la gluten, si s-a manifestat mai tarziu, pe la un an si ceva. Intrebam de galusti doar din galbenus, daca iese ceva, ca mie sincera sa fiu, si alea cu oul intreg mai imi ies ghiulele cateodata.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Victo, felicitari pentru crema de zahar ars. Era preferata mea in copilarie.
Pup, iepurasul mic Stefania, ce scumpa e ea aici cu gropitele din obrajori http://picasaweb.google.it/stafaniaX2/VillaDEsteNoaptea/photo#5237601079266348146

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ellis, pana acum am facut deja 2 comenzi. prima comanda am facut-o dupa o luna iar a doua dupa o luna si jumatate. Plata se face cu cardul (master card sau visa) pe loc. Transportul parca era vreo 10 eur sau mai multisor (nu-mi mai aduc aminte). Oricum ei iti dau toate detaliile cand dai comanda.
Eu am comandat prima data hainute de vara, care au sosit la timp sa mai poata fi purtate vara asta de catre Matei. problema este ca a doua oara am comandat hainute de iarna nr 74. Matei a avut o crestere brusca in lungime si acum are 75 de cm. Dar am vazut ca-i vin puloverele si nu-i sunt fixe. problema e ca le va purta in noiembrie-decembrie si nu stiu atunci cum vor fi.

La a doua comanda am avut si eu f multe haine si am fost destul de multumita de marea majoritate (ma refer la calitate, model), insa la prima comanda nu mi-a placut absolut nimic din ceea ce am comandat pt mine (chiar nu stiu cum am mai avut curajul sa comand si a doua oara). Hainele sotului meu sunt super. Si-a comandat camasi cu 4 euro bucata, pe care aici ar fi dat, cu siguranta, vreun milion.
Noi am fost tare nemultumiti de intarzierea cu care a sosit comanda. In plus, al doilea colet era sa fie pierdut de Posta Romana si a sosit si defacut 9dar nu lipsea nimic din el).

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ROXXY - ce masuri ai luat - de doi ani? Ai primit deja vreo comanda? Cum se procedeaza cu plata si cat costa transportul?

POVESTEA NASTERII

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Multumim pt iepuras .

Merita sa comanzi de laredoute atunci cand sunt reducerile alea mari. Eu mi-am cateva rochite tare dragute cu 1-5 euro.

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Victo, si eu ma gandeam la crema de zahar ars, dar am fost plecata. Maine!!
Stef, super pozele, iar cea cu voi doi e tare draguta.
Roxxy, ti-am pus iepurasul de dim. Ma uitasem si eu pe laredoute, dar pana sa comand eu am cumparat de-aici. Super hainutele, oricum!

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BUna,

Adra, de aia mie pediatra mi-a zis sa nu-i dau alimente cu gluten pana la un an. Adica pot sa-l las sa guste, insa sa nu fie constant o masa, ca daca ar fi sa aiba intoleranta asta atunci ar fi si intarzieri in dezvoltare (de exemplu motorica, vorbit etc.) si e mai bine daca se da mai tarziu. Bine ii mai dau sa guste cate ceva, insa pana una alta respect ce-a zis ea. Tot din acelasi motiv mi-a "interzis" si produsele lactate, pe care insa probabil ca le voi introduce totusi mai devreme de un an, sa vedem. Oul are timp pana la ca. 1 an - la noi cel putin

Si cum se descurca cu nepotelul tau? Au aparut si in RO produse pentru cei care sufera de celiachie? Ca aici deja sunt mult mai usor de cumparat decat acum 10 ani, sa zicem (una din prietenele mele cele mai bune are celiachie, de aia sunt asa in tema...)

Dar sincer,nici eu nu stiu cum sa fac mai bine cu alegerea alimentelor, cat sa astept etc.

Mai fetelor, multumesc ca m-ati felicitat pentru silueta, dar care silueta??? La 67-68 kg nu vad nici o silueta!

Mergi la inceput

Si apropo....BUNA DIMINEATA!!!! .

Uitati si o mare, fierbinte si aromata ca sa va treziti mai repede.

Matei la mare

Mergi la inceput

Adina, eu i-am introdus alimentele cu gluten aproape de 8 luni. oare am gresit? Pe aici pediatrii recomanda introducerea lor ori dupa 6 luni, ori dupa 8 luni. Eu le-am introdus la 8 luni fara o saptamana. Acum parca imi pare rau. La fel m-am grabit si cu rosiile. Matei nu mai manca f bine legumele si m-am gandit ca rosiile sunt mai gustoase. Pana acum vreo 2 sapt i le dadeam fara samburi si coaja. Acum i le dau doar fara coaja, insa niciodata crude, ci doar fierte. Off, parca imi pare rau.
in schimb, nu i-am dat sare, capsune, mure, fragi, zmeura, kiwi. Mai bine asteptam si cu celelalte .

Citat:
citat din mesajul lui adinag

BUna,

Adra, de aia mie pediatra mi-a zis sa nu-i dau alimente cu gluten pana la un an. Adica pot sa-l las sa guste, insa sa nu fie constant o masa, ca daca ar fi sa aiba intoleranta asta atunci ar fi si intarzieri in dezvoltare (de exemplu motorica, vorbit etc.) si e mai bine daca se da mai tarziu. Bine ii mai dau sa guste cate ceva, insa pana una alta respect ce-a zis ea. Tot din acelasi motiv mi-a "interzis" si produsele lactate, pe care insa probabil ca le voi introduce totusi mai devreme de un an, sa vedem. Oul are timp pana la ca. 1 an - la noi cel putin

Si cum se descurca cu nepotelul tau? Au aparut si in RO produse pentru cei care sufera de celiachie? Ca aici deja sunt mult mai usor de cumparat decat acum 10 ani, sa zicem (una din prietenele mele cele mai bune are celiachie, de aia sunt asa in tema...)

Dar sincer,nici eu nu stiu cum sa fac mai bine cu alegerea alimentelor, cat sa astept etc.

Mai fetelor, multumesc ca m-ati felicitat pentru silueta, dar care silueta??? La 67-68 kg nu vad nici o silueta!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Matei la mare

Mergi la inceput