Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
adinag spune:
[red[Roxxy[/red], si mie imi plac produsele La Redoute. Si ca si pe tine ma deranjeaza ca dureaza asa mult pana ajung acasa. Cu toate ca le comand pe laredoute.at si au centru in Austria, deci nu vin din Franta. De aia nici nu prea comand, ca eu sunt mai impulsiva si vreau cat mai repede lucrurile! ![]()
adyanna spune:
Buna dimineata si de la noi!
Roxxy multumesc de cafea! 
Adra intrebai cum a fost in Herastrau. A fost fff frumos! Imi pare ca nu ai ajuns si tu sa ne cunoastem! Poate data viitoare! Oricum am cunoscut un Raducu foarte vesel, o Marie umblareata si curajoasa, un Catalin jucaus si o Lorena zambitoare!
De mame ce sa spun, toate arata foarte bine si sunt foarte frumoase! Si asta nu o zic doar asa ca sa dea bine aici, e parerea mea sincera!
adyanna spune:
Creem la multi ani ! Sa fiti fericiti in casnicie in continuare si sa va bucurati impreuna de Sofia! ( cam cu intarziere urarile
) Si sa stapaniti si sa folositi sanatosi masina!
Ellis ma bucur ca ai scapat de gips. Recuperare usoara! O sa te recupereze mai repede decat crezi! 
Roxxy80 spune:
Si sotul meu e la fel ca tine si din cauza asta nu prea mai vrea sa comandam pe laredoute, dar eu sper sa-l conving sa mai facem o comanda mica la urmatoarele reduceri
. La ultima comanda mi-a sosit un sac de 8kg de haine cu doar 128 de euro.
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag [red[Roxxy[/red], si mie imi plac produsele La Redoute. Si ca si pe tine ma deranjeaza ca dureaza asa mult pana ajung acasa. Cu toate ca le comand pe laredoute.at si au centru in Austria, deci nu vin din Franta. De aia nici nu prea comand, ca eu sunt mai impulsiva si vreau cat mai repede lucrurile! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
adinag spune:
Roxxy, eu zic ca nu ai de ce sa-ti para rau. De exemplu, eu stiu multe ce-i recomandat si ce nu, si tot nu respect totul. Mai ales la al doilea copil imi vine parca mai greu :((
Iar in ce priveste recomandarile, pediatrii nu au toti aceleasi recomandari. Glutenul nu toti il recomanda aici asa tarziu, a mea a zis doar ca e mai bine o paza mai buna, sa zic asa. Produsele lactate dupa 1 an cam toti le recomanda asa, din cate stiu eu.
Am citit undeva ca de exemplu zmeura nu este alergena (ma rog, sau foarte putin), in definitiv nu este inrudita cu capsuna. Si zmeura i-am dat acuma ffff putin, de doua ori, de la tata din gradina.
Cu rosiile vroiam si eu sa stept, si tot asa, mi-a parut rau ca avem din gradina lui tata si i-am dt cam la 7,5 luni. Stiu ca nu e recomandat, insa astea sunt sau ar fi intolerante "mici" in comparatie cu ravagiile pe care le-ar face cele la gluten sau produse lactate...
Off, greu e ![]()
Roxxy80 spune:
Tare mi-ar fi placut si mie sa ajung in Herastrau, mai ales ca nu aveam nimic in program la ora aia. dar chiar nu am vrut sa risc cu problemele pe care le-a avut Matei. Am vrut sa fiu sigura, sigura ca nu este altceva decat de la dinti.
| citat din mesajul lui adyanna Buna dimineata si de la noi! Roxxy multumesc de cafea! ![]() Adra intrebai cum a fost in Herastrau. A fost fff frumos! Imi pare ca nu ai ajuns si tu sa ne cunoastem! Poate data viitoare! Oricum am cunoscut un Raducu foarte vesel, o Marie umblareata si curajoasa, un Catalin jucaus si o Lorena zambitoare! De mame ce sa spun, toate arata foarte bine si sunt foarte frumoase! Si asta nu o zic doar asa ca sa dea bine aici, e parerea mea sincera! Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
Roxxy si
adinag spune:
Ah, si buna dimineata si de la mine! 
Ce fain de voi, cu intalnirile!!! Dar cine stie, poate ne-om vedea si noi candva! 
La noi se poate zice ca a sosit toamna, ne invartim in jur de 20 de grade.
Roxxy80 spune:
Ma crezi ca eu habar nu aveam ca in afara de lapticul de vaca pot fi probleme de la celalalte produse lactate? ce desteapta sunt... pai si celalalte sunt tot din lapte de vaca. Pai eu i-am dat la greu iaurt si branza de vaci pt ca Matei este absolut innebunit dupa ele
. Despre gluten stiam ce poate produce, dar am crezut ca daca ii dau dupa 8 luni nu vor mai fi probleme. Nu auzisem varianta cu un anisor. Offf...
.
| citat din mesajul lui adinag Roxxy, eu zic ca nu ai de ce sa-ti para rau. De exemplu, eu stiu multe ce-i recomandat si ce nu, si tot nu respect totul. Mai ales la al doilea copil imi vine parca mai greu :(( Iar in ce priveste recomandarile, pediatrii nu au toti aceleasi recomandari. Glutenul nu toti il recomanda aici asa tarziu, a mea a zis doar ca e mai bine o paza mai buna, sa zic asa. Produsele lactate dupa 1 an cam toti le recomanda asa, din cate stiu eu. Am citit undeva ca de exemplu zmeura nu este alergena (ma rog, sau foarte putin), in definitiv nu este inrudita cu capsuna. Si zmeura i-am dat acuma ffff putin, de doua ori, de la tata din gradina. Cu rosiile vroiam si eu sa stept, si tot asa, mi-a parut rau ca avem din gradina lui tata si i-am dt cam la 7,5 luni. Stiu ca nu e recomandat, insa astea sunt sau ar fi intolerante "mici" in comparatie cu ravagiile pe care le-ar face cele la gluten sau produse lactate... Off, greu e Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
adinag spune:
Ah, ca sa ajung iarasi la intolerante :-)) Bine, rosiile/morcovii etc. pot face intolerante incrucisate, adica devii sensibil la altceva de exemplu anumite plante in floare, dar nici nu vreau sa traiesc numai cu frica in san.
Oricum, aici sunt atatia care sufera din cauza asta, ca m-am gandit ca totusi tin cont de majoritatea restrictiilor...
adra_bell spune:
Roxxy, nu te ingrijora, sora-mea le-a dat biscuiti de la o varsta prea mica, la noi se recomanda de la 8 luni, asa i-am dat si eu, dar mananca rar, nu prea ii plac. In legatura cu rosiile, zmeura etc, nici acum nu m-am prins ce anume este alergen la ele. Pe unele siteuri scrie de seminte, pe altele ca fructele si legumele de culoare rosie ar fi alergene. Eu nu i-am dat, dar tare sunt tentata sa-i dau rosii.
Adina, in Giurgiu nu se gasesc produse pentru cei cu celiachie, probabil in Bucuresti se gasesc. Problema e mai complicata intrucat sora-mea refuza diagnosticul asta, incurajata si de unii medici, asa ca ii mai scapa cate o bucatica de paine sau altceva, spune ca ii este mila de baietel.
Adriana, si mie imi pare ca nu am putut ajunge, poate data viitoare, poze nu vedem?
Mai sunt bebelusi care refuza hrana maruntita? Eu o incerc din cand pe Eva, dar cum simte o bucatica mai mare cum ii vine sa vomite. Ea ar manca de toate, musca si din pepene, dar e gaga si nu stie sa mestece. Pot sa o ajut in vreun fel, sau mai bine nu o fortez? Si daca ajung sa-i blenduiesc pana la 2 ani?
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)

Adriana si