Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Ba cre ca mi-a venit si mie!
Somnul. Sa sting lumina sau mai e vreo huhureaza?
Sa aveti o noapte fructuoasa dragelor! ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Miha, asa deci, ma faci huhureaza? [:d]
Ellis, imi pare tare rau, dar nu fii mohorata, asta era de asteptat. Vei vedea ca vei face progrese foarte rapide, pe cuvant! 
Vreau si eu supa cu galuste, cine-mi face? A proopos, eu stiam asa: se separa galbenusul de ou, se amesteca numai galbenusul cu grisul (turnat in ploaie, e clar), albusul se bate separat si se "ridica" sub masa aia, nu stiu cum sa zic altfel. Asa ies pufoase. Dar n-am mai facut de muuult timp, ca numai pentru mine si fata parca nu am chef, iar al meu nu mananca decat rar acasa , si atunci gati m mai mult ce-si doreste, iar el nu prea e cu supele...
Maine ma gandesc la ardei umpluti, sa vedem daca nu ma razgandesc peste noapte ;)
Somn usor!
adra_bell spune:
Buna!
Dar ies galustile numai cu galbenus, fara albusul de la ou? Ca mi-e sa nu fac ghiulele in loc de galusti....
Cum a fost ieri in Herastrau?
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei BB nustiu daca te ajuta mesajul meu oricum iasmina e deja mai maricea.. mi se pare enorm de mult pana ajunge si stefy ca ea...eu o mai pun si cu curutzu pe gresie..ca se taraie sau ce mai face ea..asta e..oricum nu sta mult..dar uneori mi-e imposibil..daca tre sa o car dupa mine mereu..decand cu sperietura care mi-a tras-o mai bine pe jos..mai pun cate un covoras(da' numai pe el nu sta) ce vroiam sa spun ca eu tot la parter stau..oare te ajuta? ![]() ...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :)) "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
merso frumos de raspuns. iasmi nu sta in tarc....nu mai vrea sa stea nici in sufragerie (unde sunt podele si un covor atos gros) ca s a saturat de aceasi incapere...vrea sa "vizitezez" toata casa!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Buna! Ati facut supita cu galusti la pitici? Cum? Printesa Citeste o poveste adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
o data sau de doua ori pe saptamana fac supica de gaina/curcan de casa cu galuste. o fac normal ca si pt noi.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui anacami BB,AncaD,felicitari pentru rezultatele bune.Am avut si eu vreo 3 impulsuri sa comand poastilele alea; m-am lasat insa pagubasa cand am citit pe siteul superslim.ro pareri f.f. proaste despre el.Spuneau acolo ca actioneaza la nivelul sistemului nervos, blocheaza semnalele de foame, ca ar fi ca un drog.Acum nu stiu cat de adevarat este, dar nu vreau sa imi bat singura cuie in cap, mai ales ca si asa creierul meu este in zona de latenta si degradare lenta ![]() -am ajuns si la o stare de oboseala cronica,nu mai vreau decat sa dorm 3 zile fara intrerupere...Sper ca dupa ce reincep serviciul sa-mi revin BB,eu cred ca tu ai si noroc de la natura,tin minte ca mancai absolut tot ce iti doreai si nu puneai mai nimic .Bafta in continuare,vreau si eu poze cu tine in noua "conformatie"- oricum si inainte mi se parea ca arati super-bine! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
multumesc frumos pt complimente!! chiar aseara cand citeam "haleam" un hamburger "gretos"..
si m a cuprins o vinovatie....

mami Lavi
si bubulina
bb_yasmi spune:
creem felicitari pt noua achizitie!! sa o folositi sanatosi!!
ellis, multumesc de raspuns.
cami, in leg cu pastielle, ceva tot or avea, de sunt asa : minune"!!! pe mine nu ma deranja pt ca nu mi-am propus sa le iau mult timp.doar o luna. poze nu am recente, dar acu in wk plec la o nunta, sper sa revin cu poze!!!
gata pussi!! merg sa imi fac treabva ca la amiaza sunt programata sa ma fac mai-mai ca diseara ca sarbatoresc!!!! apoi maine dimi plecam la nunta, e nunta dinaceea olteneasca de 3 nopti si 3 zile!!!
va pup pe toate si pe bebei!!
mami Lavi
si bubulina
ellis spune:
Neata! Multam de incurajari!
Am vazut ca vorbeati despre supa cu galuste si am vrut sa fac si eu si pt pui, dar stiam ca pana la an nu se da albus copiilor, prin urmare i-am dat mesaj pediatrei care mi-a raspuns ca pot sa-i fac , dar fara albus , doar cu galbenus...eii bine, eu nu cred ca alea imi vor iesi galuste...asa ca trec pe supa cu taitei.
Si am facut si salata de PASTE ca tot mi-ati pacut pofta, cu ton si ciuperci, ca doar de azi iau super slim, nu?!![]()
pupici
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ellis Neata! Multam de incurajari! Am vazut ca vorbeati despre supa cu galuste si am vrut sa fac si eu si pt pui, dar stiam ca pana la an nu se da albus copiilor, prin urmare i-am dat mesaj pediatrei care mi-a raspuns ca pot sa-i fac , dar fara albus , doar cu galbenus...eii bine, eu nu cred ca alea imi vor iesi galuste...asa ca trec pe supa cu taitei. Si am facut si salata de PASTE ca tot mi-ati pacut pofta, cu ton si ciuperci, ca doar de azi iau super slim, nu?! pupici Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
ellis eu ii dau iasminei de mult timp supica de pui/curcan cu galuste facute din ou intreg. mi se pare mult mai buna decat cele cu taitei.
mami Lavi
si bubulina
Roxxy80 spune:
Salutare!
Eu ma simt groaznic azi. Am mancat aseara salata de vinete si mi-a facut tare rau: stari de voma, diaree.
Matei e super marait. Vroiam sa va spun c aieri i-a mai iesit un dintisor. Deci sa trag concluzia ca toate starile alea ale lui proaste s-au tras de la acest dintisor? (ma refer la voma, diaree). Ceea ce m-a mirat este ca i-a iesit un incisiv lateral de jos. Noi ne asteptam la al doilea incisiv central, dar se pare ca baiatul meu nu vrea sa se inscrie in normalitate
.
Ne ajutati si pe noi cu 2 iepurasi pe prima pagina?
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare

si