Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 3
anacami spune:
Miha,stiu ca se recomanda ca frigiderul sa fie cat mai departe de sursele de caldura,sa aiba o "pozitie aerisita".Acum nu stiu daca cuptorul asta bombardeaza cu microunde frigiderul - mai bine fa "separatie"
(poti intreba la service-ul celor de la care ai luat frigiderul sau sa te uiti in cartea lui tehnica)
Miha, da-mi si mie te rog o reteta "sigura" de supa de galusti.Multumesc anticipat!
BB,AncaD,felicitari pentru rezultatele bune.Am avut si eu vreo 3 impulsuri sa comand poastilele alea; m-am lasat insa pagubasa cand am citit pe siteul superslim.ro pareri f.f. proaste despre el.Spuneau acolo ca actioneaza la nivelul sistemului nervos, blocheaza semnalele de foame, ca ar fi ca un drog.Acum nu stiu cat de adevarat este, dar nu vreau sa imi bat singura cuie in cap, mai ales ca si asa creierul meu este in zona de latenta si degradare lenta 
-am ajuns si la o stare de oboseala cronica,nu mai vreau decat sa dorm 3 zile fara intrerupere...Sper ca dupa ce reincep serviciul sa-mi revin
...
BB,eu cred ca tu ai si noroc de la natura,tin minte ca mancai absolut tot ce iti doreai si nu puneai mai nimic .Bafta in continuare,vreau si eu poze cu tine in noua "conformatie"- oricum si inainte mi se parea ca arati super-bine!
Adina,felicitari! cred ca arati f. bine si acum; avem aceeasi inaltiem (doar ca eu cateva kg in plus fata de tine),cica pana la 67 kg suntem normale dpdv ponderal;peste 67 (aici ma incadrez eu) suntem supra-ponderale
.Dar bine macar ca nu mai sunt obeza (adica peste 79-80 kg).
Eu am slabit la inceputul lunii vreo 5 kg cu Dieta Daneza (13 zile) tinuta ad-literam (am mai avut o tentativa cu cate o cafea-doua in plus si am slabit 1 kg pe care l-am pus la loc dupa...).De luni mai incep una- nu m-am hotarat inca ce anume
(cel mai probabil Scarsdale...)
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Miha, da-mi si mie te rog o reteta "sigura" de supa de galusti |
Ce ti se pare "nesigur" intr-o supa clasica cu galuste?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anacami spune:
adica da-mi si mie o reteta de galusti
(spre rusinea mea nu am mai facut de mult),nu vreau sa caut pe net- probabil voi gasi retete diferite
.Ma refer la galusti, stiu ca exista niste trucuri sa iasa pufoase...
Stiu ca tu esti experta,asa ca as fi vrut sa merg pe mana ta.Asta daca se poate, daca ai vreun link, ceva- nu vreau sa-ti pierzi prea mult timp...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
slimatei spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Daaaa...stiu...ca sunt "di vina"... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
slimatei spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Voiam sa va intreb,poate aveti idee...Are ceva daca am pus cuptorul cu microunde pe frigider? De la o bucata de vreme frigiderul meu scoate niste pocnituri ciudate si ma gandeam ca poate din cauza cuptorului. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami adica da-mi si mie o reteta de galusti Stiu ca tu esti experta,asa ca as fi vrut sa merg pe mana ta.Asta daca se poate, daca ai vreun link, ceva- nu vreau sa-ti pierzi prea mult timp... |
Eu fac galustile simplu,fara nici un fel de truc.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui slimatei
![]() ![]() ![]() |
Nu rade fato...ca daca mi se strica frigiderul...am belit-o,sa traiti.

mihuta spune:
Buna seara
Eu sunt la zi cu cititul dar cum ajung la scris sunt chemata la datorie. Tocmai s-a intors familia (tata si fiica)de la plimbare, timp in care eu am strams prin casa si am apucat sa fac si un dus ca lumea cu spalat pe cap asa cum trebuie nu doar din fuga.
Buna idee cu pastele, am sa fac si eu saptamana viitoare, sa vedem daca papa mandra.
Roxxy, eu cred ca a fost enterocolita, dar o forma usoara. Stiu ca e epidemie printre copilasi.
Si eu am luat 23 de kile in sarcina dar nu stiu cum tot mai am vreo 8 de dat jos, si nici dupa ce le dau jos nu ajung prea silfida...
Fug, ca trebuie sa supervizez masa de iaurt a Sophiei !
Pupici tuturor
mami de Sophia
slimatei spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu fac galustile simplu,fara nici un fel de truc. |
eu auzisem pe undeva ca nu se pune galbenusul..si am facut cam asa cum zici tu dar numai din albus..mama ce se mai umfla daca scapi mai mult..eu le luam cu varful lingurei cate un pic ..odata am incercat sa vad cum imi iese si cu galbenus si nu mi-a iesit

ies la o plimbare nocturna..asa ce aveam chef sa devin romantica ..mi-a stricat-o sotza..da nu de tot se pare
..mi-aduc aminte de serile cand ramaneam toata noapte prin Roma la luminele felinarelor... ce vremuri dom'le..ehee..cum s'au dus ele maica..gata am plecat...o seara placuta!...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Victo spune:
stefania, ti-am vazut broscuta..e tare draguta..si harnica pe deasupra..
sa inteleg ca si sotu tau e cu jocurile cu masini..vad ca are volan instalat. si la noi e la fel.noroc ca avem 2 birouri, 2 laptopuri..da al lui cica..se strica..in traducere..ii trebe altu' mai performant.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)