Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vreau si eu 20 de grade.... te invidiez .

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Ah, si buna dimineata si de la mine!

Ce fain de voi, cu intalnirile!!! Dar cine stie, poate ne-om vedea si noi candva!

La noi se poate zice ca a sosit toamna, ne invartim in jur de 20 de grade.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Adra, Matei al meu mananca tot pasat. Ceea ce este ciudat este faptul ca el stie sa mestece (mananca singurel biscuitei de la nestle, banana), dar atunci cand ii dau mancarica marutita, parca da sa se inece si mananca f putin. prefer sa-mi manance bine la varsta asta. O sa aiba el timp sa invete sa manance si bucatele.

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Ellis,la cat albus "intra" intr-o galusca eu zic ca poti sa-i dai linistita.Si apoi...taiteii nu-s cu ou?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nu i-am dat taitei cu ou; eu stiam dinainte de albus ca provoaca intolerante pe viitor asa ca nu i-am dat, dar acum am zis sa intreb dr pt am vazut discutii aici si as fi vrut sa-i dau galuste; eu am cam tinut cont de alimentele alergogene, asa ca nu ma grabesc acum...si asa nu cred ca ar fi facut-o pe Alessia sa pape mai bine ca de obicei...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Ellis, si eu zic tot asa. Nepotelul meu, de 2 ani jumate are intoleranta la gluten, si s-a manifestat mai tarziu, pe la un an si ceva. Intrebam de galusti doar din galbenus, daca iese ceva, ca mie sincera sa fiu, si alea cu oul intreg mai imi ies ghiulele cateodata.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

nu cred ca ies din galbenus, nu am incercat.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adra, pacat ca nu sunt produse, ar usura viata! Si sora ta ar putea sa-i faca paine singura, din fainile permise la celiachie. Se pot face si prajituri, paste, de toate, incat sa nu fie asa greu si cu asa multe interzisuri!
Celiachia este oricum ceva genetic, nu este o intoleranta sau alergie propriu-zis.

La prietena mea s-a descoperit celiachia abia cand avea 18 ani, si era deja de un an de zile in spital cu dureri mari de cap, stomacul si intestinele distruse, muschi pe cale de disparitie (nu stiu terminologia corecta pe romaneste). SI tot felul de diagnosticuri aiurea :-(( Acum traieste bine merci cu celiachia, insa cand era bb a avut intr-adevar intarzieri, ea trecuse de un an si nu se misca in nici un chip: nu mers de-a busiilea, tarat intors de pe-o parte pe alta. Nimic! Iar de vorbit a inceput la 2 ani.Bine, a vorbit aproape de la inceput in propozitii, fizic a fost in rest totul in ordine. Acum sunt convinsi ca celiachia a fost de vina, insa pe atunci nu se prea cunostea boala si se dadea vina pe tot felul de alte chestii, alte diagnosticuri, vitamine etc.

Na, ca m-am lungit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxxy, si eu vreau vreme de plaja, de strand, vara! La voi chiar cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXXY - MERCI DE INFORMATII; ERA DE ASTEPTAT SE SE INTAMPLE ASA CU POSTA ROMANA; si mie mi-a placut ceva pt mine, dar vroiam pt o nunta din 7 sept, cred ca nu ar veni pana atunci.
e ok glutenul de la 8 luni; si eu sunt f precauta si tot atunci am introdus; i-am dat si kiwi, dar fara mijloc, si rosii, fara samburi, dar fierte, nu crude; eu cred ca nu te-ai grabit.

Pupici, ADRIANA

ADRA - nu te speria, si Alessia papa tot blenduit; cand sunt ei pregatiti, atunci e pregatit si stomacelul lor, altfel vor inghiti nemestecat si vor avea probleme cu stomacul...fiecare bebe cu ritmul lui; si eu o mai incerc pe Alessia, merteca biscuite daca il musca ea, cate putin, mesteca si caisa, cireasa, strugure, dar nu vrea mancare bucatele.
uite, acum am citit ce zicea si ROXXY, asa face si puica mea, nu o fortez ca si asa ieri a vomat iar ca era mancarea prea consistenta, a dat sa ragaie(scuzati, eructeze) si a scos si un pumn de papa.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Adriana, si mie imi pare ca nu am putut ajunge, poate data viitoare, poze nu vedem?

Printesa
Citeste o poveste

Si eu le astept pe Lixa si pe Cristina cu poze. Eu am facut doar cateva si nu sunt prea reusite.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Vreau si eu 20 de grade.... te invidiez .

Citat:

Ah, si buna dimineata si de la mine!

Ce fain de voi, cu intalnirile!!! Dar cine stie, poate ne-om vedea si noi candva!

La noi se poate zice ca a sosit toamna, ne invartim in jur de 20 de grade.

Matei la mare

Si eu vreau! Deja nu mai pot! Cum intru in bucatarie sa fac ceva de mancare ma simt ca in sauna!

Mergi la inceput

Citat:

Roxxy, si eu vreau vreme de plaja, de strand, vara! La voi chiar cum e?

Iti rspund si eu- ingrozitor de cald. Si problema nu e la noi ci la pitici pentru ca transpira foarte tare, si a mea are o groaza de bubite pe corp de la transpiratie. Ii trec unele si ii apar altele. Nici macar seara cand iesim la plimbare nu e mai bine. Aseara cand am plecat din parc la 9 erau 31 de grade. Deci iti dai seama cum e ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adina, baietelul e ok, fara intarzieri motorii sau psihice, dar cu mari probleme cu stomacelul si intestinele.
Wow, 20 de grade ar fi bune macar pentru o zi. La noi sunt 37-38C.
Acum am o sauna cumplita aici, am facut papa, ciorba de vacuta, orez cu pui si ciuperci si vita cu legume. M-am laudat ca am mai slabit si am 65 de kile? Tot mai am vreo 6 de dat jos, dar o iau incet-incet.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput