Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Helau! 
Adina,huhureaza mica! 
Ellis,la cat albus "intra" intr-o galusca eu zic ca poti sa-i dai linistita.Si apoi...taiteii nu-s cu ou?
BB,deci te sarbatoresti la nunta?
Roxxy,inca o dovada in plus ca viata bate...cartea!
Pupici la dintosul mic! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Offf, Roxxy multa sanatate! Ai incercat sa iei niste Smecta? Si un pic de regim. Si eu am o rinita alergica, de vreo 3 zile ma chinuie, nu stiu ce sa mai fac....
Creem, sa o stapaniti sanatosi, la multe plimbari placute cu noua masinuta!
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Vasari spune:
Buna! Nu mai zic 'neata ca ma bate Anca! ![]()
Noi ieri am fost la magazinul de jucarii de lemn si am luat mai multe. Pot sa spun ca deja facem o formatie: xilofon, maracas, castaniete. Cat pe ce sa luam si o toba.
Maria stie acum foarte bine sa cante la xilofon, aproape toate loviturile nimeresc pe clape. :))
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Lala_D spune:
O idee de jucarie super ieftina si de mare impact la bebe :
- luati un pet mic de plastic ( sticla mica de plastic) . Puneti in ea o mana de paste colorate ( nefierte) si o lingura de orez ( optional). Strangeti bine dopul. Dati "jucaria" cupilului din dotare sa o zdrangane. Garantat scapati minim 30 de minute , timp in care puteti sa va rasfatati un pic.![]()
Andrei sta si zdrangane la ea de aproape 40 de minute 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ancadragoman spune:
BUNA
Alina puteai sa zici ca si eu m-am trezit azi la 8.30 ![]()
Lala si eu i-am facut Mariei asa ![]()
Este cineva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Roxxy80 spune:
Sunt si eu prin zona. Parca ma simt putintel mai bine. L-am adormit putin pe Matei in speranta ca va manca mai bine acum pe la 17.30. Nu-mi vine sa cred ce putin mananca. Daca asa o sa facem si la ceilalti 18 dintisori, va fi vai de capul nostru.
Urasc caldura asta. De abia astept sa vina iarna, anotimpul meu preferat. Deja am inceput sa lucrez la garderoba de iarna a lui Matei. traiasca site-ul laredoute.fr. I-am luat o gramada de lucrusoare frumoase, de calitate si super ieftine.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
slimatei spune:
buna !
o
ceva..?
victo..mersi
..e super inebunit...numai cu jocuri din astea..eu cand eram " mai tanara si fara obligatii"
le mai ardeam in jocuri..solitare...si el nu intelegea ce tot imi plac mie atata cartile alea.. cred ca e la fel cum nu intleg eu ce gaseste el la masini
... si i-am zis ,de ce nu pune mana si conduce ca oricum e mai palpitant..la care raspuns..ca n'are bani de benzina la cat ii place lui sa conduca![]()
oricum computerul lui e mult mai bun ca laptopul meu..asa ce si la facut de performant ca mai are un pic si ajunge mainfrane
cati sa stapaniti cu placere cadoul..sa va duca sanatoasa!![]()
![]()
elli...imi pare rau ...crezi ca te ajuta un
-ic ..sper sa iti revii cat mai repede posibil
roxxi..un pupici la iepuras
mititel si suferind
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
BB ..deja mi-o imaginez..pe plimbareata mica

multa rabdare mami
andra multa sanatate...
papam
cantareata Maria(alina) ce de'a galagie cred ca face![]()
lala multumumim de idee..stiam eu ca e buna sticla ea..deja daca i-o dau goala zornaie la ea..peste tot loveste..si in cap si-o da..dar ce-l mai mult ii place sa bata cu ea la toba..numai ce o auzi..nai,nai,nai..
..si culmea ca nu se plictiseste neam...
mai vroiam sa zic ceva..da' nu mai stiu...
cami daca nu sunt indiscreta cum au decurs lucrurile cu intarcatul Stefaniei...sau a fost de la sine?
si vroiam sa va arat cateva poze cu plimbarica noastra de aseara..si ma retrag si eu la un filmutz ..sper sa am parte...
aaa ce ziceam ca nu ma mai las tentata de ce vorbiti voi aici..
..deja am facut supa de galuste![]()
... dar e doar din legume fara pui..stiu ca n'are acelasi gust da' asta e... important e sa-mi inving pofta intr-un fel sau altul![]()
va pup ..o duminica placuta!
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Ellis,la cat albus "intra" intr-o galusca eu zic ca poti sa-i dai linistita.Si apoi...taiteii nu-s cu ou? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
nu i-am dat taitei cu ou; eu stiam dinainte de albus ca provoaca intolerante pe viitor asa ca nu i-am dat, dar acum am zis sa intreb dr pt am vazut discutii aici si as fi vrut sa-i dau galuste; eu am cam tinut cont de alimentele alergogene, asa ca nu ma grabesc acum...si asa nu cred ca ar fi facut-o pe Alessia sa pape mai bine ca de obicei...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
STEFANIA - pupici; frumoasa plimbarica si racoroasa - cred eu;
LALA - a mea se joaca cu pet-ul si gol...
Am luat azi superslim si sunt superametita; sper sa ma obisnuiesc cu ele; zicea cineva ca lucreaza asupra creierului sa ii dea senzatia de satietate...eeeeeei sa vedeti ce lucrez eu asupra creierului sa ii dau senzatie de foame si pofta!!!!!!!!!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI