Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 4
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei multumim de urari si aprecieri .. la multi ani fericiti pt aniversare cati..si un -ici la fetita mica..sa-i treaca repederoxxi..un lui matei sper sa fie bine! |

Multumim Stefania! Si noi va pupam cu drag!Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
HAi sa ma laud si eu putin...voi sunteti primele care afla, de fapt: ne-am luat cadou de aniversare, o noua masina, mai mare si mai frumoasa, ca-n matiz nu prea mai incapeam demultisor. Un megane....si sunt tare incantata
Cine vrea la plimbare...va rog sa poftiti!
Pupici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Vasari spune:
Creem, La multi ani fericiti impreuna! Si sa stapaniti sanatosi masina noua!
Roxxy, imi pare rau ca ati trecut prin asta, sper sa treaca repede...
Cami, inteleg ca esti si tu vinerea viitoare in Herastrau? 
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ellis spune:
Joi a fost ziua cea mare(Adina), mi-am scos gipsul, n-am mai intrat ca am fost tare mohorata...arata rau piciorul, nu pot merge, ma doare in calcai, glezna, degetele nu le misc...e bai..azi am fost la recuperare, am facut ultrasunete, a incercat putine exercitii dar n-a avut cu cine, am facut electrostimulare ca aveam si muschiul lasat...mai continui ca asta-i calea...asa-mi trebuie!
LALA - mi-au intrat banii pe 21.
BB - felicitari pt silueta! Alessia bea 280 de lapte cu cereale.
ROXXY - imi pare FFF rau pt ca Matei e bolnavior; e bine ca bea lichide sa se hidrateze.
CREEM - pupici.Felicitari pt aniversare si sa stapaniti sanatosi masinuta!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Cine vrea la plimbare...va rog sa poftiti! ![]() |
Sa stapaniti sanatosi noua masina.Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis Joi a fost ziua cea mare(Adina), mi-am scos gipsul, n-am mai intrat ca am fost tare mohorata...arata rau piciorul, nu pot merge, ma doare in calcai, glezna, degetele nu le misc...e bai..azi am fost la recuperare, am facut ultrasunete, a incercat putine exercitii dar n-a avut cu cine, am facut electrostimulare ca aveam si muschiul lasat...mai continui ca asta-i calea...asa-mi trebuie! |
Multa sanatate si putere sa poti trece si peste acest hop.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Buna! Ati facut supita cu galusti la pitici? Cum? Printesa Citeste o poveste adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
eu i-am dat de mult cand am facut ptr noi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
nu mai este nimeni pe aici?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman nu mai este nimeni pe aici? |
Eu is pe ici pe colo...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
hai ca am incercat sa lucrez si eu ceva si nu mi-am luat de la birou ce imi trebuia asa ca ma bag la somn
tu nu ai somn?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

la multi ani fericiti pt aniversare cati..